ΚΛΙΚ στη χαζομάρα

Είναι απογοητευτικό να βλέπεις καθημερινά τι ανεβάζουν τα "μεγάλα" site στο ίντερνετ, το οποίο όταν ξεκίνησε να διαδίδεται στην Ελλάδα στις αρχές αυτού του αιώνα, ήταν μια πραγματικά ποιοτική πηγή πληροφόρησης.


Η φράση "το διάβασα στο ίντερνετ" ενώ είχε αξία πριν 15-20 χρόνια και έδινε κάποιο κύρος σ' αυτόν πουν την ξεστόμιζε, σήμερα προκαλεί σχεδόν μόνο τον γέλωτα.

Σαν τον Γκοτζίλα, τα κουτσομπολιά, οι βυζαρούδες και οι συνομωσιολογίες, έχουν ποδοπατήσει την πραγματική πληροφόρηση και την ποιότητα των δεδομένων που ανταλλάσσουν πλέον οι χρήστες. Της πλάκας οι περισσότερες ειδήσεις που γίνονται viral στις μέρες μας, σχεδόν πάντα έχουν μηδαμινή ουσία και τις ξεχνάς μέσα σε μια εβδομάδα.
Έχουμε καταντήσει φυτά σε γλάστρες που μας ποτίζουν με κάθε λογής φυτοφάρμακο, με κάθε  λογής κοπριά και δεν μπορούμε να ανθίσουμε.
Πιο λυπηρό δε, είναι όταν βλέπω κάποιους αξιόλογους δημοσιογράφους, νέους, με έργο πίσω τους στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, να κάνουν ιστοσελίδες και όταν διαπιστώνουν πως το "σοβαρό" δεν πουλάει, να το γυρίζουν στην βλακεία. Είναι η δουλειά τους βέβαια από την άλλη και καθότι ο χρόνος ισούται με το χρήμα, αναγκάζονται να πουλήσουν την χαζομάρα για να βγάλουν κάνα φράγκο.

Ισπανία:

Στο στοιχηματικό κομμάτι της ημέρας τώρα, το οποίο μετά από μια ενδελεχή μελέτη που έκανα, δεν με συγκίνησε και ιδιαίτερα. Υπάρχουν πολλά "μικρά" σημεία και λίγα καλά "μεγάλα". Από Ισπανία το πρόγραμμα είναι μέτριο και αγωνιστικά τουλάχιστον ξεχωρίζει το Ρεάλ Μ. - Ατλέτικο Μ.
Η άποψη μου είναι πως ο Ζιντάν δεν είναι προπονητής ή τουλάχιστον δεν το έχει αποδείξει ακόμη και ίσως πρέπει στη Ρεάλ να αρχίσουν να σκέφτονται λίγο διαφορετικά το μέλλον του συλλόγου. Δεν γίνεται να ξοδεύεις ένα κάρο χρήματα κάθε χρόνο για μεταγραφές και να έχεις μια μαριονέτα στον πάγκο. Ποια είναι αλήθεια η ποδοσφαιρική φιλοσοφία που προμοτάρει πλέον η Βασίλισσα; Του ξόδευε ανεξέλεγκτα  και με τις πριμαντόνες θα κάνεις περίπατο; Έχει αποδειχτεί πολλάκις τα τελευταία χρόνια, στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, πως όσα χρήματα και να ξοδέψεις, αν δεν υπάρχει  προπονητής με φιλοσοφία στον πάγκο δεν πας πουθενά. Η Ατλέτικο τον έχει αυτόν τον άνθρωπο και όσο κι αν είναι ντεφορμέ, ξέρει τι και πως να παίξει.

Από όλα τα παιχνίδια της ημέρας στην Ισπανία, κράτησα μόνο το ΔΙΠΛΟ της Βαγιεκάνο, που τέτοια εποχή τα τελευταία χρόνια καθαρίζει την υπόθεση παραμονή και παίζει με μια Μπέτις που είναι στα μέτρα της και τρομάζει μόνο στο όνομα αυτή τη στιγμή.

Εκτός Ισπανίας:

Εδώ κάτι γίνεται, κάτι κινείται, αλλά όχι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον μου. Τρία σημεία ξεχώρισα και τα παραθέτω συνοπτικά:

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν: Οι γηπεδούχοι δεν είναι σίγουρα η περυσινή ομάδα, αλλά θα το παλέψουν το ματς μιας και αγωνίζονται στην έδρα τους. Η Μπάγερν είναι η γνωστή Μπάγερν, όπως είδαμε και μεσοβδόμαδα στο ματς με την Γιουβέντους όμως, παρουσιάζει κάποια αμυντικά κενά. Στη μέρα της πάντως μπορεί να κάνει και πάρτι, γι' αυτό άλλωστε προτίμησα να πάω με τα πολλά γκολ και το OVER 3,5 σε απόδοση 2,45.

Αμβούργο - Ίνγκολσταντ: Στην Γερμανία λίγες είναι οι ομάδες με πραγματικά βαριά φανέλα και μία από αυτές είναι το Αμβούργο. Οι δεινόσαυροι, που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ από την Μπουντεσλίγκα, απέναντι στην άσημη Ίνγκολσταντ που έχει να σκοράρει σε παιχνίδι εκτός έδρας από τον περασμένο Οκτώβριο. Έκτοτε μετράει 1 ισοπαλία και 4 ήττες σερί. Κερδίζει και ηρεμεί οριστικά το Αμβούργο όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, είναι στα μέτρα του ο σημερινός αντίπαλος.

Τραμπζονσπόρ - Οσμανλίσπορ: Όλη η Ευρώπη είδε την περασμένη αγωνιστική την σφαγή της Τραμπζονσπόρ στο παιχνίδι με την Γαλατά. Για όσους δεν ενημερώθηκαν, τελείωσε το παιχνίδι με 7 παίκτες και ηττήθηκε με πέναλτι στο 89'. Θα κοχλάζει σήμερα το γήπεδο, λογικά θα πάρει και κανένα σπόρι από την διαιτησία και γιατί να μην την ποντάρουμε, όταν μάλιστα προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ, με αντίπαλο στα μέτρα της. 

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Μπέτις - Βαγιεκάνο: ΔΙΠΛΟ 2,95
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν OVER 3,5 2,40
Αμβούργο - Ίνγκολσταντ ΑΣΟΣ 2,30
Τραμπζονσπόρ - Οσμανλισπόρ ΑΣΟΣ 2,90

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 905,23 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 900,23 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2