100 φορές τιμωρία

Δεν θα ξαναποντάρω σε OVER 2,5 στο γαλλικό πρωτάθλημα, δεν θα ξαναποντάρω σε OVER 2,5 στο γαλλικό πρωτάθλημα, δεν θα ξαναποντάρω σε OVER 2,5 στο γαλλικό πρωτάθλημα.




100 φορές πρέπει να το γράψω, να το εμπεδώσω, να μην το ξανακάνω! Το έγραψα χτες, κάθισα μετά είδα το παιχνίδι και μούντζωνα τον εαυτό μου. Αναφέρομαι στο Μπορντό - Ανζέ, το ματς που με έστειλε στον κουβά στο βραδινό μου δελτίο.
Δεν το 'χω με τη συγκεκριμένη χώρα κι όσες φορές μπήκα στον πειρασμό να ποντάρω στα πολλά γκολ σε κάποιο παιχνίδι έχουν γίνει τα νεύρα μου τσατάλια!
Φυσικά δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνω ούτε και το τελευταίο, με ξενερώνει όμως αφάνταστα ο τρόπος! Όσες φορές και να πόνταρα σε OVER 2,5 στο γαλλικό πρωτάθλημα, είδα ένα άοσμο, άγευστο και άχρωμο παιχνίδι, με 22 παίκτες να ταλαιπωρούν την μπάλα και πολύ ξύλο.

Σήμερα θα κινηθώ σε γνώριμα νερά και μάλλον θα αναθεωρήσω τον τρόπο παιχνιδιού μου αν δεν κερδίσω.

Μπρόντμπι - Βίμποργκ: Σ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι κάνει πρωταθλητισμό η Μπρόντμπι και ίσως φέτος είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει με αξιώσεις την Κοπεγχάγη. Ξεκούραστη πλέον, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο της Βίμποργκ. Από τα 8 παιχνίδια που έδωσε η Μπρόντμπι στο πρωτάθλημα, στα 7 προηγήθηκε στο ημίχρονο. Στο 2,10 να κερδίσει σήμερα από το πρώτο ημίχρονο.

Μιραντές - Βαγιεκάνο: Κρυφοκοιτάζει την εξάδα φέτος η Μιραντές και στα εντός έδρας παιχνίδια της θα παίζει ή θα προσπαθεί να παίξει επιθετικά (γκολ-γκολ και τα 2 που έδωσε προς το παρόν). Αναθάρησε η Ράγιο μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, μια νίκη που ήρθε με πολύ άγχος, αλλά έκανε για ακόμα μια φορά πολλές τελικές προσπάθειες. Δεν εμπνέει σιγουριά η άμυνα των φιλοξενούμενων που θα αγωνιστούν για ακόμα ένα ματς με επιθετικούς προσανατολισμούς και θεωρώ το OVER 2,5 σε απόδοση 2,00 λουκούμι! πιθανό και το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ φυσικά.

Χέλσινγκμποργκ - Νόρκεπινγκ: Χαροπαλεύει η Χέλσινγκμποργκ ενώ την ίδια στιγμή η Νόρκεπινγκ πάει για πρωτάθλημα. Χαώδης η διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη στα 7 τελευταία τους και τους φιλοξενούμενους να είναι αήττητοι στα 16 τελευταία τους! Σε απόδοση 1,80 το ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Μπρόντμπι - Βίμποργκ ΑΣΟ ημίχρονο / ΑΣΟ τελικό 2,10
Μιραντές - Βαγιεκάνο OVER 2,5 2,00
Χέλσινγκμποργκ - Νόρκεπινγκ ΔΙΠΛΟ 1,80

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που έγραφα το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2