Γκρεμίζει τις αποδόσεις ο ΟΠΑΠ

Ο ρυθμός με τον οποίο πέφτουν οι αποδόσεις στον ΟΠΑΠ τον τελευταίο καιρό, δεν έχει προηγούμενο. Δεν έχω παίξει δελτίο εδώ και 1 χρόνο που να μην έχει έστω και ένα παιχνίδι αλλαγμένη απόδοση και δεν αναφέρομαι μόνο στα σημεία 1Χ2 αλλά και σε πολλά άλλα γεγονότα.



Σε λίγο καιρό θα είναι απορίας άξιο γιατί έχουν αποδόσεις τα παιχνίδια μπροστά και δεν είναι υπερβολή αυτό, αν αναλογιστεί κανείς, πως σε αρκετά γεγονότα οι αποδόσεις πέφτουν τόσο χαμηλά που διαστρεβλώνεται η όποια μελέτη έχει κάνει ο παίκτης.

Έχω γράψει στο παρελθόν, πως ο ΟΠΑΠ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενός σοβαρού παίκτη (για να μην μπω επαγγελματία και φανώ υπερβολικός), αλλά έτσι όπως τρέχει το παιχνίδι του στοιχήματος, απευθύνεται περισσότερο σε περιστασιακούς τζογαδόρους ή συνταξιούχους που δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ.

Δεν είναι δυνατό να βλέπεις απόδοση 3,00 στο κουπόνι και στο δελτίο να εκτυπώνεται 2,45, να βλέπεις το 2,45 να γίνεται 2,00 και πάει λέγοντας. Είναι σα να μπαίνεις συνέχεια στο ίδιο κατάστημα για να αγοράσεις ένα ρούχο που είδες στη βιτρίνα και όταν πηγαίνεις σπίτι και ανοίγεις το κουτί, να βρίσκεις άλλο μέσα. Πόσες φορές θα το ανεχτείς αυτό, πόσες φορές θα επιτρέψεις τον εαυτό σου να την πατήσει έτσι. Στο ίντερνετ οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να δουν ακριβώς τι θα ποντάρουν εκείνη την στιγμή που θα το αποφασίσουν και ίσως ήρθε η ώρα και ο ΟΠΑΠ να αναθεωρήσει τον τρόπο που πλασάρει το προϊόν του.

Ίνγκολσταντ - Φράϊμπουργκ: Μεγάλο ΔΙΠΛΟ έβγαλε η Ίνγκολσταντ την Κυριακή στο Μπάι Αρίνα με αντίπαλο την Λεβερκούζεν, κερδίζοντας την με 1-2, αν και οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Κωλοπετσωμένη ομάδα η Φράιμπουργκ, εκτός έδρας όμως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, θα κατέβει όμως υποψιασμένη απόψε στο γήπεδο. Η Ίνγκολσταντ με την αλλαγή προπονητή στον πάγκο, έχει αλλάξει και φιλοσοφία στο παιχνίδι της (παίζει πολύ επιθετικά), μετά τις τελευταίες νίκες της δε, θα μπει ορμητικά με σκοπό να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού από νωρίς. Είχα μαρκάρει τον ΑΣΟ αλλά έχει αρχίσει να πέφτει πολύ τις τελευταίες ώρες και έχει χάσει την αξία του για μένα. Όσα έχω γράψει για την Ίνγκολσταντ τα γνωρίζουν στο Φράιμπουργκ, αφού δεν είναι δυνατό να τα βλέπουμε εμείς εδώ και να μην τα γνωρίζουν αυτοί εκεί! Με τον τρόπο που αγωνίζονται και θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι, δίνω καλή τύχη στο OVER 2,5 που πληρώνει 1,85, σχεδόν όσο και ο ΑΣΟΣ αυτή την στιγμή που γράφω.

Βαλένθια - Λεγκανιές: Στην Βαλένθια πρέπει να τους έχει κατουρήσει ρινόκερος, διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η μέχρι τώρα κακή της πορεία στο πρωτάθλημα. Χωρίς να είναι αγωνιστικά κατώτερη, έχασε 3-2 από την Σοσιεδάδ το Σάββατο, δεχόμενη 2 γκολ από κόρνερ. Η Λεγκανιές  δεν είναι καλά εδώ και πολύ καιρό, βλέπει την επικίνδυνη ζώνη να πλησιάζει απειλητικά και από την στιγμή που το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-3, έχει ξεγράψει από το μυαλό της και την συνέχεια στο κύπελλο. Μια νίκη βάλσαμο ψάχνει η Βαλένθια, έτσι για να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις κι αν δεν το δουν σαν αγγαρεία το ματς οι παίκτες των 2 ομάδων, το OVER 2,5 μάλλον θα βγει εύκολα. Στο πρώτο ματς άλλωστε είδαμε πάρα πολλές φάσεις στις 2 εστίες.

Έουπεν - Μπριζ: Η πιο όβερ ομάδα στο Βέλγιο είναι η Έουπεν με διαφορά. Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με την Κόρτραϊκ για το κύπελλο, στη νίκη της με 4-0 και μου έκανε εντύπωση πως παρόλο που είχε κριθεί ο αγώνας, έπαιζε λες και έχανε με 1-0. Εντός έδρας έχει φέρει 7/9 OVER 3,5 και 8/9 OVER 2,5. Πιο συντηρητική η Μπριζ όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, με την  ποιότητα που διαθέτει όμως και τους χώρους που θα βρει, λογικά θα βγάλει πολλές φάσεις για γκολ. Στο μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο πάντως, στο ίδιο γήπεδο, το τελικό σκορ ήταν 3-2. Γκολ και θέαμα ευελπιστώ να δω και απόψε και ποντάρω στο OVER 3,5.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Ίνγκολσταντ - Φράιμπουργκ OVER 2,5 1,85
Βαλένθια - Λεγκανιές: OVER 2,5 1,70
Έουπεν - Κλαμπ Μπριζ: OVER 3,5 2,25

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2