Ψυχρός εκτελεστής

Δεν χωρούν συναισθηματισμοί στο στοίχημα, έχει ξαναγραφτεί αυτό. Ο παίκτης πρέπει να είναι ρεαλιστής, κυνικός, ψυχρός εκτελεστής, σαν χρηματιστής της Wall Street ένα πράμα.




Βγαίνει χαμένος μακροπρόθεσμα όποιος ποντάρει ή δεν ποντάρει με το συναίσθημα. Ακούς τον άλλο να λέει, με πλήρωσε αυτή η ομάδα πολλές φορές και την ποντάρω ή δεν με έστειλε τον κουβά και δεν την ποντάρω, ΛΑΘΟΣ. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, οι ομάδες έχουν τα UP και τα DOWN τους.
Παίζει ύστερα η ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και οι περισσότεροι tipsters χαϊδεύουν τ' αυτιά των αναγνωστών, ακόμα ένα ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτό. Δεν γράφουν ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος ή ότι επέρχεται τρομπόνι και ψάχνουν να προτείνουν κάτι πιο light για να μην δυσαρεστήσουν τους ΟΠΑΔΟΥΣ αναγνώστες.
Τι είναι το στοίχημα δηλαδή, οπαδική φυλλάδα; παίζεις αυτό που βλέπεις ξεκάθαρα μέσα στο στόχο σου και τίποτα περισσότερο.  Κλείνεις τ' αυτιά, συγκεντρώνεσαι και πυροβολείς, κουμάντο στην τσέπη σου άλλωστε δεν κάνει κάποιος άλλος, εσύ κρατάς την καραμπίνα στα χέρια!
Δεν παίζεις επίσης πρωταθλήματα με ομάδες που δεν έχεις δει ούτε μισό ματς στη ζωή σου, ούτε ποντάρεις σε κάποια διοργάνωση, επειδή άκουσες από κάποιον ότι τα κονόμησε απ' αυτή.
Αχολείσαι μ' αυτά που γνωρίζεις εσύ ο ίδιος, συλλέγεις πληροφορίες, τις επεξεργάζεσαι και ποντάρεις, αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην επιτυχία.
Σαφώς θα διαβάζεις και κάποιους, ίσως να τους εμπιστεύεσαι, είναι όμως έγκλημα να ακολουθείς κάποιον τυφλά!

Στα στοιχηματικά τώρα, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις εμένα γενικά δεν μου πηγαίνουν, αποφάσισα όμως να γράψω, αφού τον τελευταίο καιρό που απουσίαζα, είχα ρέντα και θέλω να δω τι εξέλιξη θα έχω.

Παναθηναϊκός - Μπρόντμπι: Οι ελληνικές ομάδες δίνουν όλες πολύ δύσκολα ματς απόψε και σε καμία περίπτωση δεν θα τις θεωρούσα ξεκάθαρα φαβορί! Ειδικά τον  Παναθηναϊκό που προσφέρεται και στην χαμηλότερη απόδοση από τις τρεις! Έχω δει την Μπρόντμπι σε 2-3 ματς από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Δανίας και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Πολύ πιο έτοιμοι οι Δανοί σε αγωνιστικό ρυθμό από τον Παναθηναϊκό, γρήγορη ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και σπανίως κλείνονται πίσω. Περισσότερο από σύμπτωση δεν σκόραρε η ΑΪΚ μέσα στην Λεωφόρο και θεωρώ πως οι Δανοί που βρίσκουν πανεύκολα δίχτυα έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να το καταφέρουν. Το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ πληρώνει 2,00 στον  ΟΠΑΠ την στιγμή που γράφω και το έβαλα στο παιχνίδι μου.

Τρέντσιν - Ραπίντ Βιέννης: Με τα πολλά γκολ ψάχτηκα και στο Τρεντσιν - Ραπίντ Βιέννης. Τους γηπεδούχους δεν τους έχω δει ποτέ, ούτε γνωρίζω την ποιότητα που διαθέτουν σαν υλικό, οι φήμες όμως λένε ότι παίζουν πολύ επιθετικά. Στο ίδιο mood και η Ραπίντ Βιέννης, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και  έχει την καλύτερη επίθεση με 13 τέρματα σε 4 αγώνες στο πρωτάθλημα Αυστρίας. Στο 1,80 βρήκα το  OVER 2,5 και προσδοκώ σε ανοιχτό παιχνίδι.

Μπασακσεχίρ - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Κλείνω με το ΔΙΠΛΟ της Σαχτάρ στην έδρα της πρωτάρας Μπασακσεχίρ. Ποια Μπασακσεχίρ δηλαδή τώρα; Σπανίως παρακολουθώ τουρκικό πρωτάθλημα, η αλήθεια όμως είναι πως εκτός από τις μεγάλες (Φενέρ, Μπεσίκτας, Γαλατά), σπανίως προχωράει κάποια άλλη στην Ευρώπη. Η Σαχτάρ χτίστηκε για να συμμετέχει στους ομίλους του Champion's League και σίγουρα ήταν μεγάλο σοκ ο αποκλεισμός από την Γιουνγκ Μπόις. Αν αποδόσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απόψε και μπορεί να κάνει τη ρεβάνς διαδικαστική υπόθεση. ΔΙΠΛΟ λοιπόν που πιέζεται αρκετά από το πρωί.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Παναθηναϊκός - Μπρόντμπι ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 2,00
Τρέντσιν - Ραπίντ Βιέννης OVER 2,5  1,80
Μπασακσεχίρ - Σαχτάρ Ντόνετσκ ΔΙΠΛΟ 1,85

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2