Ανεβασμένη η Σοσιεδάδ

Τη νίκη που θα την απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνες θέσεις θα αναζητήσει απόψε η Σοσιεδάδ, απέναντι στη ντεφορμέ Λα Κορούνια. Φαβορί όλοι οι γηπεδούχοι σε Primera και Segunda.



9 Αγώνες στο σημερινό πρόγραμμα από τα ισπανικά γήπεδα λοιπόν, με όλους τους γηπεδούχους φαβορί και είτε θα ψάχτούμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν, είτε ποιοι θα σπάσουν...

Στην Primera υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθούν όλοι οι ΑΣΟΙ. Θα ποντάρω σίγουρα σ' αυτόν της Σοσιεδάδ, που δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και βρίσκει την Λα Κορούνια σε αγωνιστική κάμψη. 
Από εκεί και πέρα, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η Θέλτα, που είναι μεν ντεφορμέ, θα έχει όμως την ευκαιρία να πάρει τα πάνω της με αντίπαλο την Λεβάντε, η οποία ναι μεν κέρδισε την Βαγιεκάνο, αλλά μη νομίσει κανείς ότι έπαιξε και μπαλάρα.
Στο Βιγιαρεάλ - Μπέτις ή μόνη μου ένσταση είναι η απόδοση του ΑΣΟΥ, καθώς δύσκολα παίζεται κάτω από 1,50. Η Βιγιαρεάλ παρουσιάζεται πολύ σοβαρή στο πρωτάθλημα φέτος, είναι σχεδόν αλάνθαστη στην έδρα της και η Μπέτις που έχει να σκοράρει 5 αγώνες, παρά την φυγή του Πέπε Μελ, δύσκολα δείχνει ότι θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο.
Λογικό φαβορί και η Σεβίλλη στο ματς με τη Μάλαγα, η οποία πάντως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Η Σεβίλλη εντός έδρας εμπνέει σιγουριά, εκτός είναι που δεν αγγίζεται, αν και ο ΑΣΟΣ του 1,55 δεν θεωρώ πως είναι ελκυστικός.

Δύσκολο (όπως τις περισσότερες φορές) το πρόγραμμα στην Segunda, με όλους τους γηπεδούχους κι εδώ να είναι φαβορί. Τα πιο καυτά είναι η Τενερίφη και η Σαραγόσα, πιο μοιρασμένες οι αποδόσεις στα υπόλοιπα 3.
Ξεχωρίζω τον ΑΣΟ της Τενερίφη, αφού η ανικανότητα κυρίως της Μπιλμπάο Β' εκτός έδρας, ισχυροποιεί πολύ τους γηπεδούχους. Στο Σαραγόσα - Γιαγκοστέρα οι αποδόσεις είναι αυτές που με αφήνουν αδιάφορο, αν και περιμένω οι γηπεδούχοι να επικρατήσουν εύκολα ή δύσκολα.
Στα υπόλοιπα 3, αξίζει το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Οσασούνα - Οβιέδο, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ (5 ματς αήττητες και οι 2, ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έληξαν τα 3/5 τελευταία και των 2).
Αμφίρροπο εξαιρετικά το Έλτσε - Αλκορκόν, πιθανή ισοπαλία, ανάμεσα σε 2 ομάδες αρκετά σκληροτράχηλες, που είτε χάνουν είτε κερδίζουν, αυτό συμβαίνει οριακά.
Αμέτοχος θα μείνω τέλος στο Αλμπαθέτε - Νουμάνθια, με τις 2 ομάδες να είναι αρκετά απρόβλεπτες, αν και θεωρητικά ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι, λόγω των καλών επιδόσεων εντός έδρας.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

ΚΩΔ 1469 Σοσιεδάδ - Λα Κορούνια ΑΣΟΣ 1,80
ΚΩΔ 1429 Τενερίφη - Μπιλμπάο Β' ΑΣΟΣ 1,75
ΚΩΔ 1458 Οσασούνα - Οβιέδο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,85

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 945,53 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 940,53 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2