Η λογική λέει...

Το 'χω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, πως στο στοίχημα δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Ακόμα κι ο καλύτερος τζογαδόρος στον κόσμο παρόλα αυτά, έχει τις αδύναμες στιγμές του, αυτές στις οποίες μπορεί να κάνει ένα εντελώς αψυχολόγητο ποντάρισμα, ή να εμπιστευτεί μόνο το ένστικτό του.




Διαβάζουμε και διαβάζουμε και διαβάζουμε κάθε μέρα ένα κάρο πληροφορίες για διάφορα παιχνίδια. Επιπλέον παρακολουθούμε και καμιά 10αρια αγώνες την εβδομάδα (άλλοι περισσότερους, άλλοι λιγότερους) και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε λογικές επιλογές. Αυτές είναι όταν τα περισσότερα δεδομένα που έχουμε συλλέξει και σύμφωνα με την κρίση μας πάντα, μας ωθούν προς ένα σημείο ή ένα γεγονός.
Οι περισσότεροι λίγο πολύ έτσι παίζουμε, έτσι επιλέγουμε τα παιχνίδια που ποντάρουμε και για να φανώ συνεπής με τα παραπάνω, περνάω στις σημερινές μου προτάσεις:

Λιουνγκσκίλε - Βάρναμο: Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό για τους γηπεδούχους που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ουσιαστικά αδιάφορη η Βάρναμο, που απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παράλληλα αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια. Η Λιονγκσκίλε πρέπει να εξαργυρώσει το μεγάλο ΔΙΠΛΟ της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της ΓΚΑΪΣ και ήδη ο ΑΣΟΣ έχει κατηφορίσει στο σημερινό της παιχνίδι.

Σάλκε - Γκλάντμπαχ: Δεν υπάρχει το φετινό ξεκίνημα της Σάλκε με το 0/5. Το μπάτζετ, η φανέλα και το υλικό της είναι για να διεκδικεί την έξοδο στο Champion's League και η λογική λέει πως αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει από τον αγωνιστικό λήθαργο. Η Γκλάντμπαχ είναι η Σεβίλλη της Γερμανίας, εντός έδρας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, μακριά από το σπίτι της όμως κλάνει πατάτες. Το πρόβλημα της Σάλκε είναι καθαρά ψυχολογικό και νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρουμε στην πρώτη της φετινή νίκη. Η Γκλάντμπαχ άλλωστε έρχεται από πολύ απαιτητικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα για το Champion's League.

Γκενκ - Μαλίν: Προσπαθεί να πάρει τα πάνω της η Γκενκ, η οποία παίζει μπαλάρα, κάνει πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θέλει. Μεσοβδόμαδα ξέσπασε στη Σασουόλο για το θεσμό του Europa League, κερδίζοντας την με 3-1. Η Μαλίν μέχρι πρότινος έτρεχε ένα αήττητο σερί 7 αγώνων (ηττήθηκε από την Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-3 την προηγούμενη αγωνιστική αν και προηγήθηκε με 2-0) και σίγουρα θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η αχίλλειος πτέρνα της Γκενκ είναι η άμυνα, αφού μπροστά βγάζει φάσεις με το τσουβάλι (έτσι ηττήθηκε με 4-1 από την Κορτράικ την προηγούμενη αγωνιστική). Βολεύεται η Μαλίν στα εκτός έδρας (2-2-0), σκοράρει με συνέπεια και περιμένω να ανάψει φωτιές απόψε. Με τα πολλά πόνταρα στο OVER 3,5.

Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ: Στη μετριότητα κινείται η Εσπανιόλ τα τελευταία χρόνια και φέτος δείχνει ότι δεν θα ξεφύγει από αυτή. Στο Κορνεγιά που ήταν σταθερά ανταγωνιστική αγνοεί ακόμα τη νίκη στα 3 ματς που έδωσε για το φετινό πρωτάθλημα. Σε αντίθετο φεγγάρι η Βιγιαρεάλ, ανεβάζει αργά αλλά σταθερά αγωνιστικές στροφές, είναι κυνική (έτσι ήταν και πέρυσι ειδικά στα εκτός έδρας) και μπορεί να συνεχίσει αήττητη την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα. Ποντάρισμα στο ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

Λιονγκσκίλε - Βάρναμο ΑΣΟΣ 1,95
Σάλκε - Γκλάντμπαχ ΑΣΟΣ 2,10
Γκενκ - Μαλίν OVER 3,5 2,35
Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ: ΔΙΠΛΟ 2,50

FUN BETS:

Ρόμα - Ίντερ OVER 3,5 2,55 (αστείες άμυνες και οι δυο τους)
Βαγιεκάνο - Κάντιθ 1 & OVER 2,5 2,35 (Παράγει πολλές φάσεις η Ράγιο στα εντός έδρας)
Θέλτα - Μπαρτσελόνα OVER 3,5 2,10 (από τα κέφια της Μπαρτσελόνα εξαρτάται που θα φτάσει ο δείκτης του σκορ, αλλά μπορεί να συμβάλει και η Θέλτα)

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2