Θέαμα VS Ουσία

Ντέρμπι πρωτοπόρων στην Βαρκελώνη, με τους μάγους της Μπαρτσελόνα να υποδέχονται την πιο κυνική ομάδα της Ευρώπης. Επίθεση εναντίον άμυνας με λίγα λόγια και μια ενδεχόμενη νίκη της Μπαρτσελόνα θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα στο κυνήγι του τίτλου.



Στις 17:00 λοιπόν το μεγάλο παιχνίδι, με την Μπαρτσελόνα να δείχνει ότι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφού τρέχει ένα σερί 24 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Στα σημεία οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά η απόδοση του ΑΣΟΥ δεν είναι σε ελκυστική απόδοση. Με αμυντική τακτική και σύνεση στην επίθεση θα το πάει το παιχνίδι η Ατλέτικο, όπως την έχουμε μάθει επί Σιμεόνε και μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, αν όχι, να κάνει την έκπληξη. Το εύρος τερμάτων 2-3 ΓΚΟΛ θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή σύμφωνα με τα παραπάνω, αλλά στον ΟΠΑΠ πληρώνει μόλις 1,68.

Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αμφότερες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά μέσα στο 2016. Από βαρύ πρόγραμμα έρχεται η Αθλέτικ, αφού είχε και τα παιχνίδια κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Καλή περίπτωση το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, με τις 2 ομάδες να τρώνε και να πετυχαίνουν γκολ με χαρακτηριστική άνεση.

Εϊμπάρ - Μάλαγα: Σχεδόν σώθηκε η Εϊμπάρ και έχει λυθεί πλέον, με αποτέλεσμα τα τελευταία της παιχνίδια να είναι γεμάτα με γκολ και θέαμα. 3 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μάλαγα, που έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα όμως (με Σεβίλλη εκτός και Μπαρτσελόνα εντός). Αμφίρροπη αναμέτρηση, καλή περίπτωση κι εδώ το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που το έφερε και στα 3 τελευταία τους οι 2 ομάδες. Στο μυαλο μου έχω πιθανό το σενάριο της ισοπαλίας με 1-1.

Βιγιαρεάλ - Γρανάδα: Φορτσάρει για έξοδο στο Champion's League η Βιγιαρεάλ, που έχει αποκτήσει και μια διαφορά ασφαλείας από την 5η Θέλτα. Όσα βάλουμε κι όσα φάμε η νοοτροπία της Γρανάδα, που έχει την 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, παρόλα αυτά όμως βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Δεν συνηθίζει να σκοτώνει τους αντιπάλους της η Βιγιαρεάλ, ελέω Γρανάδα όμως, το σκορ του αγώνα μπορεί να πάρει και επικές διαστάσεις. Αξία στο OVER 2,5 που πληρώνει 1,80 στον ΟΠΑΠ.

Σοσιεδάδ - Μπέτις: Η πιο ασόβαρη ομάδα του πρωταθλήματος είναι με διαφορά η Σοσιεδάδ. 8 παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπέτις, που δείχνει όμως να ξαναμπαίνει στον σωστό δρόμο. Οι Βάσκοι στα καλά τους, τέτοια ματς τα έχουν ψωμοτύρι, πως να τους εμπιστευτείς όμως όταν την προηγούμενη αγωνιστική έφαγαν 5 από την Χιχόν; Βολεύεται η Μπέτις όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, σφιχτό παιχνίδι περιμένω, οριακά αποδεκτό το UNDER 2,5 στο 1,65.

Οι τελικές προτάσεις στο άρθρο για την Segunda Division

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2