Δεν έχουν τον Θεό τους

Μόνο στην Αγγλία θα μπορούσαν να παίζουν μπάλα χριστουγεννιάτικα (άντε και στο Βέλγιο), όταν στην Ελλάδα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 ημέρες για να συνέλθουμε από αυτά που φάγαμε και ήπιαμε μόλις σε 1. Για Αγγλία σπάνια συνηθίζω να γράφω, ένεκα όμως που μια τέτοια μέρα πριν μερικά χρόνια κέρδισα ένα αξιοσέβαστο ποσό (και δεν βλέπω να ξανασυμβαίνει αυτό) και έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Συνηθίζουν να συμβαίνουν μεγάλες εκπλήξεις, σήμερα και την πρωτοχρονιά, οπότε η λογική η δική μου είναι αυτή, να ποντάρω μόνο σε αουτσάιντερ.




Στην Premier League δεν υπάρχει το μεγάλο αουτσάιντερ που να εμπνέει για στήριξη. Η πρωτοπόρος  Λέστερ όμως αγωνίζεται στο Άνφιλντ με αντίπαλο την Λίβερπουλ και η νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 3,50. Υπερβολική, αν κάνει κάποιος την απλή σκέψη πως μετά από τόσες αγωνιστικές, όποια ομάδα βρίσκεται στην κορυφή, μόνον τυχαία δεν θα είναι εκεί! Παίζει με αντεπιθέσεις η ομάδα του Ρανιέρι, δεν ποδοπατάει τον αντίπαλο (δεν μπορεί να το κάνει κιόλας φυσικά), ο τρόπος που είναι στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως, είναι πέρα για πέρα αποτελεσματικός. Η Λίβερπουλ ακόμα και με τον Κλοπ δεν έχει δείξει κάτι πολύ διαφορετικό. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 3-0 από την Γουότφορντ, κάνοντας τραγικά λάθη στην άμυνα. Σημειωτέον πως η Λέστερ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας και η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει ούτε τα μισά παιχνίδια στο Άνφιλντ. ΔΙΠΛΟ, κλείνοντας τ' αυτιά σ' αυτούς που περιμένουν να ξεφουσκώσει η Λέστερ, όταν συμβεί αυτό το ξανασυζητάμε!

Καλή περίπτωση φαντάζει στα μάτια μου και το ΔΙΠΛΟ της Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της φορμαρισμένης κατά τ' άλλα Μπόρνμουθ. Οι γκλέζιερς έχουν κάνει 5 ΔΙΠΛΑ φέτος, περισσότερα από όσα έχει κάνει η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτυ, η Γιουνάιτεντ και άλλα μεγάλα ονόματα  της κατηγορίας. Ο λόγος είναι απλός, παίζει εξαιρετικά την κόντρα επίθεση κι εκεί οφείλεται άλλωστε η βαθμολογική της θέση. Από 3 συνεχόμενες  νίκες και σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα προέρχεται η Μπόρνμουθ, παραμένει όμως μια αφελής αμυντικά ομάδα. Ποιους κέρδισε δηλαδή στα 3 τελευταία της, το μπάζο Μάντσεστερ Γ. την Τσέλσι του Μουρίνιο εκτός και την Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη αγωνιστική που έπαιζε και με παίκτη παραπάνω  για 60 λεπτά. Με το ΔΙΠΛΟ λοιπόν κι εδώ, σε αποδόσεις αουτσάιντερ, 2,80 στον ΟΠΑΠ.

Απ' την Τσάμπιονσιπ μ' αρέσει το ΔΙΠΛΟ της Μίντλεσμπρο που πετάει από νίκη σε νίκη, αλλά δεν  θα κρατήσω κάτι, για να τηρήσω την υπόσχεση μου να παίξω μόνο αουτσάιντερ σήμερα.

Στην 1η Αγγλίας θα ποντάρω στο ΔΙΠΛΟ της Κρου. Καλύτερη ομάδα η Ροτσντέιλ, δείχνει και φέτος όμως πως θα συμβιβαστεί απλά με μια θέση κάπου στην μέση της βαθμολογίας, όπως και πέρυσι. Η Κρου δίνει και φέτος σκληρή μάχη για την παραμονή και όπως δήλωσε και ο προπονητής της, ποντάρει πολύ στο εορταστικό πρόγραμμα. Η Ροτσντέιλ στα 6 τελευταία της το πάει από νίκη σε ήττα και τώρα είναι η σειρά να χάσει. Έτσι το αναφέρω αν και δεν παίζω με αυτά τα κριτήρια στοίχημα, υπάρχουν όμως και αρκετοί προληπτικοί! Στο 4,90 το ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

ΚΩΔ 2126: Λίβερπουλ - Λέστερ ΔΙΠΛΟ 3,50 
ΚΩΔ 2128 Μπόρνμουθ - Κρίσταλ Πάλας ΔΙΠΛΟ 2,80
ΚΩΔ 2111 Ρότσντεϊλ - Κρου ΔΙΠΛΟ 4,90

Ποντάρισμα: 5 ευρώ (4 στήλες επί 1,25 την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 960,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 955,83 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2