Καζάνι που βράζει η Ρεάλ Μ.

Καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί η Ρεάλ Μ. μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, υποδέχεται σήμερα την Ράγιο που παίζει πάντα χωρίς σκοπιμότητες και έχει έτσι την ευκαιρία να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις. Στο Ροσαλέδα δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μ. με αντίπαλο την Μάλαγα.





Το μεσημέρι δεν διεξάγονται αγώνες, αφού μεσοβδόμαδα είχαμε αγώνες για το κύπελλο και η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να δώσει κάποιες εξτρά ώρες ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές.
Στις 17:00 λοιπόν ανοίγει η αυλαία του προγράμματος στην Primera, με το Ρεάλ Μ. - Βαγιεκάνο. Αν δεν κερδίσει και με πειστική εμφάνιση η Ρεάλ, μάλλον θα δούμε λευκά μαντήλια να ανεμίζουν στο Μπερναμπέου. Η Ράγιο είναι ιδανικός αντίπαλος για την περίσταση, αφού παίζει πάντα δίχως σκοπιμότητες και μάλλον θα μαζεύει την μπάλα απ' τα δίχτυα από πολύ νωρίς. Από το 2011 που ξανανέβηκε η Ράγιο στην Primera, έχει φάει δύο τάληρα και μια εξάρα στο Μπερναμπέου και πιστεύω δεν θα χαλάσει τη συνταγή ούτε φέτος. Το ίδιο εκτιμάει και ο ΜΠΟΥΚ βέβαια, με το OVER 3,5 να πληρώνει μόλις 1,30 και το OVER 4,5 1,75 στον ΟΠΑΠ. Κάτι άλλο πέρα από τα πολλά γκολ δεν φαίνεται ευδιάκριτα σ' αυτό το παιχνίδι.

Στο Ανοέτα στις 19:15 η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι ακόμα ψάχνουν αγωνιστική ταυτότητα, έχουν κάνει όμως βήματα προόδου μετά την απομάκρυνση του Μόγιες από την τεχνική ηγεσία. Δείχνει να μπαίνει πάλι στο σωστό δρόμο η Βιγιαρεάλ, που έρχεται από 2 κολλητές νίκες, η τελευταία μάλιστα με αντίπαλο την Ρεάλ. Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις, η Βιγιαρεάλ είναι αρκετά νωθρή στα περισσότερα μακριά από το σπίτι της, αλλά και η Σοσιεδάδ από την άλλη δεν είναι εκείνη η ομάδα που πριν 2 χρόνια γονάτιζε τον οποιονδήποτε στα εντός έδρας της. Πιθανή ισοπαλία εδώ.

Την ίδια ώρα στο λος Καρμένες η Γρανάδα υποδέχεται την Θέλτα. Ένας άνεμος αισιοδοξίας πνέει για πρώτη φορά φέτος στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λεβάντε που συνδυάστηκε με έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη η Θέλτα στα 3 τελευταία της, που έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Αμφότερες είναι αρκετά ευάλωτες στην άμυνα, η δε Γρανάδα έχει το χειρότερο παθητικό εντός έδρας στο πρωτάθλημα με 13 γκολ. Πιστεύω θα πάμε σε ανοιχτό παιχνίδι και το OVER 2,5 που πληρώνει το ικανοποιητικό 1,85 θα είναι η επιλογή μου.

Λογικά περνάει και η Μπιλμπάο το εμπόδιο της Λεβάντε, εκτός κι αν αυτοκτονήσουν οι Βάσκοι με καμιά αποβολή, όπως στο προηγούμενο εντός έδρας με την Μάλαγα. Εξαιρετικά χαμηλός ο ΑΣΟΣ πάντως, πιο αξιόλογο το OVER 2,5 που έφεραν στα 7 από τα 9 τελευταία τους παιχνίδια οι Βάσκοι.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης και οι φιλοξενούμενοι αν κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν έστω και προσωρινά μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Η Μάλαγα δεν πείθει γενικότερα, έβγαλε ψυχή όμως την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με ανατροπή 1-2 στην έδρα της Ράγιο. Αν η Ατλέτικο εμφανίσει το ίδιο πρόσωπο με τους πρόσφατους αγώνες της, δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Χαμηλό βέβαια το 1,65 στο ΔΙΠΛΟ, για τους παίζοντες στο διαδίκτυο όμως μπορεί να συνδυαστεί και με το ΝΟ-ΓΚΟΛ, αφού η Μάλαγα δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο σκοράρισμα και είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η μοναδική ομάδα με μονοψήφιο αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα!

*Οι τελικές επιλογές στο άρθρο για την Segunda Division.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2