Θα κάνει στάση το τρένο της Αλαβές;

Στη Νουμάνθια δοκιμάζεται σήμερα η πρωτοπόρος Αλαβές που τρέχει αήττητο σερί 7 αγώνων. Φαβορί οι γηπεδούχοι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.



Εκτός από την Αλαβές, σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται και η Αλκορκόν που υποδέχεται απόψε την Χιρόνα. Αήττητο σερί 6 αγώνων τρέχουν οι γηπεδούχοι και υποδέχονται μια ομάδα που αν μη τι άλλο απογοητεύει φέτος, αφού ξεκίνησε σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στην Primera. Δύσκολο παιχνίδι, η Χιρόνα παρά την μέτρια πορεία της μέχρι τώρα είναι υπολογίσιμη, αν οι γηπεδούχοι όμως δείξουν την ίδια αποτελεσματικότητα, όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας, μπορούνα να φτάσουν στη νίκη. ΑΣΟΣ που πληρώνει 2,02 στον ΟΠΑΠ.

Ακόμα 3 παιχνίδια έχουμε στις 19:00 και δύσκολα μπορώ να δω κάτι ξεκάθαρο εκεί. Στο Βαγιαδολίδ - Έλτσε αμφότερες ευελπιστούν μέσα στο 2016 να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα, καμία τους όμως δεν έχει δείξει την απαραίτητη αγωνιστική σταθερότητα μέχρι σήμερα.
Πιθανή ισοπαλία στο Ταραγόνα - Λούγκο, με τους νεοφώτιστους γηπεδούχους σαφώς να έχουν τον πρώτο λόγο, με τα περισσότερα παιχνίδια τους όμως (όπως και αυτά της Λούγκο), να κρίνονται στο όριο.
Δύσκολο και το Μιραντές - Αλμερία, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα και παρά το ροτέισον του Τεράθας, ξόδεψαν αρκετή ενέργεια. Η Αλμερία μπορεί να ήταν απαράδεκτη μέχρι σήμερα, αλλά βάσει ρόστερ θα σηκώσει κεφάλι κάποια στιγμή και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν φύγει ακόμα και με τη νίκη απόψε από την Αντούβα. 

Στις 21:15 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με το Νουμάνθια - Αλαβές. Έχουν το εύκολο γκολ και οι 2 ομάδες, με την Αλαβές να διακρίνεται και για το μαχητικό της πνεύμα, ενώ κρίνοντας συνολικά, βρίσκεται δίκαια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένω γκολ εδώ, η Νουμάνθια έκανε ροντέο τα 4 τελευταία της που έληξαν με OVER 2,5, ενώ η Αλαβές έχει σκοράρει και στα 7 τελευταία της που είναι αήττητη (6-1-0). Στο 1,75 το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, στο 2,02 το OVER 2,5.

Πρόταση 1: Σύστημα 2-3 με ΓΚΟΛ

ΚΩΔ 820 Νουμάνθια - Αλαβές OVER 2,5 2,02
ΚΩΔ 821 Ρεάλ - Λα Κορούνια ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,90
ΚΩΔ 826 Λεβάντε - Βαγιεκάνο OVER 2,5 1,90

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΔΥΑΔΑ

ΚΩΔ 807 Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο ΑΣΟΣ 1,95
ΚΩΔ  802 Αλκορκόν - Χιρόνα ΑΣΟΣ 2,02

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 940,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 930,83 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2