Η σημασία της ήττας

Τροφή για να φιλοσοφήσεις σου δίνουν οι ήττες στη ζωή. Όταν κερδίζεις, όταν βρίσκεσαι στην κορυφή, απλά απολαμβάνεις, αισθάνεσαι αυτό το υπέροχο συναίσθημα της νίκης και χαλαρώνεις (χρειάζεται κι αυτό). Στο στοίχημα λοιπόν, όταν χάνεις συνέχεια, μέχρι και τι είναι ο άνθρωπος μπορεί να φιλοσοφήσεις.


Οι ήττες στη ζωή σε ωθούν στην φιλοσοφία, στην περισυλλογή. Πως θα γίνεις καλύτερος, πως θα καταφέρεις να φτάσεις στην κορυφή, να κατακτήσεις κάποιον στόχο σου ή απλά να σταματήσεις να χάνεις.
Η ουσία είναι να μην τα παρατάς από οτιδήποτε. Ένα διάλειμμα, μια αποστασιοποίηση, πάντα κάνει καλό, γι' αυτό είναι απαραίτητες οι διακοπές, ακόμα και για διαφημίσεις!

Δεν έγραψα όλα τα παραπάνω για να δικαιολογήσω την απουσία μου από το blog. Οι λόγοι που με κρατούν μακριά είναι αποκλειστικά επαγγελματικοί. Πέρα από αυτό όμως, η συνεχόμενη χασούρα, έδωσε γι' ακόμα μια φορά λίγη τροφή για σκέψη.

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων, οι περισσότεροι φαντάζομαι έχετε παρατηρήσει πως οι καλές επιλογές μειώνονται δραματικά. Είναι στην κρίση του καθενός αν θα ασχοληθεί και αν ποντάρει αποδόσεις του 1,60-1,70, ειδικά όταν όλο το χρόνο παίζει πάνω του 2,00. Στα μεγάλα και γνωστά πρωταθλήματα, τα καλά σημεία σήμερα κυμαίνονται σε αποδόσεις αρκετά κάτω από 2,00.

Στην Ισπανία για παράδειγμα έχουμε τους ΑΣΟΥΣ της Βιγιαρεάλ και της Αλμερία που βάσει κινήτρου έχουν καλές πιθανότητες. Αδιάφορη η Σοσιεδάδ, πρακτικά πεσμένη η Αθλέτικ Μπιλμπάο Β'. Στη Γαλλία ανάλογος ΑΣΟΣ είναι αυτός της Γκαζελέκ με αντίπαλο την εντελώς αδιάφορη Μπαστιά. 5 απόδοση περίπου πληρώνει η συγκεκριμένη ΤΡΙΑΔΑ αγώνων στον ΟΠΑΠ, σαφώς περισσότερο αν παιχτεί στο διαδίκτυο.

Λογικά φαβορί και η Λέστερ στην Αγγλία, αλλά και η Άντερλεχτ στο Βέλγιο, επίσης σε μέτριες αποδόσεις.
Ψάχνοντας για σημεία ρίσκου δύσκολα εντόπισα κάτι, αφού δεν βρήκα κάποια ομάδα να καίγεται να προσφέρεται σε καλή απόδοση απέναντι σε κάποια πρακτικά αδιάφορη.

Θα μείνω λοιπόν σ' αυτά που μου έκαναν κλικ με την πρώτη ματιά λοιπόν.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Αλμερία - Αθλέτικ Μπιλμπάο Β' ΑΣΟΣ 1,70
Γκαζελέκ - Μπαστιά ΑΣΟΣ 1,75
Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάδ ΑΣΟΣ 1,65

Ποντάρισμα: 10 ευρώ

Αρχική Κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 862,78 ευρώ
Νέο υπόλοιπο: 852,78

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας  και στα δελτία σας!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2