Από το σπίτι στο πρακτορείο και πάλι πίσω.

Θα μπορούσα να είχα γίνει περιπατητικός φιλόσοφος με τόση σκέψη που έχω ρίξει σήμερα. Μελέτη στο σπίτι, στο δρόμο για το πρακτορείο, αλλά και όταν έφτασα εκεί, καταλήγοντας μόνο σε ένα σημείο.



Το χτεσινό χτύπημα ήταν βαρύ, 0/4 για 4η φορά φέτος, ενώ την προηγούμενη Κυριακή είχα 0/6! δηλαδή 0/10 συνολικά τις 2 τελευταίες φορές που έγραψα.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όσο οριακά κι αν κρίνονται τα παιχνίδια, όσο κοντά κι αν πέφτω στην πρόβλεψη μου. Η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη σήμερα, δεν ήθελα και πολύ να παίξω, παρόλα αυτά έκανα όμως την καθιερωμένη μελέτη. Λίγα τα καλά σημεία (υποκειμενική πάντα η άποψη), ελάχιστα έως τίποτα δεν με εμπνέουν και είπα να την δω YOLO.

Σημεία με ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο, σε αμφίρροπες αναμετρήσεις ή ακόμα και εκπλήξεις έβαλα στο στόχαστρο, με πολύ χαμηλό ποντάρισμα, ίσα ίσα για να σκοτώσω το μικρόβιο του τζογαδόρου μέσα μου, να πω ότι έπαιξα, ότι ασχολήθηκα, Κυριακή που είναι...

Τραμπζονσπόρ - Ρίζεσπορ: Έφτιαξε ψυχολογία η Τραμπζόν με το ΔΙΠΛΟ που έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γαλατά. Αν και το σημερινό παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι, η Ρίζεσπορ συνήθως κόβει ταρίφες στην Τραπεζούντα (15-1-1 η προϊστορία στην έδρα της Τραμπζονσπόρ). ΑΣΟΣ στάνταρ.

Έμπολι - Ρόμα: Καμιά σχέση η περυσινή Έμπολι με την φετινή. Η Ρόμα δείχνει ότι σοβαρεύτηκε και με 4 συνεχόμενες νίκες φαίνεται να είναι η μόνη φέτος που μπορεί να κυνηγήσει την Γιουβέντους. Αν και οι Ρωμαίοι βγάζουν πολλές φορές αυτοκτονικές τάσεις, το ΔΙΠΛΟ είναι δίκαια το φαβορί.

Μουσκρόν - Κορτράικ: Από 9/12 OVER 2,5 έχουν οι 2 ομάδες που μάλλον δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να παίζουν άμυνα. Πόνταρα στο OVER 3,5 που έφεραν 3/6 τελευταία τους παιχνίδια αμφότερες.

Μπέρμινγχαμ - Άστον Βίλλα: Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους 2 συλλόγους που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Άστον Βίλλα είναι ήδη η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 8 τον αριθμό, δεν αναμένονται μεγάλα ρίσκα από τους 2 προπονητές, ρίσκο στο Χ.

Χόφενχαϊμ - Χέρτα: Ντέρμπι φορμαρισμένων στο Ράιν Νέκαρ Αρίνα, ενώ  και οι 2 ομάδες εντυπωσιάζουν με το ξεκίνημα τους στην Μπουντεσλίγκα. Δύσκολα χάνουν αμφότερες, αναμένεται παιχνίδι λεπτών ισορροπιών, η ισοπαλία μάλλον θα τις βολέψει, αφού θα διατηρήσουν το μομέντουμ τους και θα παραμείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Σαουθάμπτον - Τσέλσι: Παιχνίδι παρόμοιο με το προηγούμενο, με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και από σερί θετικών εμφανίσεων (3 σερί νίκες η Τσέλσι χωρίς να δεχτεί γκολ, 5 ματς αήττητη η Σαουθάμπτον). Συντηρητική η φιλοσοφία και των 2 προπονητών, προσέχουν πολύ τις άμυνες τους, ρίσκο με την ισοπαλία κι εδώ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 με 2 ΣΤΑΝΤΑΡ


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2