Η εποχή που το κίνητρο παίζει πρωτεύοντα ρόλο

2 μήνες έμειναν ουσιαστικά για την λήξη στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και βρισκόμαστε στην περίοδο που τα κίνητρα των ομάδων παίζουν πρωτεύοντα ρόλο όχι μόνο στις επιλογές των παικτών, αλλά και στις αποδόσεις που κυκλοφορούν οι ΜΠΟΥΚ.


Οι επαγγελματίες παίκτες βλέπουν αδιάφορα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφού οι αποδόσεις είναι συνήθως πετσοκομμένες και οι στοιχηματικές ευκαιρίες ελάχιστες. Στο άκουσμα της λέξης επαγγελματίας παίκτης, μη νομίσει κανείς ότι μιλάμε για ανθρώπους που σπρώχνουν τούβλα σε αποδόσεις του 1,50 και του 1,40.
Αφήνω τις φιλολογίες στην άκρη όμως και περνάω στο ζουμί της ημέρας. Σημεία κινήτρου υπάρχουν σήμερα αρκετά αλλά τα περισσότερα σε μικρές αποδόσεις. Στο συγκεκριμένο μπλογκ σπανίως έως και καθόλου έχω ασχοληθεί, έχω προτείνει κι έχω ποντάρει αποδόσεις του 1,50 και του 1,40. Στο mood της ημέρας θα κινηθώ λοιπόν σήμερα, αλλά με λίγο μεγαλύτερες αποδόσεις.

Γιαγκοστέρα - Αθλέτικ Μπιλμπάο Β': Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και εξάποντο παραμονής το συγκεκριμένο, αφού αμφότερες βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Αν σωθεί η Γιαγκοστέρα θα το οφείλει κατά πολύ στην έδρα της. Εκτός του αξιόλογου ρεκόρ που τρέχει εκεί μέσα, στα τελευταία 2 κέρδισε άνετα την Μαγιόρκα με 3-0 και την Αλκορκόν με 4-0. Με 2 κολλητές νίκες η Μπιλμπάο Β' αναθάρρησε κάπως, η γνώμη μου όμως για την ίδια, αλλά και γενικότερα για τις Β' ομάδες που αγωνίζονται κατά καιρούς στην Segunda είναι σχεδόν απαξιωτική. Φαινομενικά έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία πιστεύω όμως σύμφωνα με τη συνολική της παρουσία στο πρωτάθλημα δεν έχει τα φόντα να το καταφέρει. Επιλογή ο ΑΣΟΣ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ανοιχτό κατά τ' άλλα, από τη στιγμή που η ισοπαλία θα είναι καταδικαστική και για τις 2.

Τσεζένα - Βιτσέντζα: Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους αλλά και διαφορετική θέση στη βαθμολογία έρχονται αντιμέτωπες εδώ. Η Τσεζένα που καταλαμβάνει μια θέση για τα Play Off ανόδου αυτή τη στιγμή (αισθάνεται καυτή την ανάσα των Τραπάνι και Βίρτους Εντέλα), δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της όμως σ' αυτά και θέλει σήμερα τη νίκη που θα την φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο στόχο της. Η Βιτσέντζα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και μετά από 2 κολλητές νίκες με Άσκολι και Λιβόρνο πήρε μεγάλη ανάσα. Οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι ήταν στα μέτρα της και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατά πολύ σήμερα, σε μια έδρα που η Τσεζένα έχει κερδίσει τα 13 από τα 17 παιχνίδια που έδωσε. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, αν και πριν μερικές εβδομάδες ανέστησαν την Σαρλενιτάνα και η επιλογή μου θα είναι κι εδώ ο ΑΣΟΣ.

Σασουόλο - Τζένοα: Στη Σασουόλο κάνουν όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη και το Europa League και αν σήμερα κερδίσουν την Τζένοα και δεν κερδίσει η Μίλαν την Γιουβέντους, θα περάσουν στην πολυπόθητη 6η θέση. Η Τζένοα με το +9 από την επικίνδυνη ζώνη μόνο με αυτοκτονία θα υποβιβαστεί και ουσιαστικά είναι αδιάφορη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έπειτα, έχει το 2ο χειρότερο ρεκόρ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και θεωρητικά μιλώντας, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο σήμερα. Ακόμα ένας ΑΣΟΣ λοιπόν, που θα φορεθεί πολύ σήμερα.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3

Γιαγκοστέρα - Αθλέτικ Μπιλμπάο Β': ΑΣΟΣ 2,25
Τσεζένα - Βιτσέντζα ΑΣΟΣ 1,77
Σασουόλο - Τζένοα ΑΣΟΣ 1,88

Ποντάρισμα: 20 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 882,78
Νέο υπόλοιπο: 862,78

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2