Κουτουλιές απ' τον πάγκο

Με τον θρύλο Ζινεντίν Ζιντάν η Ρεάλ Μ. πλέον στον πάγκο και έναν νέο άνεμο αισιοδοξίας να πνέει πάνω από το Μπερναμπέου, υποδέχεται σήμερα την Λα Κορούνια. Πρώτη προπονητική απόπειρα του Γάλλου, που βουτάει κατευθείαν στα βαθειά, αναλαμβάνοντας τα ηνία του πιο απαιτητικού πάγκου στον κόσμο.



Μεγάλη καψούρα τον είχα τον Γάλλο όταν ήμουν πιτσιρικάς, περισσότερο όταν αγωνιζόταν στην Γιουβέντους, ίσως το τελευταίο μεγάλο "δεκάρι" που πέρασε από τα γήπεδα όπως λένε πολλοί. Πραγματικός μαέστρος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μεγάλη προσωπικότητα, η ηλεκτρική καρέκλα του πάγκου όμως είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Πολλοί μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος σπίλωσαν το όνομα τους από την στιγμή που αποφάσισαν να ακολουθήσουν καριέρα προπονητή, πρόσφατο παράδειγμα ο Μαραντόνα. Εντελώς διαφορετική η δουλειά του προπονητή από αυτή του ποδοσφαιριστή και όπως κρίνονται και κρίθηκαν όλοι στο παρελθόν, έτσι θα κριθεί και ο ΖΙΖΟΥ.

Μπαρτσελόνα - Χετάφε: Με πρώην παίκτες της στον πάγκο πορεύεται και η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, αρκετά επιτυχημένα ομολογουμένως. Υποδέχεται τη Γρανάδα σήμερα και το το μόνο που αναρωτιέμαι είναι που θα σταματήσει το κοντέρ. Δεν έχει τα φόντα η Γρανάδα να κάνει την έκπληξη, αν και στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται ως γνωστόν. 

Χετάφε - Μπέτις: Στο Χετάφε - Μπέτις οι 2 ομάδες έχουν κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής. Ντεφορμέ η Μπέτις, που βολεύεται όμως καλύτερα μακριά από την έδρα της, πιο αποτελεσματική η Χετάφε στα εντός. Ποδόσφαιρο ουσίας παίζουν και οι 2 και δεν αποκλείω την ισοπαλία. 

Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ματσάρα στο Σάντσεθ Πιθχουάν μεταξύ Σεβίλλης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, 2 ομάδες που θα δώσουν μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σεβίλλη στα εντός έδρας μπορείς να πεις ότι είναι και άλλη ομάδα, αφού μπορεί να υποτάξει για πλάκα οποιονδήποτε. Σταθερά καλά αγωνίζεται η Αθλέτικ τον τελευταίο καιρό και προβλέπεται ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5 έχουν καλές πιθανότητες κι από εκεί και πέρα, ο ΑΣΟΣ που προσφέρεται κοντά στο 2,00 είναι καλή περίπτωση, λόγω των εντός έδρας επιδόσεων της Σεβίλλης.

Ρεάλ - Λα Κορούνια: Η Ρεάλ τώρα που υποδέχεται την Λα Κορούνια, περιμένουν όλοι να κάνει περίπατο, πολύ αμφιβάλλω όμως ότι η ομάδα της Γαλίκίας θα πάει για τουρισμό και να βγάλει φωτογραφίες με τον Ζιζού στο Μπερναμπέου. Ομάδα που μπορεί να σε σκοτώσει στο χώρο η Λα Κορούνια, αξίζει να ποντάρουμε στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ. Αν είναι να κάνει περίπατο η Ρεάλ ας κερδίσει και 10-1.

Λεβάντε - Βαγιεκάνο: Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το Λεβάντε - Βαγιεκάνο. Εξαιρετικά ντεφορμέ και οι 2 ομάδες, παλεύουν για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σε πιο δεινή θέση η Λεβάντε, που έχει δείξει και λιγότερα πράγματα φέτος, σε αντίθεση με την Ράγιο που διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ, αλλά προδίδεται ως συνήθως από την άμυνα της. Είμαι σίγουρος πως και οι 2 προπονητές έχουν κυκλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο μπλοκάκι τους και κανένας τους δεν θα μείνει ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Αξία στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το OVER 2,5, θεωρώντας πως θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη και οι 2. 

Οι τελικές προτάσεις  στο άρθρο για την Segunda Division

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2