Back To Back

Το 1984 ο όρος "Power Metal" δεν υπήρχε στα λεξικά, είτε επειδή δεν είχε ανακαλυφτεί το συγκεκριμένο είδος μουσικής, είτε επειδή δεν είχε πιστοποιηθεί ακόμα από κάποια μπάντα. Η μουσική ιστορία λέει, πως τον όρο "Power Metal" τον έφεραν στο προσκήνιο οι "Helloween", αυτοί που θεωρούνται σήμερα (δικαίως) οι παππούδες του Power Metal.



Μερικά χρόνια πριν τους Helloween, πίσω στο μακρινό 1984, μια μπάντα από την Δανία, έγραψε ένα από τα πιο γαμηστερά Heavy Metal τραγούδια όλων των εποχών, ένα άσμα ορισμό του "Power Metal", ονόματι "Back to Back".  Αυτή η μπάντα, είναι οι πασίγνωστοι στην Ελλάδα Pretty Maids, που έκαναν μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα το καλοκαίρι του 1992 με την δακρύβρεχτη μπαλάντα "Please Don't Leave Me".  Όποιον κάγκουρα και μη, που έζησε τα  εφηβικά του χρόνια την συγκεκριμένη εποχή, ρωτήσεις, δεν γίνεται να μην γνωρίζει τη συγκεκριμένη μπαλάντα. Οι περισσότεροι βέβαια αγνοούν την ύπαρξη αυτής της υπερκομματάρας με τον τίτλο "Back to Back", αλλά και της γενικότερης πορείας του γκρουπ.

Το ρεζουμέ είναι πως όσα πράγματα κι αν κάνεις στην ζωή σου, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαδρομή που θα διανύσεις, τελικά μπορεί να μείνει ορατό μόνο ένα σου στίγμα, μια επιτυχία, που να μην ανταποκρίνεται με ακρίβεια στο υπόλοιπο σου έργο, αλλά αυτή να κρατήσει ο κόσμος.

Εμπνευσμένος λοιπόν από τον τίτλο κυρίως αυτού του έπους, είμαι πορωμένος και αποφασισμένος σήμερα να ντουπλάρω την χτεσινή μου επιτυχία.

Φιορεντίνα - Νάπολι: Η αήττητη στην Φλωρεντία Φιορεντίνα, υποδέχεται τη Νάπολι που είναι σε φανταστική κατάσταση. 13 φορές έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα οι Ναπολιτάνοι στα τελευταία τους 3 παιχνίδια, 13 φορές μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα η Φιορεντίνα στα τελευταία της 5 παιχνίδια. Εκτός από τους αριθμούς που μιλάνε από μόνοι τους, η γενικότερη εικόνα των 2 ομάδων το τελευταίο διάστημα δίνει σαφές προβάδισμα στο ΔΙΠΛΟ.

Παλέρμο - Πεσκάρα: Ντέρμπι ουραγών στη Σικελία, με το Παλέρμο που έχει 0/8 εντός έδρας, να υποδέχεται την Πεσκάρα. Πιο κοντά στη νίκη οι γηπεδούχοι, που απέδρασαν με το ΔΙΠΛΟ από την έδρα της Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική και έχουν πάρει τα πάνω  τους. Η Πεσκάρα δεν έχει δείξει ούτε ένα σημάδι ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα, δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα και δύσκολα θα κλείσει τη χρονιά με κάτι θετικό. ΑΣΟΣ.

Εσπανιόλ - Αλκορκόν: Το 1-1 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις 2 ομάδες, αν και ουσιαστικά το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Εσπανιόλ. Είναι ομάδα κυπέλλου η Αλκορκόν, έχει αποκλείσει πολλές φορές ομάδες της Primera, φέτος όμως που δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, αναμένεται να ρίξει το βάρος εκεί. Για την Εσπανιόλ το κύπελλο είναι ένας βατός θεσμός που θέλει να κυνηγήσει, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα απόψε, νομίζω θα προκριθεί εύκολα στον επόμενο γύρο. Ο ΑΣΟΣ με 1 γκολ χάντικαπ, μια καθαρή νίκη της Εσπανιόλ δηλαδή, πληρώνει 2,40 και μπήκε στις επιλογές μου.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Φιορεντίνα - Νάπολι ΔΙΠΛΟ 1,85
Παλέρμο - Πεσκάρα ΑΣΟΣ 2,00
Εσπανιόλ - Αλκορκόν ΑΣΟΣ με -1 ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 2,40

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2