Έχει ευκαιρίες

Προκύπτουν καλές επιλογές από τα σημερινά παιχνίδια για το Europa League που είναι 22 στον αριθμό και σηκώνουν αρκετή συζήτηση.




Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα εχτές, να ποντάρω σε OVER 2,5 στο μοναδικό παιχνίδι που δεν σημειώθηκε κανένα γκολ! αναφέρομαι φυσικά στο Σλάβια Πράγας - ΑΠΟΕΛ, στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε με μεγάλη άνεση. Δυστυχώς είχα στο μυαλό μου την εικόνα από το πρώτο  παιχνίδι, εκεί όπου οι Τσέχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και την πάτησα. Κακώς δεν ανέτρεξα στη μνήμη μου για να θυμηθώ την τελευταία παρουσία του  ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του CHL, εκεί όπου σημείωσε μόλις 1 γκολ και κράτησε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν (τους Γάλλους 2 φορές μάλιστα) στο 1 γκολ. Μπορεί να ήταν διαφορετική εκείνη η ομάδα πριν 2 χρόνια, όλες τις σεζόν όμως που ο ΑΠΟΕΛ πήγε καλά στην Ευρώπη, αυτό συνέβη λόγω της καταπληκτικής αμυντικής του λειτουργίας.
Πάμε παρακάτω όμως, στα σημερινά φρέσκα κουλούρια.

Έστερσουντ - ΠΑΟΚ: Τρεχαλατζήδες οι Σουηδοί, αλλά υστερούν σε ποιότητα, σε αντίθεση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που καθαρά λόγω της ποιότητας κάποιων παικτών της κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός, με την Έστερσουντ να τον στριμώχνει στα σχοινιά αρκετές φορές, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα, πέρα από το γκολ-πέναλτι, το οποίο προήλθε από τραγικό λάθος της άμυνας του Δικεφάλου. Ο Δικέφαλος θα είναι πιο υποψιασμένος σήμερα, δεν είναι αυτός που πρέπει να ανοιχτεί και οι Σουηδοί δεν μου έδειξαν ότι είναι ομάδα που την βολεύει να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Δεν τρώω τον παπά από τον αποκλεισμό της Γαλατά, από την στιγμή που έχουν έναν καρνάβαλο στον πάγκο με το όνομα Τούντορ. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και την εμπειρία κυρίως, να φύγει με το ΔΙΠΛΟ σήμερα από την Σουηδία.

Μίντιλαντ - Απόλλων Λεμεσού: Πόνταρα στον ΑΣΟ στο πρώτο παιχνίδι και δικαιώθηκα, μόνο από το αποτέλεσμα όμως, αφού οι Δανοί έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Δεν ήταν καλύτερος ο Απόλλων και υπήρχαν διαστήματα στο παιχνίδι που η Μίντιλαντ έκρυβε κυριολεκτικά την μπάλα. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και σήμερα, όπως σχεδόν όλα τα φετινά των Δανών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά πιστεύω πως θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι που είναι καλύτερη ομάδα. ΑΣΟΣ σε συνδυασμό με OVER 2,5 το  ποντάρισμα μου.

Ζενίτ - Ουτρέχτη: Έκπληξη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αν σκεφτεί κανείς την διαφορά ποιότητας και δυναμικής μεταξύ των 2 ομάδων. Η Ζενίτ μας έχει συνηθίσει σε κομπλεξικές εμφανίσεις εκτός έδρας στην Ευρώπη, στην Αγία Πετρούπολη όμως πάντα δείχνει το καλό της πρόσωπο. Αξιόλογη ομάδα η Ουτρέχτη, μαχητική, αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι ούτε Άγιαξ, ούτε Φέγενορντ,  που θα μπορούσαν να κοντράρουν θεωρητικά την φετινή Ζενίτ. Οι Ρώσοι έχουν την δυνατότητα να κρύψουν το τόπι απόψε και να μην μπορούν οι Ολλανδοί να περάσουν το κέντρο, εκτός κι αν δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για να συνεχίσουν στην Ευρώπη. ΑΣΟΣ σε συνδυασμό με OVER 2,5 κι εδώ.

Ολεξάντρια - Μπάτε Μπορίσοφ: Στο πρώτο ματς είχα ποντάρει στον ΑΣΟ, το παιχνίδι όμως έληξε 1-1 με τους Ουκρανούς να με εκπλήσσουν με την σοβαρότητα τους σαν ομάδα και την ικανότητα τους στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Αν δείξουν το ίδιο πρόσωπο και σήμερα, θεωρώ πως η Μπάτε δεν έχει τύχη. Οι Λευκορώσοι έχουν κάποιες καλές μονάδες μεσοεπιθετικά, είναι όμως πολύ φλύαροι, αρκετά ευάλωτοι στην άμυνα και σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με  2-3  χρόνια πριν. Μ' άρεσε η Ουκρανική ομάδα και νομίζω ότι από την στιγμή που θα παίξει πάλι το παιχνίδι που την βολεύει, αυτό των αντεπιθέσεων λόγω του 1-1 στον  πρώτο αγώνα, θα ρισκάρω σε νίκη της.

Οι επιλογές μου:

Έστερσουντ - ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ 2,54
Μίντιλαντ - Απόλλων Λεμεσού ΑΣΟΣ & OVER 2,5 2,30
Ζενίτ - Ουτρέχτη ΑΣΟΣ & OVER 2,5 2,08
Ολεξάντρια - Μπάτε Μπόρισοφ ΑΣΟΣ 2,50

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2