Παιχνίδι εντός και εκτός Ισπανίας

Αλλαγή πλεύσης, με επιλογές και εκτός Ισπανίας σήμερα, αναζητώντας τα γκολ σε 3 παιχνίδια. Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο θα ψάξει να βρει η Βαλένθια, με τις νυχτερίδες να μην έχουν κερδίσει στα τελευταία 10 τους παιχνίδια.





Σε 2 σκέλη χωρίζω σήμερα τις προτάσεις μου και ξεκινώ με το πρώτο που αφορά τα ισπανικά παιχνίδια.

Βαλένθια - Χιχόν: 10 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Βαλένθια στο πρωτάθλημα, τα 7 από αυτά ήρθαν ισόπαλα όμως. Ένα ρεκόρ εξαιρετικά αρνητικό, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα στο ρόστερ των νυχτερίδων. 8 ήττες και 2 νίκες έχει η Χιχόν στα 10 τελευταία της και σίγουρα δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα κερδίζοντας με 5-1 την ανώμαλη Σοσιεδάδ. Περιορισμένων δυνατοτήτων η Σπόρτινγκ, κάπου πρέπει να σπάσει το αρνητικό σερί της Βαλένθια, σε νορμάλ απόδοση ο ΑΣΟΣ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' - Έλτσε: Την διάθεση την έχει η Μπιλμπάο Β', αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, δεν έχει την ποιότητα για να σταθεί στην κατηγορία. Στο καλύτερο της φεγγάρι η Έλτσε από την αρχή της σεζόν, τρέχει αήττητο σερί 7 αγώνων και με νίκη σήμερα βλέπει 6αδα. Θα ρισκάρω με το ΔΙΠΛΟ.

Μιραντές - Οσασούνα: Αρκετά ενδιαφέρον ματς, ανάμεσα σε 2 ομάδες που κανείς δεν περίμενε φέτος να πρωταγωνιστήσουν. Αμφότερες βρίσκουν δίχτυα σχετικά εύκολα, με την Μιραντές να έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Πιστεύω από 1 γκολ θα το πετύχουν, με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,80 να αποτελεί την επιλογή μου.

Εκτός Ισπανίας:

Καμπούρ - Χέρενφεν: Γειτονικό ντέρμπι, με την Χέρενφεν να είναι σίγουρα σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν βλεπόταν η Καμπούρ στο ματς με την Αλκμάαρ μεσοβδόμαδα, έχανε με 3-0 στο 20' και πάλι καλά που άφησαν το πόδι από το γκάζι οι γηπεδούχοι και δεν έφαγαν 6-7 ακόμα. Από 9 συνεχόμενα OVER 2,5 έρχεται η Χέρενφεν, 6 από αυτά OVER 3,5, την στιγμή που η Καμπούρ έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 50 γκολ παθητικό! Ντέρμπι είναι, θα τα δώσουν όλα και οι 2 ομάδες, περιμένω χορταστικό ματς, ποντάρω στο OVER 3,5 που ανέβηκε στο 2,30 από το αρχικό 2,05.

Νάπολι - Έμπολι: Παιχνίδι παγίδα για τη Νάπολι που θέλει να παραμείνει στην κορυφή της Serie A. Η Έμπολι δεν έχει σκοράρει μόνο σε 2 ματς φέτος στο πρωτάθλημα και νομίζω πως έχει τα φόντα να το καταφέρει στο Σαν Πάολο. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 τα τελευταία 5 παιχνίδια της Νάπολι στο πρωτάθλημα, ποντάρω στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο ελκυστικό 2,00.

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Αλλαγή προπονητή στον πάγκο του Αστέρα και προσωρινά τα ηνία αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ενισχύθηκε ο Λεβαδειακός στις μεταγραφές, κυρίως μεσοεπιθετικά και θα ψάξει το αποτέλεσμα σήμερα. Έχουν αρκετά γκολ τα παιχνίδια του Αστέρα εντός έδρας συνήθως, μπορεί να συμβάλλει και ο Λεβαδειακός, για να βγει το OVER 2,5 που πληρώνει 2,00 απόδοση.

Πρόταση Ισπανίας: ΤΡΙΑΔΑ

Βαλένθια - Σπόρτινγκ Χιχόν ΑΣΟΣ 1,60
Μιραντές - Οσασούνα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,80
Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' - Έλτσε ΔΙΠΛΟ 2,50

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση εκτός Ισπανίας: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Καμπούρ - Χέρενφεν OVER 3,5 2,30
Νάπολι - Έμπολι ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,00
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός OVER 2,5 2,00

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 935,53 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 925,53 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2