Κουμάρι με το καλημέρα;

Δεν συνηθίζεται να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα στην Ισπανία τις πρώτες μέρες του χρόνου, ας όψεται το EURO το καλοκαίρι όμως, που αναγκάζει τα πρωταθλήματα να τελειώσουν νωρίτερα. Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα αξιόλογο στοιχηματικά, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, να είναι το τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης μεταξύ Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα.


Στις 17:00 λοιπόν το παιχνίδι της ημέρας, με τον φτωχό συγγενή Εσπανιόλ, να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα προελαύνουν και φέτος στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να σηκώσουν τον τίτλο. Από 6 συνεχόμενα UNDER 2,5 προέρχεται η Εσπανιόλ, που δείχνει ότι και φέτος θα συμβιβαστεί με την αφάνεια στη μέση της βαθμολογίας. Υπερβολικό το UNDER 2,5, όταν η Μπαρτσελόνα δεν φορτσάρει εκτός έδρας, εναλλακτικά και για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να κοιτάξουμε και προς το 2-3 ΓΚΟΛ.

Πρόβλημα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που υποδέχεται την Λεβάντε των 2 νικών μόνο σε 17 παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 12 γκολ και απέναντι στην καλύτερη άμυνα δύσκολα θα βρουν δίχτυα. Το ίδιο εκτιμά και ο ΟΠΑΠ, γι' αυτό βρίσκουμε το ΝΟ-ΓΚΟΛ στο εξωπραγματικό 1,25! Υπό αυτές τις συνθήκες, αξίζει να ρισκάρει κανείς στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 2,85, πηγαίνοντας κόντρα στη λογική.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το Μάλαγα - Θέλτα, ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, ειδικά τώρα που το νέο έτος βρίσκει την Μάλαγα σε πολύ καλό μομέντουμ. Από 5 παιχνίδια χωρίς ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι, που δύσκολα δέχονται, αλλά με την ίδια δυσκολία σκοράρουν κιόλας. Η Θέλτα έχει στρώσει αμυντικά στα τελευταία της, δεν είναι όμως ομάδα του Χ, για να πούμε ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο. Κάτι σε 2-3 ΓΚΟΛ μου κάνει το ματς, ενώ από την άλλη, υπερβολικό θεωρώ το 3,00 στο ΔΙΠΛΟ, κρίνοντας πως η συνολική παρουσία της Θέλτα στο πρωτάθλημα είναι καλύτερη μέχρι στιγμής.

3 παιχνίδια έχουμε και στη Segunda σήμερα και πρώτο στο κουπόνι εμφανίζεται το Αλαβές - Μπιλμπάο Β', ένα άτυπο ντέρμπι Βάσκων. προελαύνει η Αλαβές στο πρωτάθλημα και δύσκολα ανακόπτεται η πορεία της στο σημερινό παιχνίδι. Χαμηλή παρόλα αυτά η απόδοση του ΑΣΟΥ, δύσκολα παίζεται σ' αυτή την κατηγορία.

Ντέρμπι και στο Ελ Σαδάρ, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως και για τις 2 ομάδες. Η Οσασούνα που έδειξε να κάνει κοιλιά το τελευταία διάστημα, με μια εμφατική νίκη εκτός έδρας επί της Νουμάνθια με 1-3, δήλωσε παρόν στην μάχη για άνοδο. Σταθερά ανταγωνιστική η Ταραγόνα, χάνει μέρος από τη δύναμη της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, αν και αρκετές φορές στάθηκε απλά άτυχη. Ισορροπημένο παιχνίδι δείχνει να είναι και θα πόνταρα στον ΑΣΟ αν τον έβρισκα πάνω από 2,00, βασιζόμενος κυρίως στην δυναμική της έδρας της Οσασούνα. Σ' αυτή την περίπτωση όμως θα μείνω αμέτοχος.

Σε ανοδική πορεία η ¨Ελτσε, που πλησιάζει την πρώτη 6αδα της βαθμολογίας και θέλει απόψε με μία νίκη ακόμα, να διευρύνει το αήττητο της σερί στους 4 αγώνες. Υποδέχεται μια Μαγιόρκα που ακόμα δεν έχει κερδίσει μακριά από το σπίτι της και βρίσκεται σε μια μόνιμη αγωνιστική ύφεση, παρά και την αλλαγή προπονητή που προχώρησε. Δίκαια φαβορί ο ΑΣΟΣ, αλλά όχι και στις πιο ελκυστικές τιμές που θα μπορούσαμε να τον δούμε.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και το κουμάρι αναβάλλεται για αύριο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2