Καρέ του ΑΣΟΥ

Πολύ πιο πλούσιο το πρόγραμμα της Κυριακής στην Ισπανίας, προσφέρει πληθώρα επιλογών, σε πρώτο πλάνο 4 ΑΣΟΙ που υπόσχονται να μας βάλουν στη νέα χρονιά με το δεξί.



Από το μεσημέρι θα ξεκινήσω το ποντάρισμα μου, με τον ΑΣΟ της Ράγιο που γύρισε φαβορί. Έσφιξαν τα γάλατα για την ομάδα της Μαδρίτης, που πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση και χρειάζεται απεγνωσμένα τους 3 βαθμούς. Ήταν καλή στο προηγούμενο της παιχνίδι με την Ατλέτικο Μ. εντός έδρας, αλλά τελικά ηττήθηκε στο τέλος με 0-2. Η Σοσιεδάδ ακόμα φωνάζει για τα 2 πέναλτι που καταλογίστηκαν εις βάρος της στο Μπερναμπέου, αν και μετά την φυγή του Μόγιες δεν έχει δείξει κάποιο διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Αμφότερες είναι σε άσχημη βαθμολογική θέση, ενδεχομένως να γίνει εύκολα και ροντέο το ματς, θα ποντάρω παρόλα αυτά στους γηπεδούχους που έχουν πάρει λιγότερα από αυτά που άξιζαν στα τελευταία τους παιχνίδια.

Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι έχουμε στις 17:00 με την Γρανάδα να υποδέχεται την Σεβίλλη που ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας. Εντελώς αλλοπρόσαλλη η γηπεδούχος, πετυχαίνει την Σεβίλλη σε καλό μομέντουμ, ενώ παράλληλα δείχνει να έχει στρώσει και αμυντικά. Λογικός ο φαβοριτισμός της Σεβίλλης, που έχει απογοητεύσει όμως στα περισσότερα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της και αυτό με κάνει αρκετά επιφυλακτικό. 

Την ίδια ώρα και το Μπέτις - Εϊμπάρ, με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο 1 νίκη εντός έδρας και την Εϊμπάρ να είναι άνετη βαθμολογικά. Τα στατιστικά και η αγωνιστική νοοτροπία των 2 ομάδων μας προϊδεάζουν για κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, με το UNDER 2,5 να πληρώνει το χαμηλό αλλά δίκαιο 1,55. Κάτι άλλο στον ορίζοντα δεν βλέπω και δύσκολα θα πόνταρα.

Η Μπιλμπάο που την λες και τρένο το τελευταία διάστημα, υποδέχεται την Λας Πάλμας και λογικά οι Βάσκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν σε ακόμα μία νίκη. Ο ΑΣΟΣ από την άλλη όμως, τιμάται στο 1,30 και δεν προσφέρεται ούτε για στήριγμα σε παρολί. 

Αντιθέτως, πολύ πιο ενδιαφέρον παιχνίδι γίνεται την ίδια ώρα με το προηγούμενο και αναφέρομαι στο Λα Κορούνια - Βιγιαρεάλ. Από 4 συνεχόμενες νίκες έρχεται η Βιγιαρεάλ, την στιγμή που η Ντέπορ είναι 8 ματς αήττητη και έχει γνωρίσει μόλις 1 ήττα στα 11 τελευταία της παιχνίδια. Ομάδες που ξέρουν τι ζητάνε στον αγωνιστικό χώρο και με συντηρητικό πλάνο στο παιχνίδι τους, κάνουν την ισοπαλία να φαίνεται ως εξαιρετικά πιθανή. 

Ολοκληρώνω με την Primera Division με το Βαλένθια - Ρεάλ  Μαδρίτης και τους προπονητές των 2 ομάδων να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Αν δεν κερδίσει η Ρεάλ ενδέχεται να απολυθεί ο Μπενίτεθ, ενώ η Βαλένθια, αν και αήττητη εντός έδρας (3-5-0), ακόμα αναζητεί την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο, αποδεικνύοντας πως τελικά τα προβλήματα της ήταν πιο βαθιά και η αλλαγή προσώπου στον πάγκο δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε. Ματς που πραγματικά μπορεί να πάει παντού, με την Ρεάλ να κερδίζει αλλά να μην πείθει και την Βαλένθια να έχει την φανέλα και την έδρα που να μπορεί να κοιτάξει το θηρίο στα μάτια. 

Στην Segunda τώρα, ποντάρισμα από το μεσημέρι κι εδώ, με τον ΑΣΟ της Κόρδοβα στο ματς με την Μιραντές. Σχεδόν αλάνθαστη η Κόρδοβα εντός έδρας (7-1-1), υποδέχεται μια Μιραντές που μετράει 1 νίκη στα 5 τελευταία της. Εμπιστοσύνη στην έδρα εδώ λοιπόν.

4 ματς διεξάγονται στις 18:00 και σίγουρα θα παιχτεί πολύ ο ΑΣΟΣ της Αλμερία, που αν δεν κερδίσει και την Γιαγκοστέρα η οποία έχει μολις 1 βαθμό μακριά από την έδρα της, καλύτερα να πέσει από τώρα.

Καλή περίπτωση και ο ΑΣΟΣ της Λούγκο στο ματς με τη Νουμάνθια, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε αντίθετο μομέντουμ. 8 παιχνίδια χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Λούγκο, 6 παιχνίδια χωρίς νίκη η Νουμάνθια και το αβαντάζ της έδρας δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Λούγκο άλλωστε δείχνει να πατάει καλύτερα αυτή την εποχή.

Πιθανό ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ στο Λεγκανές - Οβιέδο, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπο κρίνεται το Αλπαθέτε - Πονφεραντίνα.

Ολοκληρώνω και από την Segunda με το Σαραγόσα - Ουέσκα. Αλλαγή προπονητή είχαμε στην Σαραγόσα, αφού η διοίκηση δεν ήταν ικανοποιημένη με τον Πόποβιτς και στην θέση τους προσλήφθηκε ο Λουίς Καρέρας. Ο στόχος εξακολουθεί να παραμένει η άνοδος στην Primera, με το νέο προπονητή να δηλώνει πως αρέσκεται σε επιθετικό τρόπο ανάπτυξης. Η Ουέσκα είναι σκληρό καρύδι, πιο αποτελεσματική μακριά από το σπίτι της, αλλά σε μέτρια κατάσταση. Το προβάδισμα είναι σαφώς με τους γηπεδούχους και μένει να δούμε αν η αλλαγή προπονητή θα δώσει μια νέα ώθηση στην ομάδα.

Πρόταση 1: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 2721 Σαραγόσα - Ουέσκα ΑΣΟΣ 1,83
ΚΩΔ 2673 Λούγκο - Νουμάνθια ΑΣΟΣ 2,08

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 2633 Βαγιεκάνο - Σοσιεδάδ ΑΣΟΣ 2,40
ΚΩΔ 2634 Κόρδοβα - Μιραντές ΑΣΟΣ 2,05

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 955,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 945,83 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2