Βρες το στυλ που σου ταιριάζει

Η μισή χαρά στο στοίχημα είναι η μελέτη και η άλλη μισή το ταμείο. Η ηδονή που προσφέρει στον παίκτη η μελέτη και στη συνέχεια η παρακολούθηση των αγώνων, χάσει - κερδίσει, συγκρίνεται άνετα με πολλές άλλες ομορφιές της ζωής.



Το ζητούμενο λοιπόν είναι να παρακινήσεις τον παίκτη να μελετήσει, να παρακολουθήσει και έτσι να παίξει κι όχι να το παίζουμε μέντορες. Σκέψεις καταθέτω, γράφω τις εμπειρίες μου, προσπαθώ έτσι να βοηθήσω ή να δώσω τροφή για σκέψη και συζήτηση, να ακούσω κάτι διαφορετικό από κάποιον άλλον, να βοηθήσω κι εμένα.
Στο στοίχημα δεν έχει λοιπόν σημασία μόνο το ταξίδι (η μελέτη), αλλά και ο προορισμός (το ταμείο), γι' αυτό ο κάθε παίκτης πρέπει να βρει το δικό του στυλ, τα δικά του πρωταθλήματα, τον τρόπο παιχνιδιού που του ταιριάζει καλύτερα κι όχι να καταναλώνει μασημένη τροφή.

Φέτος έχω ξεκινήσει ποντάροντας σε ΤΡΙΑΔΕΣ με αποδόσεις από 5 έως 7 περίπου, δίνοντας έτσι την ευκαρία με 1/5 να παίρνω όλο μου το ποντάρισμα πίσω. Ακόμα ένα πείραμα αυτό, που μέχρι στιγμής είναι ανεπιτυχή, αλλά θα το συνεχίσω για λίγο καιρό ακόμα να δω πως θα πάει.

Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα:
Δεν ξεκίνησε καλά η Ράγιο το πρωτάθλημα και ήδη υπάρχουν γκρίνιες για τον σαπιοκοιλιά Σαντοβάλ και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες του. Η φιλοσοφία πάντως παραμένει η ίδια με την εποχή Πάκο Χέμεθ, επιθετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Νωθρό και το ξεκίνημα της Μαγιόρκα, που φέτος θα ήθελε τουλάχιστον να πλησιάσει τα πλέι οφ ανόδου και να μην πάει για 3η σερί χρονιά για μια αγχώδης παραμονή στην κατηγορία. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω, η Ράγιο θα δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της στο Βαγιέκας όσο είναι ο Κίμωνας Κουλούρης του ισπανικού ποδοσφαίρου στον πάγκο της και ποντάρω στο OVER 2,5.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Γκρόιτερ Φιρθ: Ευκαιρίες με το τσουβάλι δημιουργούν αμφότερες με την Γκρόιτερ όμως να τις αξιοποιεί κιόλας. Αν είναι λίγο πιο εύστοχη η Φορτούνα σήμερα το OVER 2,5 αναμένεται να βγει αέρας. Στο δελεαστικό 1,80 στον ΟΠΑΠ.

Άστον Βίλλα - Νότινγχαμ Φόρεστ: Ροντέο έγιναν τα 4 από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Νότινγχαμ και ενισχύθηκε κι άλλο στην επίθεση με την απόκτηση του Νίκλας Μπέντερ. 2 παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής η Άστον Βίλλα εντός έδρας, το ένα έληξε ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και το άλλο OVER 2,5. Επιλογή το OVER 2,5 σε απόδοση 1,80.

Γκρόνινγκεν - Σπάρτα Ρότερνταμ: Έχουν ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι, περισσότερο όμως λόγω αποτελεσμάτων και όχι της εικόνας που δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Η Γκρόνινγκεν δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ και ο σημερινός αντίπαλος είναι στα μέτρα της για να το καταφέρει. Παραδοσιακή ομάδα έδρας η Γκρόνινγκεν και ο ΑΣΟΣ πάνω από 2,00 με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Σπάρτα.

Άαλμποργκ - Μπρόντμπι: Ντέρμπι κορυφής με την Μπρόντμπι όμως να είναι αυτή που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η Άαλμποργκ μάλλον έχει πάρει περισσότερα από όσα άξιζε και δίκαι το ΔΙΠΛΟ δίνεται φαβορί στην αναμέτρηση.

Γρανάδα - Εϊμπάρ: Θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει η Γρανάδα και να αφομοιώσει το στυλ παιχνιδιού του Πάκο Χέμεθ, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα παίζει εκείνο το άνοστο ποδόσφαιρο που την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Πιο δεμένη ομάδα η Εϊμπάρ,  αλλά από την άλλη δεν έδειξε και κάτι σπουδαίο σ΄αυτές τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Ήττα στην πρεμιέρα από την αποδυναμωμένη φέτος Λα Κορούνια και μία νίκη με αρκετή δόση τύχης και εύνοιας από την διαιτησία επί της Βαλένθια. Σκεφτόμουν πιο ζεστά το OVER 2,5, αλλά τελικά κατέληξα στον ΑΣΟ που πληρώνει καλύτερα. Η Γρανάδα ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ, ενώ στο προηγούμενο που ηττήθηκε με 5-1 έπεσε πάνω στην εξαιρετική στο ξεκίνημα φέτος Λας Πάλμας.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ με OVER 2,5

Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα OVER 2,5 2,00
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Γκρόιτερ Φιρθ OVER 2,5 1,80
Άστον Βίλλα - Νότινγχαμ Φόρεστ OVER 2,5 1,80

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ με σημεία

Γκρόνινγκεν - Σπάρτα Ρότερνταμ ΑΣΟΣ 2,05
Άαλμποργκ - Μπρόντμπι ΔΙΠΛΟ 2,20
Γρανάδα - Έιμπαρ ΑΣΟΣ 2,10

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2