Είσαι Ρεαλιστής

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, γνωστό αυτό. Εξαρτάται όμως και από το άτομο, πως βλέπει τα πράγματα, πως τα επεξεργάζεται ο εγκέφαλος του, πως τα ζυγίζει. Δεν υπάρχει δράση χωρίς αντίδραση, γνωστό κι αυτό επίσης. Μια πέτρα να κουνήσεις κάτι θα προκύψει, είτε  θετικό, είτε αρνητικό, εξαρτάται πάντα πως θέλεις να δεις εσύ τα πράγματα.


Ο απαισιόδοξος ως γνωστόν τα βλέπει όλα μαύρα. Όλα τα καλά του κόσμου να έχει, κάτι στραβό θα βρει να πει, κάτι θα τον κάνει να μελαγχολήσει. Ο από την φύση του αισιόδοξος τα βλέπει όλα θετικά. Στα σκατά να τον ρίξεις μπορεί και να χαμογελάει λες και έχει σνιφάρει κόκα.
Αν καμία από τις 2 στάσεις στη ζωή δεν σε καλύπτει, τότε μάλλον είσαι ρεαλιστής. Βλέπεις και τα καλά και τα άσχημα. Γνωρίζεις πως κάθε κίνηση, κάθε δράση, φέρνει και αρνητικά και θετικά αποτελέσματα.
Τα σκεφτόμουν όλα αυτά περπατώντας το πρωί στην παραλία. Βλέποντας κώλους (γυναικείους). Μας βομβαρδίζουν τα τελευταία χρόνια με εικόνες από μοντέλα, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με το σεξ καθημερινά και μας γεμίζουν κατάθλιψη κάποιους από εμάς. Επειδή δεν έχουμε ωραίο σώμα, επειδή δεν πηδάμε πολύ ή ίσως καθόλου και αισθανόμαστε ανασφάλεια. Έχει και τα καλά του όμως αυτό, χτύπησε ευαίσθητες χορδές του ανθρώπινου εγκεφάλου, γυναικών και αντρών, τρώμε καλύτερα, γυμναζόμαστε περισσότερο και γεμίσαμε ωραίους κώλους και όμορφα κορμιά. Όχι όπως πριν 10-20 χρόνια που για να δεις γυμνασμένη 40αρα (για να μην πω 30αρα) έπρεπε να πας στη Νορβηγία.

Τελειώσαμε με τα σαλιαμάλια και περνάμε στο στοιχηματικό ζουμί της ημέρας. Το μενού περιλαμβάνει ολίγη από Ισπανία πασπαλισμένη με μια σάλτσα από Αγγλία.

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα: 6 UNDER 2,5 έχει φέρει όλα κι όλα η Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, τα 5 εξ αυτών εκτός έδρας. Η Βιγιαρέαλ έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία με 8 γκολ παθητικό. Θέλει στομάχι (για να μην πω αρχίδια), να ποντάρεις σε UNDER 2,5 αυτής της Μπαρτσελόνα, αφού κάθε φορά που η τριπλέτα μπροστά θα κάνει κατεβασιά παίζει να τρώμε τα νύχια μας. UNDER 2,5 με ψυχή και με καρδιά παρόλα αυτά.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' - Ταραγόνα: Σχεδόν έχει υποβιβαστεί η Μπιλμπάο Β' αλλά βγάζει κάτι τελευταίες κλανιές όπως αυτός που ξεψυχάει. Τα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Ταραγόνα ήταν στο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και από την στιγμή που οι μικροί βάσκοι λύθηκαν και παίζουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, ρίχνω μια πιστολιά στο OVER 2,5 που καλοπληρώνει!

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: Παίζει συντηρητικό ποδόσφαιρο η Σαουθάμπτον, αλλά τα ματς της Λίβερπουλ με τον Κλοπ στο τιμόνι γίνονται πανεύκολα ροντέο. Έχουν κούραση τα πόδια των κόκκινων, τα λάθη στην άμυνα τα κάνουν εύκολα, μπροστά όμως έχουν μονάδες που με μια ατομική ενέργεια μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στο ματς. Πιστεύω η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται πολύ για το Europa League, χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια ότι δεν θα χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι. Απλά δεν περιμένω και ματς τακτικής εδώ που τα λέμε και όταν αγώνας της Premier League (ειδικά της Λίβερπουλ) πληρώνει πάνω από 2,00 απόδοση στο OVER, νομίζω είναι VALUE BET.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα UNDER 2,5 2,15
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ OVER 2,5 2,00
Αθλέτικ Β' - Ταραγόνα OVER 2,5 2,10

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 887,53
Νέο υπόλοιπο: 877,53

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2