Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο.

Ρώτησαν κάποτε κάποιον μεγάλο τερματοφύλακα, ποιον θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Αυτός που δεν θα φάει το αστείο γκολ, που δεν θα γίνει περίγελος τους απάντησε. Δεν έχει σημασία αν φάει 5 ή 6 γκολ η ομάδα σου, αρκεί να μην γελοιοποιηθείς κάτω από τα δοκάρια.



Δύο τρία αστεία γκολ, χωρίς υπερβολή, έχουν καταστρέψει καριέρες. Σίγουρα οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, ένα αστείο γκολ θα έχουν δεχθεί στην καριέρα τους, παίζει όμως και ρόλο η σημαντικότητα του αγώνα στον οποίο θα γίνει το λάθος.
Στο στοίχημα αντιστοίχως, το μεγαλύτερο ξεφτιλίκι για τον tipster, γι' αυτόν που γράφει ή δίνει προγνωστικά, είναι να πέσει πολύ έξω από τις εκτιμήσεις του. Να προτείνει ένα σημείο του 1,30 ή του 1,50 σαν τσιμέντο και να το χάσει πανηγυρικά. Μπάλα είναι θα μου πεις, όλα γίνονται, όταν γράφεις όμως πρέπει να δείχνεις υπευθυνότητα, να σέβεσαι αυτόν που ξοδεύει το χρόνο του για να σε διαβάσει.
Γιατί τα γράφω όμως όλα αυτά; Γιατί χτες θα πάθαινα μεγάλο ξεφτιλίκι. Δεν πρόφτασα να γράψω κάτι κι ευτυχώς δηλαδή, αφού είχα σκοπό να προτείνω τον ΑΣΟ της Λα Κορούνια σαν ΤΣΙΜΕΝΤΟ που δεν σπάει ακόμα κι αν πέσει επάνω του βόμβα υδρογόνου. Ένας Θεός ξέρει τι σάλια θα έγραφα, τόσο σίγουρος ήμουν. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να επιστρέψω σπίτι εγκαίρως, ειδάλλως σήμερα θα γελούσαν και τα τσιμέντα.
Η απόδοση ήταν ελκυστική, στο πρώτο παιχνίδι η Λα Κορούνια έκανε ότι ήθελε στο 2ο ημίχρονο και σύμφωνα με την ποιοτική διαφορά των 2 ομάδων, περίμενα η Ντέπορ να προκριθεί πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, επιβεβαιώθηκαν όλοι αυτοί που λένε και γράφουν, για την επικινδυνότητα να ποντάρεις σε αγώνες κυπέλλων. Ειδικά στο ισπανικό κύπελλο δεν υπάρχει λογική, παρά μόνο όταν φτάσουμε στα ημιτελικά και μπλέξουμε με τα θηρία, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ (Αυτή αποκλείστηκε φέτος), Μπιλμπάο και πάει λέγοντας....
Είναι νόμος και κανόνας λοιπόν, να μην ξεφτιλίζεται ο tipster, να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο, να μην βροντοφωνάζει για σιγουράτζες, να είναι διαλλακτικός, να ακούει, να διαβάζει, να σέβεται, να προστατεύει τον παίκτη.
10 χρόνια να γράφει για στοίχημα κάποιος, όσο μεγάλο κοινό και να έχει αποκτήσει, μπορεί πολύ εύκολα να ξεφτιλιστεί, έτσι και αρχίσει να γράφει και να προτείνει ΣΙΓΟΥΡΑ.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2