Χάρτινοι ήρωες

Έχει μια πενταετία γεμάτη να ασχοληθώ σοβαρά με το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι από στοιχηματικής άποψης, αλλά σαν φίλαθλος, σαν οπαδός. Είχε ντέρμπι χτες στη λεωφόρο, ντέρμπι είχε και στην Βαρκελώνη και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει πόσο έχουμε απομακρυνθεί σαν χώρα ποδοσφαιρικά, από τις λεγόμενες προηγμένες.



Άδειες κερκίδες που προκαλούν θλίψη, ακόμα και στο γήπεδο του μόνιμου πρωταθλητή κι ένα προϊόν που πλέον δεν είναι ελκυστικό σχεδόν σε κανέναν, ούτε ακόμα και σ' αυτά τα αρρωστάκια που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς γήπεδο.
Σήμερα έγινε και το απίστευτο, να κλείσει ο πρόεδρος του Ηρακλή τις θύρες του γηπέδου, να αγωνιστεί η ομάδα του χωρίς φιλάθλους κι αυτό γιατί φοβάται λαϊκά δικαστήρια. Μια ασύλληπτη απόφαση όχι απλά για τα ελληνικά, αλλά τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δεδομένα.
Ήρωες με λίγα λόγια όσοι ασχολούνται ακόμα με το ελληνικό ποδόσφαιρο, σαν φίλαθλοι, σαν οπαδοί, γιατί τους δημοσιογράφους τους έχω σε δεύτερη μοίρα, γι' αυτούς είναι μεροκάματο, είναι το ψωμί τους και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Στο στοίχημα τώρα, με το πρόγραμμα της Δευτέρας να "κρύβει" κάποιες ευκαιρίες...

Λα Κορούνια - Σοσιεδάδ: Αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική η Λα Κορούνια, αφού κατάφερε να βάλει 3 γκολ στην έδρα της Μάλαγα αλλά να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, δεχόμενη 4 γκολ και το τελευταίο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Σοσιεδάδ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, διαχρονικά όμως εκτός έδρας βγάζει ΜΕΓΑΛΟ κόμπλεξ! Αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ και από την στιγμή που τα περισσότερα παιχνίδια της Λα Κορούνια γίνονται ροντέο, θεωρώ πιο ασφαλή την επιλογή του OVER 2,5.

Ουντινέζε - Μπολόνια: 60% των αγώνων στην Serie Α έχουν βγει OVER 2,5 μέχρι στιγμής. 6/7 αγώνες της Ουντινέζε εντός έδρας ήρθαν OVER 2,5, οι 6  τελευταίοι της ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και οι 5 από αυτούς και OVER 2,5. Στην εξίσωση βάζουμε και την Μπολόνια, η οποία έχει βρει δίχτυα στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έδωσε μακριά από το σπίτι της. Το αποτέλεσμα δείχνει OVER 2,5 που πληρώνει 2,00 στον ΟΠΑΠ.

Μίντλεσμπρο - Χαλ: Ντέρμπι νεοφώτιστων με την Μίντλεσμπρο να είναι αυτή που έχει δείξει μέχρι στιγμής καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι της. Μαχητική η Χαλ των χιλίων προβλημάτων (αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών), συνήθως όμως εξαφανίζεται στα εκτός έδρας ματς (4 συνεχόμενες ήττες με τέρματα 15 κατά, 2 υπέρ). Καιρός να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της η Μίντλεσμπρο, με τον ΑΣΟ να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, αλλά να επιλέγεται ελέω της ημέρας και των λίγων επιλογών στο κουπόνι.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Λα Κορούνια - Σοσιεδάδ OVER 2,5 2,00
Ουντινέζε - Μπολόνια OVER 2,5 1,90
Μίντλεσμπρο - Χαλ ΑΣΟΣ 1,65

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2