Θέλει την ρεβάνς η Θέλτα

Μετά την οδυνηρή ήττα για το κύπελλο που βάζει ταφόπλακα στα όνειρα της για τελικό, η Θέλτα θα επιζητήσει μια άτυπη ρεβάνς από τη Σεβίλλη, η οποία ακόμα ψάχνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Για ακόμα ένα σαββατοκύριακο, επιλογές και εκτός Ισπανίας!






Ισπανία: 

Χιρόνα - Ταραγόνα: Στην καλύτερη της φάση από την αρχή της σεζόν βρίσκεται η Χιρόνα και με 2-3 νίκες ακόμα ίσως μπει κι αυτή στο παιχνίδι της ανόδου, Εκεί βρίσκεται η Ταραγόνα, αν και νεοφώτιστη, ενώ παράλληλα τρέχει αήττητο σερί 3 αγώνων. Η Χιρόνα, με το ρόστερ που διαθέτει, είναι υποχρεωμένη να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ειδικά εντός έδρας και ίσως εκεί οφείλεται και η φετινή της αποτυχία. Από 6 συνεχόμενα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ έρχεται η Ταραγόνα, που θα κάνει το παιχνίδι της χωρίς άγχος και γιατί όχι να τα κάνει 7! Βρήκε δίχτυα η Χιρόνα και στα 6 τελευταία της, επιλογή το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 1,90.

Λούγκο - Μιραντές: Παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες που είναι άνετες βαθμολογικά και θεωρητικά μπορούν να κοιτάζουν και προς τα πάνω. 6 OVER 2,5 και 2 UNDER 2,4 μετράει η Μιραντές στα 8 τελευταία της και τις 2 φορές που την πόνταρα στο OVER 2,5 έπεσα πάνω στα UNDER! Φέρνει πολλές ισοπαλίες η Λούγκο, εντός έδρας όμως το τσουλάει το τόπι και εκτός αυτών, τα 10 από τα 11 τελευταία της παιχνίδια ήταν στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ! Ρίσκο με το OVER 2,5 σε απόδοση 2,00.

Θέλτα - Σεβίλλη: Άδικη ήττα για την Θέλτα μεσοβδόμαδα, με το το βαρύ 4-0 που βάζει λογικά ταφόπλακα για την πρόκριση της στον τελικό. Η Σεβίλλη προσπαθεί να κάνει το ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο και να πλησιάσει την τετράδα, χωρίς νίκη όμως ακόμα εκτός έδρας, χλωμό την βλέπω να προλαβαίνει. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δυσκολεύεται εξαιρετικά να κρατήσει το μηδέν πίσω και η πληγωμένη Θέλτα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Θα ποντάρω τον ΑΣΟ σε αποδόσεις αουτσάιντερ, αφού η τεσσάρα δύσκολα χωνεύεται και περιμένω από τους παίκτες της Θέλτα να βγάλουν και λίγο ποδοσφαιρικό εγωισμό!

Εκτός Ισπανίας:

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννενα: 4 παιχνίδια μακριά από τη νίκη έχει μείνει ο Γηραίος και η γκρίνια έχει επιστρέψει για τα καλά στο Καυταντζόγλειο, ειδικά μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Αποδυναμώθηκε ο ΠΑΣ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, είναι άνετος βαθμολογικά και συνήθως αναιμικός μακριά από την έδρα του. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον Ηρακλή στη συνέχεια και η νίκη σήμερα θα επιστρέψει την ηρεμία στα αποδυτήρια και την κερκίδα. ΑΣΟΣ.

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ: Μετά τη χτεσινή νίκη της Λέστερ, η νίκη είναι μονόδρομος για την Άρσεναλ, αν δεν θέλει να μείνει και φέτος μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου. Καλή ομάδα η Μπόρνμουθ, σπάνια κλείνεται και μπορεί να κάνει  την ζημιά στην ομάδα του Αρσένιου. Είχα κυκλώσει το ΔΙΠΛΟ, αλλά μετά από δεύτερη σκέψη επιλέγω το OVER 2,5 που πληρώνει και καλύτερα. Από Invincible η Άρσεναλ έχει καταντήσει η πιο κομπλεξική ομάδα της δεκαετίας που διανύουμε...

Φορτούνα Κολωνίας - Χολστάιν Κιέλ: Παιχνίδι από την Γ' κατηγορία της Γερμανίας, με την οποία 1η φορά ασχολούμαι. Ροντέο γίνονται τα περισσότερα παιχνίδια της φιλοξενούμενης, η οποία μετράει 7/8 OVER 2,5 στα πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα. 3/5 OVER 3,5 μετράει η Φορτούνα στα τελευταία της, το απλό OVER 2,5 στο 1,90 το λες και VALUE BET!

Σπάρτα - Ρότερνταμ - Φένλο: Ντερμπάκι για την Β' κατηγορία της Ολλανδίας, μεταξύ 1ου και 3ου. Ουσιαστικά αναμετριούνται  οι 2 καλύτερες επιθέσεις  της κατηγορίας και λογικό είναι να περιμένουμε τα γκολ να πέσουν βροχή. Τα UNDER 2,5 τα ψάχνει με το κυάλι κανείς στα παιχνίδια και τον 2, επιλογή το OVER 3,5 στο ικανοποιητικό 2,55.

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Γαλλία, με την Μαρσέιγ που τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων, να κοντράρει την Παρί που είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν. Όλοι περιμένουμε ματς με ρυθμό, ένταση και πολύ πάθος και ευελπιστώ να μην μπουν οι παίκτες των 2 ομάδων να παίξουν σαν τιτίκες. Η Παρί κάνει πλάκα πάντως στη Γαλλία και μοιράζει ταρίφες, θα το παίξει στα ίσια το ματς η Μαρσέιγ, επιλογή το OVER 2,5 στο 1,82.

Πρόταση 1: ΠΑΡΟΛΙ 4αδα

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννενα ΑΣΟΣ 2,00
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ OVER 2,5 1,85
Φορτούνα Ντ. - Χόλσταϊν Κιελ OVER 2,5 1,90
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν OVER 2,5 1,82

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Χιρόνα - Ταραγόνα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,90
Σπάρτα Ρότερνταμ - Φένλο OVER 3,5 2,55
Λούγκο - Μιραντές OVER 2,5 2,00
Θέλτα - Σεβίλλη ΑΣΟΣ 3,10

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 925,53 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 915,53 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2