Ούτε ο Βασίλης Λυπηρίδης τέτοια στατιστικά

Το όνομα Βασίλης Λυπηρίδης σίγουρα δεν θα λέει πολλά για τους νεότερους, θα φέρνει όμως πολλές μνήμες σε όσους μεγάλωσαν στις δεκαετίες του 80' και του 90'. Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, που θυσιαζόταν για την ομάδα, το κλασσικό άτεχνο τριαροτεσσάρι, που τέλειωνε εκείνη την εποχή τον αγώνα με 5 φάουλ, 2 πόντους και 5  ριμπάνουντ. Αυτόν τον φιλότιμο γίγαντα, με ποσοστό 20% στις ελεύθερες βολές, θυμήθηκα σήμερα, μετά την χτεσινή μου παταγώδη αποτυχία.


Μπορεί να είναι και η 10η φορά φέτος που δεν βρίσκω καν στεφάνι. Όλα τα ματς airball, σαν βολές του "Λύπινγκ", ο οποίος κάθε φορά που πήγαινε στην γραμμή της φιλανθρωπίας που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, ετοιμαζόσουν να πάρεις θέση για το  ριμπάουντ. Ελπίζω απλά να μην συνεχίσω με την ίδια ευστοχία και σήμερα, αλλά να δείξω παράλληλα το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα και την μαχητικότητα που διέκρινε τον Βασίλη Λυπηρίδη.

Πεσκάρα - Σασουόλο: Σχεδόν καταδικασμένη η Πεσκάρα που με 9 βαθμούς και -9 από την σωτηρία, δύσκολα δεν θα υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία. Η Σασουόλο έκανε άσχημο πρώτο γύρο σύμφωνα με τις δυνατότητες της, έπαιξε όμως σίγουρα ρόλο και η φετινή της συμμετοχή στο Europa League. Η φιλοξενούμενη θα θέλει να πάρει σίγουρα και μια μικρή εκδίκηση για το ματς του πρώτου γύρου που έληξε 0-3 υπέρ της Πεσκάρα, ενώ αυτή ήταν και η μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα. Σε ικανοποιητικές τιμές το ΔΙΠΛΟ, αρκετά πιθανό και το OVER 2,5.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Τα παιχνίδια των 2 ομάδων έχουν πάντα ιδιαίτερο χρώμα, αφού ως γνωστό, η Ατλέτικο Μαδρίτης προήλθε μέσα από τα σπλάχνα της Αθλέτικ. Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα των Βάσκων και είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις τους, τρέχει σερί 7-1-0. Επιπλέον, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία της 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα οι Βάσκοι, σίγουρα ξόδεψαν πολύ ενέργεια στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για το κύπελλο. ΔΙΠΛΟ.

Κάντιθ - Αλμερία: Δεν είναι η πρώτη  φορά που προκαλούν εντύπωση οι αποδόσεις σε ματς της Β' Ισπανίας. Στην 4η θέση η Κάντιθ, με μια αξιοσημείωτη πορεία στον πρώτο γύρο αν και νεοφώτιστη, υποδέχεται την τελευταία Αλμερία, την χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το σπίτι της. Δεν αγόρασε κάνας σεΐχης από το Κατάρ την Αλμερία, ούτε αγόρασε 5-6 παικταράδες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ δεν κέρδισε κανένα από τα 3 τελευταία της παιχνίδια (1 νίκη στα τελευταία 6). Ούτε η φόρμα λοιπόν, ούτε κάποιος άλλος παράγοντας δικαιολογεί την υψηλή τιμή στον ΑΣΟ, για μια Κάντιθ που είχε συμπληρώσει 4 συνεχόμενες νίκες πριν την ήττα με 0-1 από την Βαγιαδολίδ, σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι αν μη τι άλλο. Παρόμοια δεδομένα είχαμε και στο χτεσινό ματς της Λούγκο με την Ταραγόνα, εκεί όπου έγιναν τα "μαγικά" στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η λογική μου όμως λέει ΑΣΟ και παρότι υποψιασμένος θα τον ποντάρω.

 Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Πεσκάρα - Σασουόλο ΔΙΠΛΟ 2,20
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης ΔΙΠΛΟ 1,90
Κάντιθ - Αλμερία ΑΣΟΣ 1,95

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2