Λίγα και καλά

Άνοιξε παράρτημα στις ΗΠΑ η Ράγιο Βαγιεκάνο και θα ήθελα να δω κι ένα εδώ στην Ελλάδα μπας και δούμε λίγη μπαλίτσα. Με την εμπορική αξία όμως που έχει το πρωτάθλημα της χώρας μας, δύσκολο το βλέπω να συμβαίνει αυτό. Την πραγματική Ράγιο, αυτή της Ισπανίας θα την στηρίξω πάντως σήμερα, στον ματς με την Εϊμπάρ που κάνει έναν 2ο γύρο ανάλογο με τον περσινό.


Από τότε που άπλωσα το παιχνίδι μου και εκτός Ισπανίας οι σφαλιάρες είναι πιο μεγάλες. Υποτίθεται το έκανα για να αυξήσω τις επιλογές μου, για να γίνω πιο ευέλικτος, αλλά 2 φορές έπιασα τζακ ποτ με 0/4. Ούτε μία φορά δε συνέβη αυτό στα 2,5 χρόνια που γράφω στο μπλογκ για Ισπανία!

Ισπανία:

Βαγιεκάνο - Εϊμπάρ: Έχουν σφίξει τα γάλατα για τα καλά στη Ράγιο, που βλέπει φέτος να μην μπορεί να αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις στη βαθμολογία. Το ματς με την Εϊμπάρ είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας και από αυτά που οι προπονητές κυκλώνουν στο μπλοκάκι τους. Η φιλοξενούμενη κάνει κάκιστο 2ο γύρο, έχει αφήσει το πόδι από το γκάζι εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να μετράει 7 ήττες στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Η Ράγιο άξιζε περισσότερους βαθμούς τον τελευταίο μήνα και το παιχνίδι είναι στα πόδια των παικτών της, ΑΣΟΣ καρφί.

Εκτός Ισπανίας:

Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι: Η ομάδα του μήνα στην Τσάμπιονσιπ είναι αδιαμφισβήτητα η Μπέρνλι που έχει πατήσει την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει σίγουρα εκεί. Στην μέρα της η Χάντερσφιλντ μπορεί να προβληματίσει τον αντίπαλο, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, απέναντι στις ομάδες της πρώτης εξάδας όμως δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό. Με την φόρμα της πρωτοπόρου είμαι και το ΔΙΠΛΟ.

ΚΠΡ - Μπρέντφορντ: Έχει συμμαζέψει την ομάδα του Λονδίνου ο Τζίμυ Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, καταφέρνοντας να μεταφέρει στους παίκτες σε σύντομο χρονικό διάστημα την δικιά του αγωνιστική φιλοσοφία. Η Μπρέντφορντ είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού μετράει 5 ήττες στα 6 τελευταία της παιχνίδια. Στα 2 τελευταία εντός έδρας η ΚΠΡ κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και σήμερα, ΑΣΟΣ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Ράγιο Βαγιεκάνο - Εϊμπάρ ΑΣΟΣ 1,90
Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι ΔΙΠΛΟ 2,40
ΚΠΡ - Μπρέντφορντ ΑΣΟΣ 2,05

Ποντάρισμα: 10 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 900,23 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 890,23 ευρώ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2