Σήμερα τεντώνει

Πρεμιέρα των ομίλων του Champion's League σήμερα, χωρίς ελληνική συμμετοχή μετά από 20 χρόνια! καιρός λοιπόν να θυμηθούμε εμείς οι παλιοί, πως ήταν να παίρνεις μπανιστήρι μόνο τους ξένους, σε μια εποχή που το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν αρκετά κατώτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.


Ουσιαστική πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει από τότε παρά τις τόσες πολλές συμμετοχές (τις περισσότερες από τον Ολυμπιακό) και δεν θα πω αν σημαίνει κάτι αυτό, ας κάτσει να σκεφτεί ο καθένας από μόνος του. Ένα από τα καλά που έφερε το ίντερνετ στην ζωή μας, είναι ότι πολλοί από εμάς (ειδικά η νέα γενιά), ανοίξαμε τα μάτια μας και είδαμε πως είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που είχαμε την τάση να θεοποιούμε παίκτες και ομάδες του εσωτερικού.
Σε γενικές γραμμές, το Champion's League βοήθησε κι αυτό με την σειρά του τον Έλληνα φίλαθλο, να πάρει μια γεύση από το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο του επίπεδο, να χορτάσει θέαμα και να περιμένει κάθε χρόνο με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα ματς των ομίλων.

Όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ, περιμένω να δω θέαμα απόψε και κατ' επέκταση αρκετά γκολ, με το ποντάρισμα  μου να έχει διαμορφωθεί ανάλογα. Είχαμε περάσει μια περίοδο λειψυδρίας θα έλεγα για κάποια χρόνια, με λίγα γκολ στους ομίλους, τα τελευταία 2-3 χρόνια όμως νομίζω έχουμε αποζημιωθεί.

Βασιλεία - Λουντογκόρετς: Με τέρμα τα γκάζια έχει ξεκινήσει η Βασιλεία τη σεζόν και κάνει περίπατο στο ελβετικό πρωτάθλημα. Σε όλα της τα παιχνίδια έχει σημειώσει τουλάχιστον 3 γκολ, ενώ την Λουντογκόρετς που την έχει συναντήσει 4  φορές στο δρόμο της, την έχει φιλοδωρήσει 2 φορές από 4 τέρματα. Προφανής επιλογή εδώ ο ΑΣΟΣ σε συνδυασμό με το OVER 2,5.

Μάντσεστερ Σιτυ - Γκλάντμπαχ: Ήταν αρκετά καλή η Σίτυ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και από την στιγμή που έκανε τόσες πολλές φάσεις και πέτυχε 2 τέρματα σε ομάδα που προπονεί ο Μουρίνιο, σκέφτομαι τι μπορεί να κάνει με αντίπαλο την Γκλάνμπαχ που δεν κλείνεται ποτέ στα καρέ της και παίζει πάντα επιθετικά. Μπορούν να συνεισφέρουν και οι Γερμανοί στα γκολ και το OVER 3,5.

Ντιναμό Κιέβου - Νάπολι: Η επίθεση είναι και στο DNA της Νάπολι, που θα δοκιμαστεί όμως σε μια έδρα, απέναντι σε μια  πολύ έμπειρη ομάδα. Μεγάλη παράδοση στο θεσμό έχει η Ντιναμό και δύσκολα θα δούμε "ανάλατο" παιχνίδι κι εδώ. OVER 2,5 ήρθαν και τα 3 παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, περιμένω να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στην Ευρώπη.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Βασιλεία - Λουντογκόρετς ΑΣΟΣ & OVER 2,5 2,18
Μάντσεστερ Σίτυ - Γκλάντμπαχ OVER 3,5 2,00
Ντιναμό Κιέβου - Νάπολι OVER 2,5 1,85

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2