Δύο έμπειρες και ο Ολυμπιακός

Δεν μπήκα στον πειρασμό να γράψω προγνωστικά χτες, παρότι έπαιξα τελικά. Η αλήθεια είναι πως δεν με ενθουσίαζε κάτι ιδιαίτερα, κάποιο σημείο ή κάποιο άλλο γεγονός και σ' αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην παίζει κανείς κιόλας.



Μια από τα ίδια είναι και η αποψινή βραδιά στο Europa League, με τις ελληνικές ομάδες να δίνουν δυνατά τεστ. Μελέτησα το κουπόνι ενδελεχώς από το πρωί και με το ζόρι μπορώ να πω ότι κατέληξα σε 3 σημεία. Δεν μου έκανε κλικ τόσο πολύ κάτι, ούτε σήμερα, ούτε χτες ειδικά, αλλά ούτε και την Τρίτη, που τελικά έχασα μόνο τον ΑΣΟ & OVER 2,5 της Βασιλείας (απαράδεκτοι οι Βούλγαροι έπεφταν με το παραμικρό και χωρίς λόγο για να κάνουν καθυστερήσεις). Ακόμα και στο κουπόνι του σαββατοκύριακου, τα σημεία που κάνουν κλικ είναι μετρημένα στα δάχτυλα τις περισσότερες φορές, γι' αυτό σε κουπόνια όπως το μεσοβδόμαδο, καλό είναι να μην το ζορίζουμε πολύ για να βγάλουμε σημεία.

Σάλτσμπουργκ - Κράσνονταρ: Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champion's League και φέτος η Σάλτσμπουργκ, στο Europa όμως κάνει πλάκα κάθε χρόνο στη φάση των ομίλων. Σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Κράσνονταρ, εκτός έδρας όμως χάνει πολύ από τη δυναμική της. Ποντάρισα στον ΑΣΟ ο οποίος ήδη έχει πέσει κάτω από τις 2 μονάδες.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζενίτ: Έχει αρχίσει να ρολάρει η Ζενίτ του Λουτσέσκου, που είχε  πρόβλημα κυρίως στο γκολ και τη δημιουργία φάσεων, ενώ αμυντικά είναι αρκετά σταθερή από την αρχή της σεζόν. Αρκετά ισχυρή η ομάδα από το Ισραήλ στην έδρα της, οι Ρώσοι όμως είναι άλλο επίπεδο, δεν θα αδιαφορήσουν για την Ευρώπη και τους εμπιστεύομαι, ΔΙΠΛΟ.

Γιουνγκ Μπόις - Ολυμπιακός: Φύσει επιθετική ομάδα οι Ελβετοί, που εντός έδρας ειδικά παίζουν φουλ επίθεση ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Ξεμπούκωσε ο Ολυμπιακός επιθετικά στο ματς πρωταθλήματος με την Βέροια και με ανεβασμένο το ηθικό προσδοκά ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Πολύ ποιοτικά σύνολα και τα 2, ειδικά από τη μέση και μπροστά, λογική επιλογή το OVER 2,5.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Σάλτσμπουργκ - Κράσνονταρ ΑΣΟΣ 1,95
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζενίτ ΔΙΠΛΟ 1,90
Γιουνγκ Μπόις - Ολυμπιακός OVER 2,5 1,60

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2