Το τρένο από το Μπορντό

Η στοιχηματική μου ενασχόληση με το γαλλικό πρωτάθλημα ποτέ δεν ήταν από τις προτεραιότητες μου, μετά την χτεσινή επιτυχημένη αναφορά στη Ναντ όμως, σειρά παίρνει σήμερα η Μπορντό.




Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο 2ο γύρο οι Γιρονδίνοι, που βλέπουν να αυξάνονται οι πιθανότητες τους για την 4η θέση και διανύουν μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα. Προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ μέσα στο 2017 έχουν ηττηθεί μόνο από τις 3 πρωτοπόρους της βαθομολογίας (Μονακό, Νις και Παρί). Ασφαλώς το σημερινό εμπόδιο της Ντιζόν, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού και η αντίπαλος τους, σύμφωνα με τις δυνατότητες της, έρχεται από καλές εμφανίσεις και δίνει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η πεποίθηση μου είναι πως η Μπορντό είναι πιο κοντά στη νίκη σήμερα, έχοντας "καθαρίσει" με χαρακτηριστική άνεση όλες τις μικρομεσαίες ομάδες στο δεύτερο γύρο (ειδικά αυτές της ουράς) και σίγουρα το ΔΙΠΛΟ του 2,10 αξίζει το ρίσκο του.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας τώρα, στην Ιταλία ξεχώρισα τον ΑΣΟ της Έμπολι, που μετά τα ΔΙΠΛΑ σε Φλωρεντία και Μιλάνο, αν δεν κερδίσει την ελλιπέστατη και αδιάφορη αγωνιστικά Σασουόλο εντός έδρας, τότε της εύχομαι να υποβιβαστεί. Έχει ανέβει ο ΑΣΟΣ στις 2 μονάδες και αξίζει να τον ποντάρω. Ματσάρα περιμένω να γίνει το βράδυ στο Μιλάνο μεταξύ Ίντερ και Νάπολι, με τις 2 ομάδες να μην ενδιαφέρονται και τόσο πολύ για τις άμυνες τους. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται με την ίδια ευκολία και το OVER 3,5 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αρκετά γκολ ενδέχεται να δούμε στο Έβερτον - Τσέλσι, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν 3 γκολ μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια τους μέσα στο 2017 και την Τσέλσι να δέχεται γκολ στα 11 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας. Θεωρώ πως για να κερδίσει η Τσέλσι θα πρέπει να πετύχει πάνω από 2 γκολ και μ' αυτή τη λογική και έχοντας υπόψη πως η Έβερτον θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, θα  ρισκάρω στα πολλά γκολ και το OVER 3,5 που πληρώνει 2,55 στον ΟΠΑΠ.

Από την Β' Γερμανίας, κράτησα τον ΑΣΟ της Άουε στο ματς με την Κίκερς Βίτσμπουργκ., που δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα, κερδίζοντας Μόναχο 1860 και Σαν Πάουλι στα 2 τελευταία εντός έδρας (ομάδες με τον ίδιο στόχο με την ίδια) και παίρνοντας ισοπαλία από το ανώτερο Αννόβερο την προηγούμενη αγωνιστική.

Κλείνω με τις σημερινές μου επιλογές, με έναν ΑΣΟ από την 1η κατηγορία της Νορβηγίας και το παιχνίδι της Στάμπαεκ με την Χάουγκεσουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, έχουν κάνει το 3/3 εντός έδρας με 8-1 τέρματα και αντιμετωπίζουν σήμερα μια ομάδα που χωλαίνει μακριά από το σπίτι της.

Οι επιλογές μου:

Ντιζόν - Μπορντό ΔΙΠΛΟ 2,10
Έμπολι - Σασουόλο ΑΣΟΣ 2,00
Ίντερ - Νάπολι OVER 3,5 2,05
Έβερτον - Τσέλσι OVER 3,5 2,55
Άουε - Κίκερς Βουρζ. ΑΣΟΣ 2,10
Στάμπαεκ - Χάουγκεσουντ ΑΣΟΣ 2,00

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2