Παιχνίδι με ΓΚΟΛ

Μας έχει εξουθενώσει σωματικά και ψυχολογικά ο καύσωνας κι ακόμα είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού. Μια μικρή όαση δροσιάς για μας τα τζογαδόμουτρα το σημερινό πρόγραμμα στο στοίχημα, που εμπεριέχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, με κυριότερο φυσικά, τον τελικό του Confederations Cup στις 21:00 το βράδυ.




Θέλω να πιστεύω πως θα έχει δροσίσει μέχρι εκείνη την ώρα και πολλοί θα μπορέσουν να απολαύσουν το ματς στην βεράντα τους. Νωρίτερα, παίζουν μπαλίτσα στη Νορβηγία, εκεί που δεν γνωρίζουν τι θα πει καύσωνας και υψηλές θερμοκρασίες.

Οι επιλογές μου από την Eliteserien είναι 2 over στα παιχνίδια της Μόλντε με την Βίκινγκ και της Μπραν με την Βαλερένγκα. Στο πρώτο, η Μόλντε, έχει υιοθετήσει ένα άκρως επιθετικό στυλ τα τελευταία χρόνια και συνήθως τα παιχνίδια της, ειδικά αυτά εντός έδρας έχουν αρκετά γκολ. Μαχητική η Βίκινγκ, αν και ουραγός, βρίσκει δίχτυα στα τελευταία της παιχνίδια και έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στις λεπτομέρειες. Πιστεύω μπορεί να συνεισφέρει για να βγει το OVER.

Εντυπωσιακή και η Μπραν στα εντός έδρας της, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 30 γκολ, τα 22 εξ αυτών τα έχει πετύχει εντός. Γκολ έχουν και τα παιχνίδια της Βαλερένγκα, που βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση και νομίζω πως το 1,80 που βρήκα το OVER 2,5 στο διαδίκτυο είναι ΔΩΡΟ.

Για τον τελικό το βράδυ, περιμένω ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες (δεν είναι και τελικός μουντιάλ άλλωστε) και έχω την πεποίθηση πως το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ τουλάχιστον θα βγει εύκολα. Η αγωνιστική συμπεριφορά των Γερμανών μου βγάζει μια αφέλεια, κυρίως στην άμυνα βέβαια και η Χιλή δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη όποια ευκαιρία της παρουσιαστεί. Θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως οι Γερμαναράδες θα βρουν ένα γκολ κι από εκεί και πέρα ας γίνει ότι θέλει.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Μόλντε - Βίκινγκ OVER 2,5 1,70
Μπραν - Βαλερένγκα OVER 2,5 1,80
Χιλή - Γερμανία ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1.80

*Οι αποδόσεις  είναι από το stoiximan.gr

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2