Το μυστήριο της αυθυποβολής

Υπάρχουν κανόνες στο στοίχημα, άγραφοι, που έχουν προκύψει περισσότερο μέσω της εμπειρίας και της χασούρας πολλών παικτών. Ένας από αυτούς, απαράβατος ίσως, απαγορεύει το ποντάρισμα στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων.




Το να παρακάμπτεις βέβαια τους κανόνες (έστω και τους άγραφους), θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι και το αλατοπίπερο της ζωής.
Από την άλλη, όταν θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου για κάτι, μπορείς να κατασκευάσεις ένα κάρο επιχειρήματα για να κατευθύνεις το μυαλό σου προς μία κατεύθυνση. Να μην μιλήσω και για τα χάπια placebo που δίνουν στους ηλικιωμένους κυρίως, οι οποίοι μπορεί να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά πιστεύοντας ότι παίρνουν κάποιο μαγικό φάρμακο, τα ξεπερνούν.
Μπορώ να παραθέσω κι άλλα, μη ουσιαστικά επιχειρήματα, προκειμένου να στηρίξω την επιλογή μου να ποντάρω στα σημερινά ισπανικά παιχνίδια, που ανοίγουν την αυλαία των πρωταθλημάτων στις 2 κατηγορίες της Ισπανίας, αλλά δεν σκοπεύω να γράψω περισσότερες πίπες, από αυτές που είπα στον εαυτό μου μέσα στο κεφάλι μου.
Ο νόμος είπαμε, είναι απαράβατος, αλλά και το κουμάρι αρρώστια, τουλάχιστον όμως, για όσους ασχοληθούν σήμερα με Ισπανία και λοιπές πρεμιέρες άλλων πρωταθλημάτων, ας βασιλέψει η σύνεση στο ποντάρισμα. Κακά τα ψέμματα, η μέρα δεν προσφέρεται για πολλά πολλά, τουλάχιστον στα δικά  μου μάτια και περισσότερο θα ετοιμάσω τα δολώματα μου, κυνηγώντας μικρά ψαράκια.

Ρούμπιν Καζάν - Ανζί: Παρακολουθώντας ρωσικό πρωτάθλημα μπορεί να σε πιάσει και πονοκέφαλος. Φτωχό θέαμα πολλές φορές, ειδικά από τις ομάδες που αγωνίζονται από την μέση της βαθμολογίας και κάτω. Μεταξύ Ρούμπιν και Ανζί, μεγαλύτερη ποιότητα διαθέτουν οι γηπεδούχοι, που έχουν θέσει ασφαλώς και πιο ψηλά τον πήχη των στόχων τους για φέτος. Φουλ άμυνα παίζει η Ανζί, θεωρώ όμως πως θα λυγίσει μπροστά στην πείνα των γηπεδούχων για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Μάλαγα - Οσασούνα: Με θετική αύρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για την Μάλαγα, που έκλεισε ικανοποιητικά μπορώ να πω την περυσινή σεζόν και ελπίζει φέτος, γιατί όχι, σε μια ευρωπαϊκή έξοδο. Η Οσασούνα έκανε την υπέρβαση και κατάφερε πέρυσι, παρά το χαμηλό της μπάτζετ, να επιστρέψει στην Primera. Έχουν δυναμική οι Βάσκοι, σχεδόν αποκλειστικά όμως στα εντός έδρας παιχνίδια τους, αφού ακόμα κι όταν είχαν πιο αξιόλογη ομάδα, συνήθως εξαφανίζονταν στα εκτός. Από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα το Ροσαλέδα, ποντάρισμα στον χαμηλό ΑΣΟ, να ξεκινήσει η Μάλαγα με το δεξί τη φετινή σεζόν.

Μιραντές - Χετάφε: Με τον Κάρλος Τεράθας (ουσιαστικά ο αναμορφωτής της, αφού την ανέλαβε σχεδόν διαλυμένη το 2013 με ελλιπές ρόστερ και από τότε στέκεται περίφημα στην κατηγορία) συνεχίζει και φέτος η Μιραντές στο τιμόνι της και κάνει όνειρα ακόμα και για άνοδο στην Primera. Η Χετάφε είναι από εκείνες τις soft ομάδες που έχουν τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα λείψει από κανέναν στην Primera. Με πολύ μικρό οπαδικό κοινό, κρύο γήπεδο και πόλύ ελαφριά φανέλα, σε αντίθεση με την Μιραντές, που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη επαρχία και κάθε αγωνιστική στο κλουβάκι της, βρίσκονται γιαγιάδες, παππούδες, ο πρόεδρος του χωριού, ο παππάς, ο δάσκαλος και πάει λέγοντας. Ρίσκο με τον ΑΣΟ εδώ, ποντάροντας στην έδρα και την εμπειρία της Μιραντές σ' αυτή την πολύ δύσκολη κατηγορία.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Ρούμπιν Καζάν - Ανζί ΑΣΟΣ 1,63
Μάλαγα - Οσασούνα ΑΣΟΣ 1,55
Μιραντές - Χετάφε ΑΣΟΣ 2,45

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2