Ελκύει το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Θέλτα-Ατλέτικο Μ.

Κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις με καθυστέρησαν σήμερα, αλλά έστω και αργοπορημένα βρήκα το χρόνο να ανεβάσω τις προτάσεις μου. Άρθρο mix για σήμερα Κυριακή, με Primera και Segunda, σύντομο και συνοπτικό.



Για τα μεσημεριανά δεν προλαβαίνω να προτείνω κάτι αφού ξεκίνησαν, πρόλαβα όμως να περάσω από ένα πρακτορείο και να ποντάρω στο OVER 2,5 του Οβιέδο - Σαραγόσα.

Αφήνω στην άκρη λοιπόν τα μεσημεριανά και πιάνω τα απογευματινά. Μ' άρεσε και πόνταρα τον ΑΣΟ της Σοσιεδάδ. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τη Βαλένθια, μ' άρεσαν όμως οι Βάσκοι στο εκτός έδρας παιχνίδι που τους είδα με τη Βαγιεκάνο. Εντός έδρας ισχυροποιούνται, ενώ ο Νέβιλ έχει ακόμα πολλά να μάθει στον πάγκο της Βαλένθια. 

Από τα απογευματινά της Segunda κράτησα μόνο τον ΑΣΟ της Πονφεραντίνα, που εντός έδρας είναι αρκετά καλή τις περισσότερες φορές και η Τενερίφη είναι βατός αντίπαλος. Τίποτα από τα υπόλοιπα, ούτε βλέπω κάτι ξεκάθαρο για να το προτείνω.

Προβάδισμα έχει η Εϊμπάρ στο ματς με την Εσπανιόλ, αλλά ο ΑΣΟΣ κάτω από 2,00 δεν είναι ελκυστικός στα μάτια μου. Μ' αρέσει η Εϊμπάρ και θα ξαναγράψω ότι είναι πρωταθλήτρια, ναι καλά διαβάζετε, στο πρώτο ημίχρονο με 11 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες (χτες την πέρασε η Ρεάλ). Αν αξίζει κάτι λοιπόν, είναι ο ΑΣΟΣ στο ημίχρονο κατ' εμέ.

Εξαιρετικά αμφίρροπο το Λας Πάλμας - Μάλαγα, σε καλό μομέντουμ οι 2 ομάδες, πιθανή ισοπαλία εδώ, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις στο Χ.

Σε λογική απόδοση ο ΑΣΟΣ της Κόρδοβα, που σερνόταν όμως στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μιραντές  και έχασε την εμπιστοσύνη που της είχα.

Ολοκληρώνω με το ματς της ημέρας, που ασφαλώς είναι το Θέλτα - Ατλέτικο Μ. Το οποίο δεν ξέρουμε ακόμα αν γίνει, αφού έχει λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων έχει πλημμυρίσει όλος ο χώρος γύρω από το στάδιο. Εντός του γηπέδου ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση πάντως και μάλλον δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του παιχνιδιού. Η αίσθηση μου είναι πως το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ πληρώνει καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Θέλτα παράγει μεγάλο αριθμό φάσεων σε κάθε παιχνίδι, δέχεται όμως επίσης πολλές φάσεις. Πέρα από την απουσία του Νολίτο και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, πιστεύω πως το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έχει πολύ καλές πιθανότητες.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

ΚΩΔ 866 Σοσιεδάδ - Βαλένθια ΑΣΟΣ 2,08
ΚΩΔ 876 Πονφεραντίνα - Τενερίφη ΑΣΟΣ 2,00
ΚΩΔ 947 Θέλτα - Ατλέτικο Μ. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,02

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (09/01/2016): 19,70 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 950,53 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 945,53 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2