Της αμύνης τα παιδιά

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαίρι, τα άρθρα μου εμφανίζουν μεγαλύτερη καθυστέρηση. Γράφω την στιγμή που τα μπιφτέκια έχουν αρχίσει ήδη να μου σπάνε τη μύτη, λίγο πριν καθίσω στο κυριακάτικο τραπέζι.





Όλες μου οι επιλογές είναι από το απογευματινό πρόγραμμα, κι αφού κάτσει καλά το φαγητό και ρίξουμε κανέναν υπνάκο, μπορούμε να ασχοληθούμε μετά με τα ματσάκια σαν απεριτίφ!

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γ.: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην έξοδο στο Champion's League, έναν στόχο που η Γιουνάιτεντ μπορεί να πετύχει, κατακτώντας το Europa League. Η Άρσεναλ δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες, η πορεία της όμως στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική και η απόλυση του Αρσέν Βενγκέρ μοιάζει να είναι πιο πιθανή από ποτέ. Η Μάντσεστερ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη στα τελευταία 25 παιχνίδια, μεγάλη μπάλα μπορεί να μην παίζει, αλλά είναι αποτελεσματική. Μεταξύ του ελκυστικού, επιθετικού αλλά αφελούς τρόπου παιχνιδιού της Άρσεναλ και του αποκρουστικού, μη ελκυστικού, αλλά αποτελεσματικού ποδοσφαίρου που παίζει η Γιουνάιτεντ, διάλεξα το δεύτερο. Η Μάντσεστερ είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Europa, ο Μουρίνιο όμως σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει να ρισκάρει και να επαναπαυτεί μόνον εκεί, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να βγάλει την ομάδα του στο Champion's League και μέσω του πρωταθλήματος. Ελκυστική η απόδοση του ΔΙΠΛΟΥ.

Λυών - Ναντ: Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια η Λυών στο Άμστερνταμ μεσοβδόμαδα και θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα γκολ από τον Άγιαξ, αλλά και να πετύχει παράλληλα. Αρκετά προβληματική η άμυνα της, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η εξαιρετική Ναντ του δεύτερου γύρου, που σκότωσε και την Λοριάν την προηγούμενη αγωνιστική και δεν αδιαφορεί σε κανένα της παιχνίδι. Η ομάδα του  Σέρχιο Κονσεϊσάο, αν υπήρχαν 4-5 παιχνίδια ακόμα στο πρόγραμμα, προλάβαινε να διεκδικήσει με αξιώσεις έξοδο στην Ευρώπη. Στο μυαλό των  Λυωνναί θα είναι περισσότερο η ρεβάνς της Πέμπτης με τον Άγιαξ. Μπορεί να κάνει την έκπληξη η Ναντ.

Φράιμπουργκ - Σάλκε: Το είχα γράψει πριν κανένα μήνα πως η Φράιμπουργκ δείχνει σα να μην θέλε να βγει στην Ευρώπη και τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της στα πρόσφατα παιχνίδια της με δικαίωσαν πλήρως. Αντιθέτως η Σάλκε το παλεύει και θα φορτσάρει για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Πονηρεύτηκα λίγο, καθώς δε νομίζω να ανοίξει εντελώς τα πόδια η γηπεδούχους και το φιλότιμο των  παικτών της μάλλον θα τους οδηγήσει να παίξουν το ματς στα κόκκινα και με υψηλή ένταση. Ελπίζω σε πολύ ανοιχτό παιχνίδι, βρίσκουν εύκολα δίχτυα αμφότερες και γι' αυτό πόνταρα στο OVER 3,5!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2