Ημέρα των αμφίρροπων

Έχω ένα κεφάλι καζάνι. Είναι η εποχή του συναχιού, του βήχα, του μπουκώματος, που αν τυχόν και σε πιάσει, σου ρίχνει τόσο πολύ την ενέργεια που δεν έχεις όρεξη για τίποτα απολύτως.



Κάθομαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σαν ζόμπι εδώ και μέρες, σήμερα όμως που τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν, βρήκα λίγη ενέργεια να γράψω.

Πολλά τα αμφίρροπα παιχνίδια σήμερα, αρκετά ντέρμπι και πολλά ματς μάλλον θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον: Πολύ ποιοτική ομάδα η Μπρόρνμουθ, προσπαθεί και παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, δεν φοβάται και ειδικά εντός έδρας. Βέβαια όταν δεν είσαι η Μπαρτσελόνα ή η Μπάγερν και προσπαθείς να παίξεις μ' αυτό το στυλ, είναι λογικό σε αρκετά παιχνίδια να σε προδώσει η άμυνα σου. Από την Σαουθάμπτον της 1 νίκης εκτός έδρας πάντως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είναι τουλάχιστον ισάξια της. Θέλγει ο ΑΣΟΣ σε τιμές αουτσάιντερ.

Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης: Do or Die παιχνίδι για τον γηραιό των χιλίων προβλημάτων, απέναντι στον soft Αστέρα Τρίπολης που συνήθως χάνει από το αεροδρόμιο στο Καυταντζόγλειο. Ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, βγάζουν συσπείρωση οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους παιχνίδια, δείχνουν να πιστεύουν στην παραμονή και με μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή με τον ΠΑΣ μπορεί να τους χαρίσει την 2η νίκη στο πρωτάθλημα. ΑΣΟΣ.

Μονακό - Λυών: Ασταμάτητη δείχνει φέτος η Μονακό και σκορπάει τον τρόμο με τις επιθετικές τς επιδόσεις. Τα  γκολ έρχονται από παντού και με μεγάλη ευκολία και είναι χαρακτηριστικό πως όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια ήρθαν OVER 2,5. Υποψιασμένη θα κατέβει η Λυών στο σημερινό παιχνίδι, θεωρώ όμως δύσκολο να αλλάξεις σε 1 ματς το DNA μιας ομάδας που είναι καθαρά επιθετικό. Ο ΑΣΟΣ έχει τον πρώτο λόγο, αν συνδυαστεί με OVER 2,5 πληρώνει 2,10 στον ΟΠΑΠ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον ΑΣΟΣ 2,95
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης ΑΣΟΣ 3,10
Μονακό - Λυών ΑΣΟΣ & OVER 2,5 2,10

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2