Στας Ευρώπας άπαντες φορούν κοστούμι

Ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα περιμένουν οι παίκτες πως και πως, αγωνίζονται γι' αυτά όλη τη σεζόν, αδημονούν για τα ταξίδια (και τα κυριολεκτικά και τα συμβολικά), να πατήσουν τα πόδια τους ίσως σε κάποιο φημισμένο γήπεδο, να αντιμετωπίσουν κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, να τα δώσουν όλα την στιγμή που γνωρίζουν πως περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, διεκδικώντας έτσι ένα καλύτερο συμβόλαιο ή μια μεταγραφή σε ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα.



Αυτούς και άλλους πολλούς λόγους θα μπορούσα να γράψω για να υποστηρίξω πως δεν υπάρχουν "αδιάφοροι" σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το Europa League  μπορεί να μην έχει την λάμψη του Champion's League, κίνητρα όμως υπάρχουν πλέον για όλους, μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα μετά την καθιέρωση του κανόνα, η τροπαιούχος ομάδα να κερδίζει μια θέση στο Champion's League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μπάτε Μπόρισοφ - Ολεξάντρια: Πιο έμπειρη ομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας τα τελευταία χρόνια Μπάτε, μετράει συμμετοχές και στους ομίλους του Champion's League, ενώ έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν και έχει κοντράρει στα ίσια πολύ μεγαλύτερες ομάδες από την σημερινή της αντίπαλο, όπως η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα κτλ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα οι Ουκρανοί, ο ΑΣΟΣ όμως πάνω από 2,00 απόδοση αξίζει το ρίσκο του σύμφωνα με τα παραπάνω.

Απόλλων Λεμεσού - Μίντιλαντ: Οι Κυπριακές ομάδες τα τελευταία χρόνια μας έχουν συνηθίσει σε καλές ευρωπαϊκές πορείες και μία από αυτές είναι ο Απόλλων. Ο παράγοντας έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και ο Απόλλων, όπως σχεδόν όλες οι Κυπριακές ομάδες αντλούν τεράστια δύναμη από αυτή. Φωτιά επιθετικά η Μίντιλαντ, πίσω όμως δέχεται πολύ εύκολα γκολ και απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα πιστεύω θα έχει πρόβλημα σήμερα. Ρίσκαρα κι εδώ στον ΑΣΟ σε απόδοση 2,20.

Άγιαξ - Ρόζενμποργκ: Μετά την ψυχρολουσία και τον αποκλεισμό από τη Νις στα προκριματικά του Champion's League, ο Αίαντας καλείται να αποκλείσει την Ρόζενμποργκ και να σώσει τουλάχιστον ότι σώζεται με την παρουσία του στους ομίλους του Europa. Σούπερ επιθετικές και οι 2 ομάδες, μπορούν να συνεισφέρουν στο σκορ οι Νορβηγοί, λογική επιλογή το OVER 2,5 σε απόδοση 1,65.

Βικτώρια Πλζεν - ΑΕΚ Λάρνακας: Συχνή η ευρωπαϊκή παρουσία των Τσέχων τα τελευταία χρόνια σε Europa League αλλά και στο Champion's League, διαθέτουν σαφώς ένα πιο έμπειρο σύνολο από αυτό της ΑΕΚ Λάρνακας η οποία πάντως έχει ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις πολύ νωρίτερα και έχει περάσει ήδη 3 προκριματικούς γύρους. Στο σημερινό παιχνίδι όμως, ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει πολύ και οι γηπεδούχοι, που έχουν ξεκινήσει φουριόζοι την σεζόν (3/3 στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούν γκολ), παρά αποκλεισμό από τα προκριματικά του CHL, είναι δίκαια το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης. ΑΣΟΣ.

Κλαμπ Μπριζ - ΑΕΚ: ήταν δύσκολη η αποστολή της ΑΕΚ στα προκριματικά του CHL, εξίσου δύσκολη είναι όμως και η σημερινή. Από τα προκριματικά του CHL έρχεται και η Μπριζ, αφού αποκλείστηκε από την Μπασακσεχίρ. Σε αγωνιστικό ρυθμό οι Βέλγοι είναι πιο έτοιμοι, μιας και στο πρωτάθλημα τους έχουν δώσει ήδη 3 παιχνίδια και έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής το απόλυτο. Δύσκολο το έργο της ένωσης, που δεν έχει κερδίσει ποτέ επί βελγικού εδάφους, με τον ΑΣΟ κι εδώ.

Οι επιλογές μου:

Μπάτε Μπόρισοφ - Ολεξάντρια ΑΣΟΣ 2,12
Απόλλων Λεμεσού - Μίντιλαντ ΑΣΟΣ 2,20
Άγιαξ - Ρόζενμποργκ OVER 2,5 1,65
Βικτώρια Πλζεν - ΑΕΚ Λάρνακας ΑΣΟΣ 1,66
Κλαμπ Μπριζ - ΑΕΚ ΑΣΟΣ 1,84

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2