Ο αχόρταγος

Ποια είναι η βασική διαφορά Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσσι; Καλύτερος παίκτης ο Αργεντινός, αλλά καλύτερος αθλητής ο Πορτογάλος.



Περάσαν πολλοί καλύτεροι παίκτες από τον Πορτογάλο στο παρελθόν, που το κατείχαν πολύ περισσότερο το τόπι, Ροναλτίνιο, Ζιντάν, Ρονάλντο, κανείς τους όμως δεν είχε αυτή  τη δίψα για διάκριση που έχει ο Κριστιάνο. Αυτή την ωραιοπάθεια, τον εγωκεντρισμό, την προσήλωση στο στόχο.

Παίδαρος ο Κριστιάνο, αθληταράς μεγάλος, από τους καλύτερους που έχει δει ποτέ ο παγκόσμιος αθλητισμός και με μια ακόρεστη δίψα για πρωταθλητισμό.

Την έχει σακουλευτεί την δουλειά τα τελευταία 1-2 χρόνια, βλέπει και ο ίδιος ότι το σώμα του πλέον δεν είναι όπως ενός 20χρονου. Το βλέπουν και οι προπονητές του πλέον και τον έχουν τραβήξει μακριά από τις γραμμές, πιο μέσα, στο κέντρο της επίθεσης.

Κάλπαζε σαν καθαρόαιμο άτι ο Ρονάλντο στα νιάτα του, ταχύτατος κι αέρινος, έκανε πλάκα είτε τον έβαζες από δεξιά είτε από αριστερά, δεν πιανόταν. Τώρα στα γεράματα, έχει το κορμί για να παίξει μέσα στην περιοχή, να τρέξει η ομάδα γι' αυτόν κι όχι να ξεπατώνεται ο ίδιος με κούρσες.

Όπως δήλωσε και στο παρελθόν ο προσωπικός του γυμναστής, μέχρι τα 35 άνετα θα τον βλέπουμε σε τοπ επίπεδο. Ίσως έτσι μόνο καταφέρει να ξεπεράσει τον  μέγιστο όλων, των αργεντινό νάνο που υστερεί στο κορμί, αλλά υπερέχει στο ταλέντο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2