Το κύπελλο των ντέρμπι

3 τοπικά ντέρμπι μας επιφυλάσσει η φάση των 16 στο κύπελλο Ισπανίας. Το πιο σημαντικό ασφαλώς είναι το Μπέτις - Σεβίλλη και σε δεύτερο λόγο το Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ. Στη Μαδρίτη τέλος, η Ράγιο υποδέχεται την Ατλέτικο Μ.



Δεν μου μπήκε καλά ο χρόνος, έσπασα όλα τα κοντέρ το σαββατοκύριακο, αφού πέρα από αυτά που έγραψα εδώ, είχα 0/12 από αυτά που έπαιξα συνολικά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο στο κατώφλι ενός καινούριου χρόνου κι αν δεν είμαι προληπτικός, σημειώνω ότι το 2016 είναι δίσεκτο! (όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε ξανασκεφτείτε το!).

Αθλέτικ Μ. - Βιγιαρεάλ: Στα σημερινά τώρα, με το μενού να σερβίρεται στη 13:00 με το Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ. Παραδοσιακή ομάδα κυπέλλου οι Βάσκοι, πάντα το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους τους και θέλουν και φέτος να φτάσουν στον τελικό αν είναι αυτό δυνατό. Σε φόρμα η Βιγιαρεάλ, έρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και γλυκοκοιτάζει έξοδο στο Champion's League. Οι 2 ομάδες είναι τουλάχιστον ισοδύναμες, οι αποδόσεις όμως έχουν διαμορφωθεί με κύριο κριτήριο τα κίνητρα που έχουν αμφότερες στο θεσμό. Πιο ισχυρά αυτά της Αθλέτικ, πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι 2 προπονητές (όπως σ' αυτό, έτσι και σε όλα τα άλλα παιχνίδια σήμερα, θα γίνει μεγάλο ροτέισον στις ομάδες). Με τον ΑΣΟ είμαι, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας μ' αυτό το 1,85.

Βαλένθια - Γρανάδα: Προσπαθεί να δείξει πράγματα ο Νέβιλ στον πάγκο της Βαλένθια, παίζοντας με ένα αγγλικό 4-4-2, που έμαθε καλά σαν παίκτης στην Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον. Για τη Γρανάδα το κύπελλο είναι απλά πολυτέλεια, αφού προέχει όπως κάθε χρόνο η διασφάλιση της παραμονής στην κατηγορίας. Αήττητη η Βαλένθια στο Μεστάγια, βάζει και τρώει εύκολα η Γρανάδα με τον σαπιοκοιλιά Σαντοβάλ στον πάγκο, αρκετά ικανοποιητικό το OVER 2,5 στο 1,92.

Μιραντές - Λα Κορούνια: Η μοναδική ομάδα της Segunda που συνεχίζει στο θεσμό είναι η Μιραντές, που τα πηγαίνει εξαιρετικά και στο πρωτάθλημα. Αρκετά καλή πορεία διαγράφει φέτος και η Λα Κορούνια, που έχει καλές πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι και αυτό είναι η Λα Κορούνια, από τη στιγμή που υπάρχει ρεβάνς όμως, μπορεί να διορθώσει όποιο λάθος γίνει σήμερα. Η Μιραντές παίζει ανοιχτά και μάλλον δεν θα φοβηθεί αυτές τις αναμετρήσεις, δεν έχει και λόγο άλλωστε. Αξία στα πολλά γκολ και το OVER 2,5 που πληρώνει 2,15.

Μπέτις - Σεβίλλη: Ότι και να γράψω είναι λίγο για το συγκεκριμένο ντέρμπι (τα έγραψα πριν μερικές εβδομάδες άλλωστε στο ματς για το πρωτάθλημα). Ακόμα και σε φιλικό να βρεθούν οι 2 ομάδες θα πέσουν κορμιά και ξύλο. Η Σεβίλλη έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά εκτός έδρας και βγάζει ένα μόνιμο κόμπλεξ φέτος μακριά από το Πιθχουάν. Μάπα ήταν η Μπέτις στο ματς του πρωταθλήματος με την Εϊμπάρ που διασύρθηκε, απόψε όμως θα τα δώσει όλα. Με την έδρα και τον ΑΣΟ σε τιμές αουτσάιντερ είμαι, αφού και στο προηγούμενο μεταξύ τους για το πρωτάθλημα, η Μπέτις ήταν καλύτερη.

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ: Συναντιούνται πάλι μετά από 3 ημέρες, με το ματς του πρωταθλήματος να λήγει 0-0. Στο Καμπ Νου τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά όμως και λογικά η Μπαρτσελόνα δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Δεν παύει να είναι ένα τοπικό ντέρμπι από την άλλη και σίγουρα η Εσπανιόλ θα θέλει να αποφύγει τα ξεφτιλίκια. Στο 2,05 να σκοράρει και η φιλοξενούμενη, κάτι άλλο δε νομίζω να έχει αξία εδώ.

Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μ.: Στην τελευταία αγωνιστική του 2015 συναντήθηκαν οι 2 ομάδες στο ίδιο γήπεδο, με την Ατλέτικο Μ. να κερδίζει στο τέλος πολύ δύσκολα με 0-2. Η Βαγιεκάνο δεν τα πηγαίνει καλά φέτος στο πρωτάθλημα και το κλείσιμο του πρώτου γύρου την βρίσκει στην επικίνδυνη ζώνη. Ψάχνει μια νίκη ψυχολογίας η ομάδα του Πάκο Χέμεθ και σε ένα ματς όπως το σημερινό, αν την καταφέρει, θα καταφέρει να πάρει μεγάλη ώθηση. Η Ατλέτικο από την άλλη, κερδίζει είτε παίζει είτε δεν παίζει καλά. Ρίσκο με τον ΑΣΟ που πληρώνει 4,90 στον ΟΠΑΠ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

ΚΩΔ 537: Βαλένθια - Γρανάδα OVER 2,5 1,92
ΚΩΔ 538 Μιραντές - Λα Κορούνια OVER 2,5 2,15
ΚΩΔ 550 Μπέτις - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 3,65
ΚΩΔ 564 Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης ΑΣΟΣ 4,90

Ποντάρισμα: 5 ευρώ (5 στήλες επί 1 ευρώ την κάθε στήλη)

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 945,83 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 940,83 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2