Συστημάτων συνέχεια...

Τα παιχνίδια της Τρίτης και της Τετάρτης για το Champion's League ήταν της πλάκας από στοιχηματικής άποψης, γι' αυτό δεν ασχολήθηκα άλλωστε. Ξημέρωσε η Πέμπτη με το Europa, στο οποίο οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες και υπάρχουν σημεία που ξεχωρίζουν, καθώς η 4η αγωνιστική είναι από τις πλέον κρίσιμες.



Σοβαρά με το Champion's League ήταν δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος μεσοβδόμαδα, αφού τα περισσότερα λογικά φαβορί έπαιζαν σε εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις (λυπάμαι τον τύπο που πόνταρε Ατλέτικο Μαδρίτης στο 1,03 και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 95' για να γίνει το 2-1).

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για στοίχημα και αφού την προηγούμενη αγωνιστική δοκίμασα το  3-4 με 2 στάνταρ, σήμερα λέω να περάσω σε ένα ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3  με 2 στάνταρ. 5 αγώνες συνολικά με λίγα λόγια και πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί.

Νις - Σάλτσμπουργκ: Από νίκη σε νίκη πετάει η Νις στο γαλλικό πρωτάθλημα, στην Ευρώπη όμως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη φετινή Σάλτσμπουργκ, που με 0 βαθμούς απλά περιμένει κάποιος να τις βάλει τα καρφιά στο φέρετρο.

ΠΑΟΚ - Καραμπάκ: Η νίκη είναι μονόδρομος για το Δικέφαλο του Βορρά, αν θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα εκτός έδρας και την Λίμπερετς (που θα είναι αδιάφορη λογικά) στην Τούμπα. Η πρόκριση είναι στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ και ο αποψινός αντίπαλος στα μέτρα του, ΑΣΟΣ.

Σπάρτα Πράγας - Χάποελ Μπιρ Σιβά: Τα παλικαράκια από την Τσεχία βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και μπορούν απόψε να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, αν φυσικά κερδίσουν την Χάποελ, όπως το έκαναν και πριν 15 ημέρες στο Ισραήλ. Είδα το προηγούμενο εντός έδρας της Σπάρτα με αντίπαλο την Ίντερ που την έκανε μια χαψιά κυριολεκτικά! Πολύ πιο έμπειροι οι Τσέχοι στην Ευρώπη από τους σημερινούς τους αντίπαλους, που θα τα βρουν μπαστούνια και με τον καιρό στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, ΑΣΟΣ.

ΑΠΟΕΛ - Γιουνγκ Μπόις: Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο ΓΣΠ, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Γιουνγκ Μπόις. Έχουν πάρει τα πάνω τους οι Ελβετοί, που δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί όμως εκτός έδρας όπως εντός και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι τους (3 για το πρωτάθλημα, 1 για την Ευρώπη, όλα έληξαν 0-0). Με τη γνωστή συνταγή του μισό μηδέν ο ΑΠΟΕΛ, μπορεί να κάμψει την αντίσταση των Ελβετών και να φτάσει σε μια νίκη μισή πρόκριση. Εντός έδρας άλλωστε οι Κύπριοι έχουν δεχτεί μόλις 1 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (αυτό από την Κοπεγχάγη που τους στέρησε την είσοδο στους ομίλους του Champion's League).

Άντερλεχτ - Μάιντζ: Σε κρίση οι Βέλγοι της Άντερλεχτ, που τους έκανε πλάκα η Μπέβερν το Σάββατο για το πρωτάθλημα, αφού αγωνιζόμενη από το 1ο λεπτό με 10 παίκτες, κατάφερε να κερδίσει με 2-1. Πιο ήρεμη η Μάιντζ, που μπορεί να παραχώρησε ισοπαλία 1-1 πριν 15 ημέρες στην Άντερλεχτ, ήταν όμως εμφανώς καλύτερη. Το αποψινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο και για τις 2, αφού ισοβαθμούν μαζί με την Σεντ Ετιέν με 5 βαθμούς στην 1η θέση. Όποια από τις 2 κερδίσει λογικά θα βγάλει νοκ άουτ την άλλη. Η Άντερλεχτ έχει την εμπειρία στην Ευρώπη σαν αβαντάζ, όχι όμως και την αγωνιστική ηρεμία των Γερμανών, που έδειξαν στο προηγούμενο παιχνίδι ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Σε ένα κατά τ' άλλα μοιρασμένο σετ αποδόσεων, ρίσκαρα με το ΔΙΠΛΟ.

*Το παρακάτω  δελτίο έχει κόστος 1 ευρώ, αν παιχτεί όπως το περιγράφω. Επιλέγοντας πολλαπλασιαστή 2, το κόστος ανέρχεται σε 2 ευρώ και αν επιβεβαιωθούν όλοι οι αγώνες, το κέρδος είναι 41 ευρώ περίπου.

Η πρόταση: Σύστημα 2-3 με 2 στάνταρ


Καλή επιτυχία στις επιλογές  σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2