Τυράκι ο ΑΣΟΣ της Οβιέδο;

Στα 9 παιχνίδια έχει φτάσει το αήττητο σερί της "νεοφώτιστης" Οβιέδο, που υποδέχεται σήμερα την Τενερίφη η οποία "πνίγεται" μακριά από τις Κανάριες Νήσους. Τυράκι ή όχι το δίφραγκο στον ΑΣΟ, θα το βάλω στο παιχνίδι μου.



Βουλιάζει η Τενερίφη μακριά από την έδρα της, βούλιαξα κι εγώ εχτές, αφού τίποτα δεν πήγε καλά. Σήμερις άλλα 8 παιχνίδια, όλα σε απόδοση από 2,00 σχεδόν και πάνω για να κάνω παιχνίδι.

Ισπανία:

Εϊμπάρ - Λεβάντε: Άνετη βαθμολογικά η Εϊμπάρ στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν πιστεύω φέτος να πάθει τα ίδια με πέρυσι, όταν μάζεψε στο 2ο γύρο μόλις 9 βαθμούς και κόντεψε να υποβιβαστεί. Η Λεβάντε υπολογίζει πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι για βαθμούς, αφού βρίσκεται στο -5 από τη σωτηρία και τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Όλα τα παιχνίδια της Εϊμπάρ ανεξαρτήτως αντιπάλου έχουν ρυθμό, γκολ και θέαμα, με τους Βάσκους να μετρούν 6 συνεχόμενα OVER 2,5. Βελτιωμένη και η Λεβάντε στο επιθετικό κομμάτι, έρχεται από 4/5 OVER 2,5 και περιμένω γκολ σ' αυτό το παιχνίδι. Επιλογή το OVER 2,5 στο 1,90.

Οβιέδο - Τενερίφη: 9 παιχνίδια αήττητη η Οβιέδο, η οποία έρχεται μεν από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες, αλλά και από πολύ δύσκολο πρόγραμμα παράλληλα (Λούγκο, Οσασούνα, Αλμπαθέτε εκτός, Αλαβές εντός). Συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς νίκη η Τενερίφη, η οποία ξεφουσκώνει εύκολα μακριά από την έδρα της και αυτός ο ΑΣΟΣ που πληρώνει 1,98 στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται με κλειστά μάτια. Η Οβιέδο δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα άλλωστε να μην την στηρίξω, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Εκτός Ισπανίας:

Άστον Βίλλα - Λίβερπουλ: Σχεδόν καταδικασμένη η Άστον Βίλλα που πέρα από τη νίκη δεν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από το σημερινό ματς. Η Λίβερπουλ έχει την ικανότητα να κάνει ντέρμπι οποιοδήποτε παιχνίδι, αφού διαρκώς κάνει πολλά νερά στην άμυνα. Μ' άρεσε το OVER 2,5 που πληρώνει 2,00 και το θεωρώ υπερβολικό για ματς της Λίβερπουλ.

Αμβούργο - Γκλάντμπαχ: Όποιος παρακολουθεί γερμανικό πρωτάθλημα δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει την διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις 2 ομάδες. Το Αμβούργο βέβαια σεληνιάζεται στα μεγάλα ματς μέσα στην έδρα του, τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως βρίσκεται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση, ενώ η Γκλάντμπαχ στην εντελώς αντίθετη. Πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ, αλλά βρίσκω συμπαθητικό και το OVER 2,5 στο 1,60, που είναι συνώνυμο με τα παιχνίδια της Γκλάνμπαχ φέτος.

Μάντσεστερ Σίτυ  - Τότεναμ: Μπλοκαρισμένη έδειξε η Μάντσεστερ Σίτυ στο παιχνίδι με την Λέστερ και αναμένεται να τα βρει μπαστούνια σήμερα με την ακόμα πιο ποιοτική Τότεναμ. Εντυπωσιάζουν φέτος τα σπιρούνια και σίγουρα είναι πιο πλήρης ομάδα, αλλά παίζουν και καλύτερο ποδόσφαιρο από την πρωτοπόρο Λέστερ. Αν κάποια από τις 2 αξίζει πραγματικά να πάρει τον φετινό τίτλο, αυτή είναι η Τότεναμ, αν και το "παραμύθι" της Λέστερ συγκινεί περισσότερο είναι η αλήθεια. Το σημερινό ματς είναι και ένα τεστ χαρακτήρα για τους φιλοξενούμενους, που με όπλο την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, μπορούν να κοιτάξουν με αξιώσεις τον φετινό τίτλο. ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 3,30.

Εστορίλ - Τοντέλα: Έτοιμη να πετάξει λευκή πετσέτα  η Τοντέλα, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς και βρίσκεται στο -10 από την παραμονή στην κατηγορία. Μια νίκη βάλσαμο ψάχνει η Εστορίλ, προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να επιστρέψει την ηρεμία στις τάξεις της. Μπορεί να είναι ουραγός η Τοντέλα, αλλά παλεύει όλα της τα παιχνίδια και από την στιγμή που χρειάζεται μόνο νίκες πλέον, παίζει και πιο ανοιχτά (6/8 OVER 2,5 στα πιο πρόσφατα της). Τα 3/4 τελευταία της Εστορίλ ήρθαν OVER 2,5, ποντάρισμα στα πολλά γκολ λοιπόν και το OVER 2,5 που πληρώνει 2,00 στον ΟΠΑΠ.

ΠΑΟΚ - Ηρακλής: Το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, που στον πρώτο γύρο επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και έληξε 3-3! Ασταθέστατος ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά, δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του και πολλές φορές πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Ο φετινός Ηρακλής έχει ταβάνι, με την προσθήκη του Λεοζίνιο όμως τον Γενάρη απέκτησε την ποιότητα που του έλειπε από το κέντρο και μπροστά. Ντέρμπι είναι, όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω  και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει 2,35 είναι μάλλον υπερτιμημένο.

Νις - Μαρσέιγ: Μεγάλο πλήγμα για την γηπεδούχο Νις, η απουσία του φετινού καλύτερου της παίκτη και πρώτου σκόρερ της ομάδας Μπεν Αρφά. Η Μαρσέιγ μπορεί να ηττήθηκε από την Παρί την προηγούμενη αγωνιστική, για ακόμα ένα παιχνίδι όμως πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο. Εκτός έδρας άλλωστε, αποδίδει καλύτερα και έχει συλλέξει περισσότερους βαθμούς. Με νίκη σήμερα οι Μασσαλοί πλησιάζουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θα τους στηρίξω, με το ΔΙΠΛΟ να πληρώνει 2,20.

Πρόταση 1: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Εστορίλ - Τοντέλα OVER 2,5 2,00
Άστον Βίλλα - Λίβερπουλ OVER 2,5 2,00
Εϊμπάρ - Λεβάντε OVER 2,5 1,90
ΠΑΟΚ - Ηρακλής ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,35

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Αμβούργο - Γκλάνμπαχ ΔΙΠΛΟ 2,00
Νις - Μαρσέιγ ΔΙΠΛΟ 2,20
Μάντσεστερ Σίτυ - Τότεναμ ΔΙΠΛΟ 3,30
Οβιέδο - Τενερίφη ΑΣΟΣ 1,98

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 915,23 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 905,23 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2