Παιχνίδι με τις φορμαρισμένες

Η πρώτη διαλογή, τα πρώτα σημεία που σημειώνει κανείς επάνω στο κουπόνι, είναι συνήθως και τα πιο εύστοχα. Αλλαγή πλεύσης σήμερα, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε ομάδες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει νωρίτερα από τα "μεγάλα" ή πλησιάζουν στο τέλος τους.



Δεν με συγκλόνισε ιδιαίτερα το σημερινό κουπόνι, ίσως να μου έκοψε και την όρεξη το χτεσινό στραπάτσο με την Σουόνσι, αφού σ' εκείνη την ΤΡΙΑΔΑ είχα  κάνει και το μεγαλύτερο ποντάρισμα μου.

Σήμερα δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τα μεγάλα πρωταθλήματα και το μενού έχει μόνο βορειοευρωπαίες που ξεκινούν νωρίτερα τις υποχρεώσεις τους.

Σπάρτα Ρότερνταμ - Γκόου Εχέντ Ιγκλς: Τρένο ανέβηκε πέρυσι η Σπάρτα στην μεγάλη κατηγορία και έδειξε τις δυνατότητες της στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Τσβόλε, την οποία κέρδισε με 0-3. Νεοφώτιστη και η Γκόου Εχεντ Ιγκλς, δεν δείχνει να βρίσκεται ακόμα στον ίδιο ρυθμό ετοιμότητας με την σημερινή της αντίπαλο. Δύναμη της Σπάρτα η έδρα της, στην οποία πέρυσι είχε 15 νίκες σε 18 παιχνίδια με τέρματα 52-20!

Γκαϊς - Βάρναμο: Θεωρητικα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παιχνίδι μεταξύ αδιάφορων ομάδων, στην Γκαϊς όμως το χρήμα ρέει άφθονο και μετά τις ποιοτικές μεταγραφές που έγιναν στην έναρξη του  2ου γύρου, η ομάδα έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι. Η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας εντός έδρας (5-4-0), φιλοδώρησε με 4 τέρματα έκαστη, Ασιρίσκα και Βάρμπεργκς στα 2 τελευταία της εντός έδρας. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Βάρναμο, στις 2 από τις 3  τελευταίες της εξόδους δέχτηκε από 5 τέρματα και στο άλλο ματς δεν σκόραρε. Φωνάζει ο ΑΣΟΣ που παίζεται κοντά στο 2,00.

Βακ Πέλετς - Ραπίντ Βιέννης: Η ομάδα που εντυπωσιάζει αυτή τη στιγμή στην Αυστρία είναι σίγουρα η Ραπίντ Βιέννης. Με 13 τέρματα έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ την Πέμπτη έριξε άλλο ένα ντόρτι εκτός έδρας στην Τρέντσιν για το Europa League. Από άσχημη εμφάνιση και ήττα με 3-1 στην έδρα της Μάτερσμπουργκ έρχεται η Βακ Πέλετς και θα προσπαθήσει σίγουρα να δείξει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι, ούσα γηπεδούχος. Με την φόρα που έχει πάρει η Ραπίντ και την ευχέρεια που δείχνει στο σκοράρισμα, το OVER 2,5 είναι εξαιρετική επιλογή.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Σπάρτα Ρότερνταμ - Γκόου Εχέντ Ιγκλς ΑΣΟΣ 1,63
Γκαϊς - Βάρναμο ΑΣΟΣ 1,98
Βακ Πέλετς - Ραπίντ Βιέννης OVER 2,5 1,70

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2