Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Πρωινό Κυριακής, κάποιοι πηγαίνουν στην εκκλησία, κάποιοι βγάζουν βόλτα την οικογένεια στην παραλία, κάποιοι πηγαίνουν για τρέξιμο ή για περπάτημα, κάποιοι ακόμα κοιμούνται, ενώ κάποιοι άλλοι, με την τσίμπλα στο μάτι, μελετάνε το στοίχημα και ζούνε με την αγωνία μην τυχόν και δεν προλάβουν να κατέβουν στο πρακτορείο για να ποντάρουν σε κάποιο μεσημεριανό αγώνα!



Το λες και αρρώστια, ότι συντηρεί τον ενθουσιασμό σου για τη ζωή όμως, χωρίς να σε καταστρέφει, χωρίς να προσβάλλει κάποιον άλλον, είναι θεμιτό.

Το χτεσινό μου ποντάρισμα κρίθηκε στο όριο και συνήθως έτσι γίνεται όταν παίζει κανείς αποδόσεις πάνω από 2,00. 1-1 η Αλκορκόν με την Λούγκο που πόνταρα στο OVER 2,5, 1-1 και η Λα Κορούνια με την Σεβίλλη που ισοφάρισε στο 76'. Μόνο η Ατλέτικο με δικαίωσε για την επιλογή του ΔΙΠΛΟΥ με UNDER 2,5 κερδίζοντας με 0-2 την Γρανάδα εύκολα.

Σήμερα το σασπένς θα ξεκινήσει από το μεσημέρι. Η' θα φάμε κάνα ξενέρωμα και θα μας κάτσει η μπουκιά στο στόμα ή θα προχωρήσουμε στα απογευματινά με ένα κερδισμένο στο χέρι.

Αναφέρομαι στον ΑΣΟ της Σοσιεδάδ που αναμένεται να παίξει όλος ο ντουνιάς, μαζί του κι εγώ. Μίνι βασκικό ντέρμπι το συγκεκριμένο, με την Σοσιεδάδ να διαθέτει σαφώς ποιοτικότερο σύνολο, αλλά την Εϊμπάρ καλύτερη αγωνιστική παρουσία μέχρι στιγμής. Καιρός είναι νομίζω να πάρουν λίγο τα πάνω τους οι γηπεδούχοι, που στο προηγούμενο εντός έδρας κέρδισαν με 2-0 την Σεβίλλη, χωρίς όμως να κάνουν και καμιά τρομερή εμφάνιση (εκμεταλλευόμενοι κυρίως 2 τραγικά αμυντικά λάθη της Σεβίλλης). Η Εϊμπάρ δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα προς το παρόν, αυτή που καίγεται όμως περισσότερο για το αποτέλεσμα και θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά είναι η Σοσιεδάδ.

Στις 17:00 θα ποντάρω στο OVER 2,5 της Βιγιαρέαλ με την Βαγιεκάνο. 3 παιχνίδια μακριά από τη νίκη έχει μείνει το κίτρινο υποβρύχιο και κάπου πρέπει να ξεμπουκώσει επιθετικά. Ιδανικός αντίπαλος η Βαγιεκάνο που παίζει παντού και πάντα επιθετικά και είναι ικανή για όλα. Στο 1,65 το φτωχό πλην τίμιο OVER 2,5 (το περσινό ματς είχε λήξει 4-2). 

Τριπλή το Χιχόν - Λας Πάλμας, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, χωρίς να έχουν κάνει  όμως και κάποια πειστική εμφάνιση εκτός έδρας για να μου δώσουν δικαίωμα να τους στηρίξω. 4 ήττες στα 5 τελευταία η Χιχόν, δεν εμπνέει ούτε αυτή και καλύτερα να μείνουμε αμέτοχοι.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Μπιλμπάο - Μάλαγα και τους γηπεδούχους να προσφέρονται στη χαμηλή απόδοση του 1,40 στον ΟΠΑΠ. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Αθλέτικ ομολογουμένως, σε εντελώς αντίθετη η Μάλαγα, που δεν έχει σκοράρει καν στα 6 παιχνίδια που έδωσε μακριά από το σπίτι της! OVER 2,5 ήρθαν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Αθλέτικ και για όποιον δεν θέλει να ποντάρει στον πολύ χαμηλό ΑΣΟ, είναι μια καλή εναλλακτική τα πολλά γκολ που πληρώνουν 1,70.

Στη Segunda τώρα, το πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι με το Πονφεραντίνα - Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν με τα ψέμματα εντός έδρας, αλλά κερδίζουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και έκαναν πολλά νερά τον τελευταίο μήνα, αντέχουν την πίεση και βρίσκονται μέσα στην πρώτη τετράδα. Το ματς είναι αμφίρροπο, πιθανά τα λίγα γκολ, αν και η Πονφεραντίνα τα 15 από τα 18 τέρματα της τα έχει πετύχει εντός έδρας. Δεν θέλω να χαλάσω την διάθεση μου μεσημεριάτικα και το αφήνω στην άκρη.

Στις 18:00 έχουμε το κυρίως μενού με 4 αναμετρήσεις και πρώτο στο κουπόνι το Οβιέδο - Γιαγκοστέρα. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν κυριολεκτικά τουρισμό στα εκτός έδρας, αλλά δεν είναι ο ΑΣΟΣ για 1,52 σε καμία περίπτωση! Λογικά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, αλλά αυτές οι αποδόσεις δεν ποντάρονται στην Segunda, τα είπα και χτες για το Αλκορκόν - Λούγκο. Δεν θα κρατήσω κάτι κι από εδώ.

Από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και 10 συνεχόμενα UNDER 2,5 προέρχεται η Ουέσκα που υποδέχεται την αλλοπρόσαλλη φέτος Μιραντές. Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχουν σαφώς οι γηπεδούχοι, αλλά από την στιγμή που δεν πείθουν δεν μπορώ να ποντάρω υπέρ τους. Μόνο για το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ θα μπορούσε να γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση, αλλά το 1,75 που βλέπω δεν με καλύπτει.

Στην Μαγιόρκα είχαμε αλλαγή προπονητή, αν και δεν το λες αλλαγή ουσιαστικά όταν αναλαμβάνει ο βοηθός. Μέτρια η μέχρι στιγμής η πορεία της Αλμπαθέτε, χωρίς νίκη εκτός έδρας. Διαβάζω από χτες να προτείνουν όλοι τον ΑΣΟ και σκέφτομαι τι αύρα μπορεί να φέρει η αλλαγή στον πάγκο όταν δεν πρόκειται ουσιαστικά για αλλαγή. Το αφήνω κι αυτό στην ησυχία του.

Οι βασίλισσες των ισοπαλιών Νουμάνθια και Λεγκανές κοντράρονται στο Παχαρίτος σήμερα. Από 8 έχουν και οι 2, αν και η Λεγκανές δεν έφερε καμία στα 3 τελευταία της (πριν από αυτά είχε 5 συνεχόμενες). Αξιοπρόσεκτη η αγωνιστική παρουσία της Λεγκανές, που στα εκτός έδρας όμως παίζει αποκλειστικά για τον βαθμό και στήνει το λεωφορείο μπροστά από την εστία. Θα το παλέψει η Νουμάνθια για τη νίκη, έχει 3 παιχνίδια μακριά από αυτήν και από την στιγμή που δεν έχει ηττηθεί ακόμα εντός έδρας θα το ρισκάρω. Η απόδοση στον ΑΣΟ άλλωστε είναι ελκυστική.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Χιρόνα - Κόρδοβα και μια παράλογη έως και αστεία απόδοση στον ΑΣΟ. Η Χιρόνα που έχει πετύχει μόλις 1 νίκη μέσα στην έδρα της πληρώνει  1,62 να κερδίσει την πρωτοπόρο. Δεν είναι καλή η Κόρδοβα στα εκτός έδρας της, αλλά δεν είναι και η Γιαγκοστέρα! Θα κρατήσω το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που έφερε η Κόρδοβα στα 6 από τα 8 τελευταία της ανεξαρτήτου έδρας. 

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ 

ΚΩΔ 1998 Σοσιεδάδ - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 1,75
ΚΩΔ 2119 Βιγιαρεάλ - Βαγιεκάνο OVER 2,5 1,65
ΚΩΔ 2239 Μπιλμπάο - Μάλαγα OVER 2,5 1,70

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 2141 Νουμάνθια - Λεγκανές ΑΣΟΣ 2,50
ΚΩΔ 2221 Χιρόνα - Κόρδοβα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,92

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 990,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 980,83 ευρώ

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2