Λιώνοντας στην πόλη

Την στιγμή που ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινα και ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται στις παραλίες, πολλοί από εμάς λιώνουμε εντός των τειχών, του μπετόν και των τσιμέντων της πόλης. Στοιχηματάκι, air-condition και άγιος ο Θεός λοιπόν, με επιλογές από πρωταθλήματα χωρών που χαίρονται την δροσιά αυτή την εποχή.



Ανεπίσημο ντεμπούτο μου για φέτος, μιας και τα μεγάλα πρωταθλήματα ανοίγουν σε 2 εβδομάδες, εκτός της Premier League που ξεκινάει την επόμενη και τους Γάλλους που ξεκίνησαν αυτό το σαββατοκύριακο. Το Tzogadomoutro κλείνει τα 5 του χρόνια φέτος (τα έκλεισε 23 Ιουλίου για την ακρίβεια), τούρτα μπορεί να μην έκανα, ελπίζω όμως να σας κεράσω κέρδη στο πρώτο μου άρθρο για την φετινή σεζόν!

Κλαμπ Μπριζ - Έουπεν: Κλασσικό παιχνίδι του βελγικού πρωταθλήματος στο οποίο κυνηγάει κανείς τα γκολ. Από την μια έχουμε το "θηρίο" Κλαμπ Μπριζ και από την άλλη, την μικρούλα Έουπεν, που γνώρισε συντριβή στην πρεμιέρα από την Ζούλτε Βάρεγκεμ με 0-5 εντός έδρας παρακαλώ. Αμφότερες παρατάσσονται με 3 στόπερ, σε συστήματα που δύσκολα προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές και επιπλέον προδιαθέτουν για πολλά γκολ. Στο Over 3,5 πόνταρα που πληρώνει 2,30 και αναμένουμε...

Μπρόντμπι - Κοπεγχάγη: Κάνει μεγάλη προσπάθεια από πέρυσι η Μπρόντμπι να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο της χώρας και να πάρει τα σκήπτρα από την σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Η φιλοξενούμενη σήμερα, δεν  ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν, αφού η μία νίκη και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, δεν είναι ικανοποιητικός απολογισμός. Η Μπρόντμπι υστερεί σε ποιότητα αλλά θα παρατάξει ενθουσιασμό και δύναμη στο σημερινό παιχνίδι και σε συνδυασμό με την ώθηση της έδρας ελπίζει να υποτάξει την αντίπαλο της. Μπροστά έχει το εύκολο γκολ όπως και πέρυσι, αλλά πίσω μπάζει και μπορεί ανά πάσα ώρα  και στιγμή να δεχτεί γκολ. Αν και η Κοπεγχάγη παίζει κλειστά, ειδικά εκτός έδρας, νομίζω πως η ποιότητα της μπορεί να της εξασφαλίσει τουλάχιστον 1 γκολ απέναντι σ' αυτή την αεράμυνα. Έχει την ικανότητα να κάνει ροντέο το ματς η Μπρόντμπι και το 1,80 στο OVER 2,5 κρίνεται ικανοποιητικό για μένα.

Λιλ - Ναντ: Με νέο τεχνικό τον "loco" Μπιέλσα (μεγάλο μου πουλέν) και 60 εκατομμύρια σε μεταγραφές (με μέσο όρο ηλικίας τα 21 έτη), το  λιγότερο που περιμένουμε από την Λιλ φέτος είναι, ανελέητο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, σούπερ επιθετικό ποδόσφαιρο και καλό θέαμα. Η Ναντ τελείωσε εντυπωσιακά πέρυσι την σεζόν με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο στον πάγκο, μπροστά κεντούσε, αλλά με την λήξη της σεζόν, ο Πορτογάλος αποχώρησε για να αναλάβει στην θέση του ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Από την Λιλ περιμένω επιθετικό ποδόσφαιρο λόγω Μπιέλσα και από τη Ναντ, παρά την αλλαγή προπονητή να ξεδιπλώσει πολλές από τις περυσινές επιθετικές της αρετές στο γήπεδο. Στο OVER 2,5 πόνταρα κι εδώ, στο πολύ υψηλό 2,35!

Ζενίτ - Σπαρτάκ Μόσχας: Ακόμα ένα ματς στο οποίο κυνηγάω  τα πολλά γκολ, με τις 2 ομάδες όταν συναντιούνται τα τελευταία χρόνια να προσφέρουν αρκετά γκολ και θέαμα σε όσους τις παρακολουθούν. Σούπερ κυριαρχικό ποδόσφαιρο παίζει η Ζενίτ του Μαντσίνι στα πρώτα ματς της σεζόν, ενώ και η Σπαρτάκ αρέσκεται σε επιθετικό τρόπο ανάπτυξης. Υπάρχει πολύ ποιότητα και από τις 2 ομάδες μπροστά και το OVER 2,5 που πληρώνει 1,85 και εμφανίστηκε στα 12 από τα τελευταία 14 παιχνίδια τους, έχει λογική.

Βίκινγκ - Λίλεστρομ: Παλεύει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη η Βίκινγκ, η οποία έχει τις καλές εμφανίσεις, αλλά όχι την ουσία στα πιο πρόσφατα της παιχνίδια. Άνετη βαθμολογικά η Λίλεστρομ, φέρνει συχνά μεγάλα σκορ στα παιχνίδια της και μπορεί σήμερα να μας προσφέρει ακόμα ένα OVER 2,5. Η ανάγκη για βαθμούς των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την χωρίς σκοπιμότητες φιλοσοφία της φιλοξενούμενης, με προδιαθέτουν για πολλά γκολ!

Τρόμσο - Μόλντε: Μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, αυτή της Τρόμσο (δέχτηκε 17 γκολ στα τελευταία 6 της παιχνίδια, σχεδόν 3 ανά αγώνα δηλαδή), αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην χώρα αυτή τη στιγμή. Η Μόλντε του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, του δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο, παράγει αρκετές φάσεις σε κάθε της παιχνίδι, παίζει καλά και μπορεί σήμερα να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης. Δίκαιο φαβορί το ΔΙΠΛΟ, το πρόλαβα σε απόδοση 2,25.

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2