Απαράδεκτο για πράκτορες

Να πιάσεις 0/1, 0/2, άντε 0/3 λες πάει στο διάολο, αλλά με 0/4 όπως τα παιχνίδια που πόνταρα εχτές, ντρέπεσαι και να ξαναγράψεις. τα μηδενικά βέβαια, δεν πτόησαν τον ΘΟΥ-ΒΟΥ να συνεχίσει, μέχρι που τα τριπλασίασε στο τέλος, έχοντας πάντα την κρυφή ελπίδα πως στην επόμενη αποστολή θα πάει καλύτερα.


Κυριακή σήμερα λοιπόν, νέα ημέρα ξημέρωσε,  συννεφιασμένη και μουντή όπως το  γνωστό άσμα. Αν χτες το κουπόνι έδειχνε να έχει περισσότερες ευκαιρίες (ελπίζω αρκετοί να πήγατε ταμείο και να μην ποντάρατε τα ίδια με μένα), σήμερα μου φαίνεται πολύ σκοτεινό.



Γράφω έτσι αργά, γιατί ήμουν στο μεταίχμιο να μην γράψω, τελικά όμως είπα να μην απογοητεύσω το  κοινό μου (όσοι βιτσιόζοι έμειναν ακόμα και μ' ακολουθούν στα πονταρίσματα μου). Γύρισα απ' το πρακτορείο, έριξα τις πονταρισιές μου και εξηγούμαι.

Νις - Γκινγκάμπ: Από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες έρχεται η Νις, η οποία έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, θα έχει όμως την ευκαιρία σήμερα να σκαρφαλώσει πάλι, έστω και προσωρινά. Επέστρεψε ο Μπαλοτέλι, είναι αήττητη εντός έδρας και αντιμετωπίζει μια Γκινγκάμπ, που όπως διαβάζω, έχει κάνει πολύ μέτριες εμφανίσεις μέσα στο 2017. Το ματς δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί  να ακούγεται για τη Νις, όταν όμως σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως το γαλλικό, είσαι αήττητος εντός έδρας, μόνο εσύ με την Παρί, τότε αυτό κάτι λέει. ΑΣΟΣ.

Εσπανιόλ - Σεβίλλη: Ξεχάστε την κομπλεξική Σεβίλλη επί Έμερι, που δεν μπορούσε να σταυρώσει αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η φετινή Σεβίλλη του Χόρχε Σαμπάολι αποδεικνύει κάθε αγωνιστική ότι έχει μέταλλο και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον φετινό τίτλο. Αν μη τι άλλο, μιλάμε για μια σταθερότατη ομάδα από την αρχή της σεζόν. Αξιόλογο σύνολο έχει και η Εσπανιόλ, όχι όμως τόσο, όσο να σταθεί και ανυπέρβλητο εμπόδιο σήμερα. Στις 2 μονάδες το ΔΙΠΛΟ παίζεται, αν κατέβει, νομίζω  δεν αξίζει το ρίσκο.

Βερόνα - Σαλερνιτάνα: Στην Β' Ιταλίας φέτος η Βερόνα αναμενόταν να κάνει περίπατο. Αυτό έδειχνε στις αρχές της σεζόν, ήρθε όμως μια μεγάλη αγωνιστική κοιλιά και μερικές σφαλιάρες κι έτσι αμφισβητήθηκε κάπως η κυριαρχία της. Η Σαλερνιτάνα είναι η κλασσική ομάδα έδρας (όπως οι περισσότερες Ιταλικές άλλωστε) και δεν δείχνει να έχει τα φόντα να φύγει σήμερα με θετικό αποτέλεσμα από το Μπεντεγκόντι. Η Βερόνα εντός έδρας σπανίως λαθεύει και έχει και την παράδοση υπέρ της, αφού δεν έχει ηττηθεί από την σημερινή της αντίπαλο εντός έδρας, τα τελευταία 19 χρόνια. ΑΣΟΣ.

Κόρδοβα - Ουκάμ Μούρθια: Έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία η Κόρδοβα και κυριότερος λόγος είναι ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί, όπως άλλες χρονιές, την έδρα της. Παλεύει να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις η Ουκάμ Μούρθια, η λογική λέει πως θα κατεβεί με γνώμονα την ισοπαλία σήμερα, είναι όμως στα μέτρα της Κόρδοβα και αν θέλει να λέει ότι έχει βλέψεις για ψηλότερα, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει εντός έδρας. ΑΣΟΣ ρίσκου σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Ουντινέζε - Μίλαν: Οι Μπουκ συνηθίζουν να σέβονται ομάδες όπως η Μίλαν ή μπορεί και οι παίκτες να βάζουν ακόμα τα χρήματα τους, αλλιώς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η απόδοση της νίκης της σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια φέτος. Κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ. η Ουντινέζε είναι άκρως ανταγωνιστική και πιστεύω ότι στην χειρότερη περίπτωση δεν θα ηττηθεί σήμερα. ΑΣΟΣ ρίσκου.

Μάιντζ - Ντόρτμουντ: Δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη η φετινή Ντόρτμουντ, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, στα οποία έχει δεχτεί σε όλα γκολ. Η Μάιντζ είναι ομάδα που έχει χτιστεί πάνω σε επιθετική φιλοσοφία, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητής της όμως, σήμερα θέλει να αμυνθεί. Η Ντόρτμουντ είναι πρακτικά πλήρης μετά από πολύ καιρό και 1 γκολ νωρίς είναι αρκετό για να τινάξει στον αέρα τα πλάνα της Μάιντζ και να κάνει το ματς ροντέο. Εγώ πόνταρα στο OVER 3,5 πάντως.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό: Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ των 2 καλύτερων ομάδων φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πιο αρρωστημένο μυαλό έβγαλε τις αποδόσεις, αλλά ακόμα περισσότερο, ποια αρρωστάκια θα πάνε να ποντάρουν έστω και μισό ευρώ σε νίκη της Παρί. Η Μονακό εξελίσσεται σε ομάδα μοντέλο φέτος, σκοράρει ακατάπαυστα και έχει παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από την Παρί. Στις 5 μονάδες αισθάνομαι όχι απλά έτοιμος να πάρω το ρίσκο, αλλά την υποχρέωση να ποντάρω το ΔΙΠΛΟ!




Άντε και καλή μας επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2