Το καλύτερο ναρκωτικό

Κοντεύω να κλείσω μήνα από την  τελευταία φορά που έγραψα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχω σταματήσει να παίζω. Μόνο στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων έκανα ένα διάλειμμα, αφού παραδοσιακά τα παιχνίδια αυτά με ξενερώνουν τα μάλα.




Ξύνονταν τα χέρια μου σήμερα και ήθελα να γράψω, παρά το γεγονός ότι είναι κάπως αργά και οι περισσότεροι ήδη έχετε κάνει τα πονταρίσματα σας. Βέβαια, φέτος, η λογική που ακολουθώ είναι περισσότερο στο "τι παίζω", παρά στο "τι προτείνω", οπότε δεν έχω την πίεση και το άγχος του χρόνου, αρκεί να μην γράψω και μετά την λήξη των παιχνιδιών!
Μεγάλο ναρκωτικό το γράψιμο λοιπόν, φοβερή διεγερτική ουσία στον εγκέφαλο που δύσκολα αποτοξινώνει ο οργανισμός, είτε είσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και θέλεις να ακούς το κλατς κλατς των πλήκτρων του πληκτρολογίου, είτε κρατάς στυλό και χαρτί στο χέρι. Όσο συνεχίζει να γεννάει πολλά το μυαλό μέσα στο κεφάλι, θέλει άδειασμα και το γράψιμο δεν πρόκειται να σταματήσει.

Στουτγκάρδη - Ντιναμό Δρέσδης: Η Στουτγκάρδη είναι η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας και λογικά θα πρέπει να ανέβει ξανά φέτος στην Μπουντεσλίγκα. Είναι ένα επίπεδο επάνω από όλες τις ομάδες, μπορεί και δύο, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Καλή ομάδα η Ντιναμό, φιλότιμη, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και φυσικά θα διεκδικήσει κι αυτή τις πιθανότητες στο ματς, θεωρώ όμως οι Σουηβοί, σ' αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πως θα φτάσουν στη νίκη. ΑΣΟΣ.

Ρούμπιν Καζάν - Ζενίτ: Τις όποιες ελπίδες να διεκδικήσει τον τίτλο θέλει να διατηρήσει η Ζενίτ, αλλά εκτός αυτού, κινδυνεύει να βρεθεί και εκτός Champion's League, αφού η 2η θέση αυτή τη στιγμή είναι εντελώς ανοιχτή. Πρακτικά αδιάφορη η Ρούμπιν που έχει πετύχει μόλις 1 γκολ μέσα στο 2017, απέναντι σε ομάδες πολύ κατώτερες και από την Ζενίτ αλλά και από την ίδια. Το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό για την φιλοξενούμενη και πόνταρα στο ΔΙΠΛΟ.

Ίνγκλοσταντ - Μάιντζ: Παίζει καλά η Ίνγκλοσταντ αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται, με αποτέλεσμα να είναι με το 1,5 πόδι στην 2η κατηγορία. Σε περιπέτειες έχει μπει η Μάιντζ και θέλει τη νίκη στο σημερινό ματς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολα θα δούμε κλειστό ματς, αφού αμφότερες θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ ο προπονητής της Μάιντς Μάρτιν Σμιντ, θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς σύμφωνα με δηλώσεις του. OVER 2,5.

Παλέρμο - Κάλιαρι: Τεράστια ευκαιρία σήμερα για το Παλέρμο να μπει στο κόλπο της παραμονής, αφού αν κερδίσει την Κάλιαρι θα μειώσει την διαφορά από την Έμπολι στους 4 βαθμούς. Σχεδόν ακίνδυνη μακριά από τη Σαρδηνία η φιλοξενούμενη και πρακτικά αδιάφορη μέχρι το τέλος. Όλα στον ΑΣΟ λοιπόν, σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο.

Άγιαξ - Φέγενορντ: Μεγάλο ντέρμπι τίτλου στην Ολλανδία, με την Φέγενορντ βέβαια να παραμένει στην 1η θέση ακόμα και με ήττα. Συνολικά φέτος είναι η καλύτερη ομάδα, έχει την καλύτερη επίθεση, μία από τις καλύτερες άμυνες και μάλλον θα την βολέψει να περιμένει τον αντίπαλο και να χτυπήσει στην κόντρα το ματς. Πόνταρα το ΔΙΠΛΟ σε ένα μου σύστημα.

Νάπολι - Γιουβέντους: Από τα πλέον παραδοσιακά ιταλικά ντέρμπι που φέτος έχει ακόμα μία ιδιαιτερότητα, την παρουσία του Γκονζάλο Ιγκουαϊν. Θα βράζει το Σαν Πάολο λόγω του Αργεντινού που άλλαξε φανέλα το καλοκαίρι, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νάπολι δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Γιουβέντους, η οποία λόγω και του βεβαρημένου προγράμματος της, δείχνει να ζορίζεται λίγο στο πρωτάθλημα. Βέβαια το  παιχνίδι δεν παύει να είναι ντέρμπι στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν, αίσθηση μου όμως είναι, πως τέτοια ματς τα κερδίζει η κερκίδα πριν μπει ο αντίπαλος στο γήπεδο, ΑΣΟΣ.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτυ: Ίσως θα πρέπει να μείνει εκτός Ευρώπης ή εκτός Champion's League η Άρσεναλ φέτος, για να σκεφτούν σοβαρά να απολύσουν τον Αρσέν Βενγκέρ. Η αλήθεια είναι ότι διανύει έναν πολύ άσχημο μήνα αγωνιστικά και ακόμα μία ήττα στο σημερινό ντέρμπι θα ρίξει αρκετό λάδι στη φωτιά. Η Σίτυ έχει την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας, τρέχει καλό σερί (4-2-0), παρόλα αυτά όμως δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Δεν θέλει και πολύ να ανοίξει το συγκεκριμένο ματς, ιδιαίτερα όταν στα ντέρμπι με Τσέλσι και Λιβερπουλ η άμυνα της Άρσεναλ θύμιζε παιδική χαρά. Πόνταρα στο OVER 3,5.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2