Παιχνίδι με τα γκολ

Αν η χτεσινή μέρα ήταν μέτρια στοιχηματικά στα δικά μου μάτια, η σημερινή είναι ακόμα χειρότερη. Χτες έκανα παιχνίδι μόνο με σημεία, αλλαγή πλεύσης σήμερα και στροφή στα στοιχήματα με γκολ.



Με το σταγονόμετρο οι επιλογές σήμερα, έχω καταλήξει σε 3 μεταξύ άλλων και θα γράψω μόνο γι' αυτές.

Μπρόντμπι - Κοπενγχάγη: Ντέρμπι ανάμεσα στις 2 καλύτερες ομάδες της χώρας αυτή τη στιγμή, με την Κοπεγχάγη όμως να έχεις σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο. 22 γκολ έχει πετύχει η Μπρόντμπι στις 6 πρώτες αγωνιστικές και τα 5/6 ήρθαν OVER 3,5. Πρακτικά μιλάμε για τις 2 πιο παραγωγικές επιθέσεις στην χώρα αυτή τη στιγμή, αφού και η Κοπεγχάγη δεν πάει πολύ πίσω με τα 16 τέρματα που έχει σημειώσει. Δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι, καλοπληρώνει το OVER 2,5 σε απόδοση 1,85.

Ραπίντ Βιέννης - Σάλτσμπουργκ: Παιχνίδι ανάλογο με το προηγούμενο κι εδώ, ανάμεσα στις 2 καλύτερες ομάδες της χώρας αυτή τη στιγμή. Η Ραπίντ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και έχει μοιράσει αρκετές ταρίφες μέχρι σήμερα. Φύσει επιθετική ομάδα η Σάλτσμπουργκ, στην οποία επικρατεί μεγάλη απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από το Champion's League. Ντέρμπι αποδείξεων στη Βιέννη, ικανοποιητικό το OVER 2,5 στο 1,60.

Λας Πάλμας - Γρανάδα: Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη σεζόν η Λας Πάλμας, κερδίζοντας 2-4 την Βαλένθια στο Μεστάγια. Από μέτρια εμφάνιση προέρχεται η Γρανάδα και το τελικό 1-1 με την Βιγιαρεάλ πρέπει να την άφησε ικανοποιημένη. Πιο δεμένο σύνολο οι νησιώτες, μπορούν να προσαρμοστούν και σε παιχνίδι κατοχής αλλά το ίδιο καλά να παίξουν και στην κόντρα. Δεν μας έδειξε κάποια δείγματα ο Πάκο Χέμεθ ότι θα αλλάξει την φιλοσοφία του και περιμένω τη Γρανάδα να μην κατέβει με συντηρητικούς προσανατολισμούς. Ρίσκο με τα πολλά γκολ κι εδώ και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,80.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Μπρόντμπι - Κοπεγχάγη OVER 2,5 1,85
Ραπίντ Βιέννης - Σάλτσμπουργκ OVER 2,5 1,60
Λας Πάλμας - Γρανάδα OVER 2,5 1,80

*Οι αποδόσεις  είναι  από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2