Ο πόλεμος των κόσμων

Κατέβηκαν οι αγρότες στην Αθήνα να διαδηλώσουν. Νωρίτερα κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη, κλείνουν δρόμους, εθνικές οδούς, ζητούν την συμπαράσταση όλων. Προηγουμένως είχαν απεργήσει μαζικά διάφοροι κλάδοι, μέχρι και δικηγόρους είδαμε να κρεμάνε  γραβάτες για διαμαρτυρία. Άπαντες διαδηλώνουν και ζητούν το δίκιο τους, το οποίο φυσικά είναι να μην μπει το αγγούρι του 3ου  μνημονίου στο δικό τους κωλαράκι αλλά σε οποιουδήποτε άλλου.


Ο μόνος κλάδος που δεν σταματάει να γαμάει καμία κυβέρνηση, είναι ο μισθωτός και ειδικά ο ιδιωτικός υπάλληλος. Αυτός που η φωνή του σπανίως ακούγεται και σπανίως διαδηλώνει οργανωμένα. Σαν το πρόβατο στη σφαγή τον πηγαίνουν εδώ και χρόνια και δεν βγάζει άχνα.

Στην Ελλάδα του 2016, η κάθε κάστα κατεβαίνει στους δρόμους μόνο όταν θίγονται τα συμφέροντα της και σχεδόν ποτέ δεν πήρε κάποια παστίλια για τον πόνο του άλλου. Δεν τερατολογώ, απλά περιγράφω την πραγματικότητα όπως είναι και όπως την βιώνω.

Ας αφήσω την μαυρίλα πίσω μου προσωρινά όμως να περάσουμε στον νταλκά του σαββατοκύριακου. Την προηγούμενη Κυριακή με αδίκησε η τύχη και ελπίζω να μου τα δώσει πίσω τώρα. 2 δελτία από ένα ματς χαμένο, στο πρώτο να περιμένεις το OVER 2,5 της Άρσεναλ που ήταν 0-2 από το 24' και στο 2ο να χάνεις  την Θέλτα που έπαιζε 75 λεπτά με παίκτη παραπάνω και έμεινε στο 1-1 με την Σεβίλλη. Συμβαίνουν αυτά όμως, όπως και όταν βγάζουμε σημεία στο 90΄ή που δεν τα αξίζαμε.

Στα σημερινά τώρα, έχω ποντάρει σε 8 αγώνες, 2 μόνο από Ισπανία που δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα το πρόγραμμα.

Ισπανία:

Αλμερία - Λούγκο: Ο 2ος γύρος δείχνει να είναι καλύτερος για την Αλμερία, που έχει ρόστερ για άνοδο και όχι για να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Σπανίως ενθουσιάζει η Λούγκο μακριά από την έδρα της και πάντα κατεβαίνει για την ισοπαλία, εκτός αν της πάει καλά το παιχνίδι. Το κίνητρο είναι πολύ πιο ισχυρό από την πλευρά των γηπεδούχων, που κάνουν αγωνιώδη προσπάθεια να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη και μπορούν να λυγίσουν την άνετη βαθμολογικά Λούγκο.

Μιραντές - Αλαβές: Τρελαίνει κόσμο η Μιραντές του χτικιάρη Τεράθας και έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και φιγουράρει μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Φουλ για άνοδο η Αλαβές, που μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία της 12 παιχνίδια και είναι μακράν η πιο σοβαρή και σταθερή σε απόδοση ομάδα της κατηγορίας. Η Μιραντές αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, σκοράρει με συνέπεια αλλά δέχεται κιόλας με την ίδια ευκολία. Πιστεύω θα δυσκολευτεί σήμερα απέναντι στην Αλαβές, που δεν τρώει εύκολα γκολ αλλά συνήθως βρίσκει 1 μπροστά. Ποντάρισμα στο αουτσάιντερ ΔΙΠΛΟ και την εκπληκτική φόρμα των Βάσκων!

Εκτός Ισπανίας:

Πορτ Βέιλ - Φλίτγουντ Τάουν: Από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας το Vale Park, με την Πορτ Βέιλ να έχει να ηττηθεί εκεί από τον Σεπτέμβρη. Η Νεόπλουτη ομάδα της Φλίτγουντ Τάουν απογοητεύει φέτος, δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση (4 χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα) και μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία της 8 για το πρωτάθλημα. Ποντάρισμα στον ΑΣΟ.

Νότινγχαμ - Χάντερσφιλντ: Στα 13 παιχνίδια έχει φτάσει το αήττητο σερί της Νότινγχαμ και ελπίζω να μην μας φέρει γρουσουζιά ο συγκεκριμένος αριθμός. Όχι κάτι το ιδιαίτερο η Χάντερσφιλντ, έρχεται από 4 ματς χωρίς νίκη και 3 συνεχόμενες ήττες. Φόρμα, έδρα και φανέλα ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο την επιλογή του ΑΣΟΥ.

Κόλτσεστερ - Σουίντον: 15 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κόλτσεστερ στο πρωτάθλημα (0-3-12) και ο προπονητής της είναι στην κοσμάρα του ζητώντας από τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται! Δεν είναι και καμιά ομαδάρα η Σουίντον, είναι κι αυτή 4 ματς χωρίς νίκη (0-2-2), αλλά αγώνες με ομάδες στα μέτρα της ξέρει να τους παίρνει. Έχει αρχίσει και πέφτει το ΔΙΠΛΟ κι εγώ το πρόλαβα στο 2,85.

Γκινγκάμπ - Μπορντό: Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Γαλλία αυτή τη στιγμή η Γκινγκάμπ, υποδέχεται την ντεφορμέ Μπορντό ου έφαγε 7 γκολ στα τελευταία της 2 παιχνίδια και ούτως ή άλλως δεν πείθει μακριά από την έδρα της. Με τον ΑΣΟ.

Μονπελιέ - Τουλούζ: Μεγάλη μάχη με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού, η πλάστιγγα όμως δείχνει να γέρνει προς την πλευρά της Μονπελιέ που είναι πι ψημένη σαν ομάδα και αγωνίζεται εντός έδρας. 42 γκολ έχει δεχτεί η Τουλούζ στο πρωτάθλημα και με τέτοια άμυνα μάλλον υποβιβάζεσαι από την Ligue 1. 

Φίτεσε - Χέρενφεν: Στο ολλανδικό πρωτάθλημα κυνηγάω τα γκολ συνήθως και για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι θα ποντάρω σε OVER 3,5 με εμπλεκόμενη την Χέρενφεν. Είναι ντεφορμέ η Φίτεσε, θα βρει όμως χώρους απέναντι σε μια ομάδα που σπάνια τα παιχνίδια της δεν γίνονται ροντέο. Για ακόμα μια αγωνιστική λοιπόν, ποντάρισμα στο OVER 3,5 σε απόδοση 2,25 στον ΟΠΑΠ.

Πρόταση 1: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Πορτ Βέιλ - Φλίτγουντ Τάουν ΑΣΟΣ 2,25
Νότινγχαμ - Χάντερσφιλντ ΑΣΟΣ 2,10
Γκινγκάμπ - Μπορντό ΑΣΟΣ 2,15
Κόλτσεστερ - Σουίντον ΔΙΠΛΟ 2,85

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Μονπελιέ - Τουλούζ ΑΣΟΣ 1,95
Αλμερία - Λούγκο ΑΣΟΣ 2,00
Φίτεσε - Χέρενφεν OVER 3,5 2,25
Μιραντές - Αλαβές ΔΙΠΛΟ 2,95

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 915,53 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα: 9,70 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 915,23 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2