Τα κέρδη αυξάνουν την πίεση

Οι περισσότεροι που φεύγουν κερδισμένοι από το καζίνο, από τον Ιππόδρομο, από το  πρακτορείο, επιστρέφουν την επόμενη μέρα γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Είναι και κάποιοι όμως, που το κέρδος, τα χρήματα που φουσκώνουν την τσέπη, τους φέρνουν άγχος και πίεση.



Μιλάμε για τζόγο τώρα. Διαφορετικά ποντάρεις το  μονοψήφιο νούμερο, διαφορετικά το διψήφιο, διαφορετικά το τριψήφιο και πάει λέγοντας. Δεν μιλάμε για ψιλικατζήδες που κερδίζουν ένα ποσό με 2-3 ευρώ και την άλλη μέρα ποντάρουν πάλι το ίδιο. Μιλάμε για τον τζογαδόρο που έχει τακτική στο  μυαλό του, που δεν ψάχνει το εύκαιρο κέρδος, που θέλει να επενδύσει αυτά που έχει κερδίσει.
Όσο ανεβαίνει το ποντάρισμα, αυξάνεται και η αδρεναλίνη, το άγχος η πίεση, που μπορεί να είναι μικρότερη αν το ποσό που ρίχνει κάποιος στο τραπέζι είναι από κέρδη. Ναι μάλιστα, γιατί αλλιώς είναι να τα παίζεις από την τσέπη σου κι αλλιώς από κέρδη που είχες την προηγούμενη μέρα.
Προσωπικά όταν βλέπω το χρήμα, όταν εξαργυρώνω ένα δελτίο, αφού βάλω τα λεφτά στην τσέπη μου φυτρώνουν ξαφνικά καβούρια! Όταν το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο και σκοπεύω να ανεβάσω το ποντάρισμα μου, φροντίζω να εξαργυρώσω  το δελτίο αφού παίξω το επόμενο και να κρατήσει ο πράκτορας την διαφορά. Δεν θέλω να δω το χρήμα, με βολεύει ψυχολογικά να δω μόνο το νούμερο, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις όμως θέλω και καλό είναι να βλέπω τα χρήματα. Αυτό βέβαια είναι ένα άλλο θέμα που θα αναλύσω σε κάποιο μελλοντικό μου άρθρο.

Με αυξημένη την πίεση λοιπόν, γλυκιά θα έλεγα όμως, αφού το χτεσινό μου κέρδος δεν ήταν κάτι περισσότερο από το μεροκάματο ενός κουλουρτζή, περνάω στις αναλόγως προσαρμοσμένες με το ποσό που θα ποντάρω επιλογές. Λίγο μικρότερο ρίσκο σήμερα και ένα ΣΥΣΤΗΜΑ για να δω που θα με βγάλει...

Μίντιλαντ - Άαλμποργκ: Αυτή που ξεκίνησε πιο εντυπωσιακά το πρωτάθλημα είναι η Άαλμποργκ,  η οποία πάντως ξεφούσκωσε τις τελευταίες αγωνιστικές, σε αντίθεση με την Μίντιλαντ που αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της, ομάδα που έχει συνηθίσει να κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια και θα την στηρίξω.

Σεντ Ετιέν - Ντιζόν: Δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι η ποιοτικότερη ομάδα στο ζευγάρι και αυτή είναι η γηπεδούχος φυσικά. 3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Σεντ  Ετιέν, 0-0-3 το εκτός της Ντιζόν, που είναι πολύ σοφτ μακριά από το σπίτι της, δέχεται εύκολα γκολ και σκοράρει δύσκολα (1-7 τα τέρματα εκτός).

Βάρναμο - Αντβίνταμπεργκ: Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον ουσιαστικά και αυτό είναι για  τους γηπεδούχους, που έχουν να κερδίσουν από τον Ιούλιο και βλέπουν το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει επικίνδυνα!  Δεν έχει σωθεί ακόμα μαθηματικά η Αντβίνταμπεργκ, αλλά ουσιαστικά είναι αδιάφορη έχοντας μια διαφορά 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη με 4 παιχνίδια να απομένουν. Τα παιχνίδια της πάντως είναι σχεδόν όλα ροντέο και ενδεικτικό είναι ότι μετράει 11/12 OVER 2,5 στα πιο πρόσφατα της (Τα 8 εξ αυτών ήρθαν και OVER 3,5). Πόνταρα και στο OVER 2,5 αλλά και στο OVER 3,5.

Νόρντζελαντ - Μπρόντμπι: Η λέξη άμυνα είναι άγνωστη στο λεξικό των 2 ομάδων, ειδικά σ' αυτό της Νόρντζελαντ που είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν (9/12 OVER 2,5). Παντού και πάντα ανοιχτά παίζει η Μπρόντμπι, αφού αυτή τη νοοτροπία έχει εμφυσήσει ο προπονητής της. Παιχνίδι που υπόσχεται γκολ και θέαμα, αφού άλλωστε μιλάμε για τις 2 ΠΙΟ Over 2,5 ομάδες του πρωταθλήματος. Εγώ ανέβασα τον πήχη πάντως ποντάροντας στο OVER 3,5.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Βαλένθια: Αλλαγή ηγεσίας είχαμε στον πάγκο της Βαλένθια, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Η Χιχόν μετά το θετικό ξεκίνημα υπέστη 4 συνεχόμενες ήττες και το αρνητικό είναι ότι σε 2 από αυτά τα παιχνίδια με Ατλέτικο Μ. εκτός και Μπαρτσελόνα εντός, δεν φάνηκε καθόλου ανταγωνιστική. Η Βαλένθια έχει υλικό για να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και όχι να παίζει τον κομπάρσο, ίσως της λείπει ο κυνισμός, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα που μπορεί να φέρει η έλευση του Πραντέλι. Πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ πάντως, ελπίζοντας να επιβεβαιωθεί αυτή μου η εκτίμηση.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ




Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3



Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2