3 επιλογές σε ΓΚΟΛ και 2 σημεία

Αν είχε πρόσωπο η Δευτέρα, αυτό θα ήταν σίγουρα του Μαρθελίνο, του προπονητή της Βαλένθια, ο οποίος τραυματίστηκε χτες πανηγυρίζοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του, στην μεγάλη της νίκη με 2-3 επί της Σοσιεδάδ.






Ανάμεικτα τα συναισθήματα από το
Βασικός υπεύθυνος της χτεσινής ήττας ο Ρούμπεν Σεμέδο
σαββατοκύριακο για μένα, το Σάββατο ήταν καλό, η Κυριακή θα μπορούσε να είναι καταστροφική αν δεν ήταν το LIVE. Με λίγα λόγια, πανηγύρισα, αλλά η σφαλιάρα της Βιγιαρεάλ από την Χετάφε (4 γκολ σε ένα ημίχρονο έφαγε το κίτρινο υποβρύχιο με τον κύριο της φωτογραφίας να είναι εκτός τόπου και χρόνου για ακόμα ένα παιχνίδι) μου χάλασε τα κέφια, σαν τον προπονητή της Βαλένθια ένα πράμα.



Απαράδεκτος και ο Άγιαξ, που έχασε πάλι ένα τσουβάλι ευκαιρίες και κατάφερε να ηττηθεί με 1-2 από την πολύ καλή Φίτεσε, 1 γκολ ακόμα ήθελα εκεί για να βγει το OVER 3,5. Μόνο η Ρόζενμποργκ με έβγαλε ασπροπρόσωπο, καθώς έκανε πλάκα περνώντας με 0-3 άνετα από την έδρα της Λίλεστρομ.



Σήμερα Δευτέρα, αν και δεν το συνηθίζω να γράφω (παίζω όμως όταν υπάρχει ρευστό ή κέρδη), εφόσον το ηθικό είναι ψηλά και βρήκα αρκετές αξιόλογες επιλογές, είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Μπέτις - Λεβάντε: Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε το ΔΙΠΛΟ της Μπέτις μεσοβδόμαδα μέσα στο Μπερναμπέου, αφού παίζοντας ταμπούρι, κατάφερε να κρατήσει με αρκετή δόση τύχης (να τα λέμε κι αυτά) στο μηδέν την Βασίλισσα και να πετύχει η ίδια το πολύτιμο γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.  Η Λεβάντε (ή το Λεβάντε για πολλούς), έκανε μεγάλη εμφάνιση, κερδίζοντας με 3-0 την Σοσιεδάδ, που έπαιζε με πολύ αέρα σ' αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές και μετά την χτεσινή ήττα την βλέπω  να συμμορφώνεται λίγο στην άμυνα. Η Μπέτις εντός έδρας θα είναι σίγουρα πιο επιθετική, ενώ η Λεβάντε σίγουρα θα παίξει με αντεπιθέσεις και χωρίς πίεση. Μόνο από την Ρεάλ δεν δέχτηκε γκολ η Μπέτις (γεγονός παράδοξο), ενώ η Λεβάντε σκόραρε σε όλα της τα παιχνίδια, ακόμα και μέσα στο Μπερναμπέου. Από 1 γκολ το έχουν και οι 2 πιστεύω.

Μάλμε - Έλφσμποργκ: Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι η Μάλμε, πάει στο +9 από την 2η Τζουγκάρντεν και ουσιαστικά κλειδώνει τον τίτλο. Σχετικά αδιάφορη η Έλφσμποργκ, που ούτε πρόκειται να κινδυνέψει, αλλά ούτε προλαβαίνει να βγει στην Ευρώπη και βολοδέρνει κάπου εκεί στη μέση της βαθμολογίας. Η Μάλμε στα τελευταία της 6 εντός έδρας παιχνίδια έχει πετύχει από 2 γκολ και πάνω, ενώ η Έλσφσμποργκ είναι η ομάδα με τα περισσότερα OVER 2,5 στο πρωτάθλημα (18/24) και δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά. Νίκη της Μάλμε σε συνδυασμό με OVER 2,5 βλέπω.

Άαρχους - Μίντιλαντ: Εντελώς αλλοπρόσαλλη η Άαρχους, κερδίζει την Νόρτζελαντ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική (με έστειλε στον κουβά αυτό το ματς) και μεσοβδόμαδα αποκλείεται από ομάδα Β' κατηγορίας στο κύπελλο. Η Μίντιλαντ βγάζει κόμπλεξ εκτός έδρας, εμφανίζει αυτοκτονικές τάσεις τις περισσότερες φορές και βγάζει μόνη τα μάτια της. Άγνωστο τι θα δούμε σήμερα, σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Μίντιλαντ όμως είναι πανδαισία σε γκολ και το OVER 2,5 έχει λογική.

Μπαρτσελόνα Β' - Λούγκο: Αν και συνηθίζω να αποφεύγω τις Β' ομάδες στην Segunda όπως ο διάολος το λιβάνι, κάνω μιαν εξαίρεση απόψε και ασχολούμαι με την Μπαρτσελόνα Β'. Σε φόρμα η δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με μιαν αντίπαλο στα μέτρα της που δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της, δυσκοίλια στο γκολ και με μέτριες εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Με τους πιτσιρικάδες της Μπαρτσελόνα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει ένα παιχνίδι, αφού το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να παίζουν επίθεση 90 λεπτά. ΑΣΟΣ και βλέπουμε...

Αντάλιασπορ - Οσμανλίσπορ: Από Τουρκία δεν έχω δει ούτε τούρκικο σήριαλ φέτος, διάβασα όμως τους στοιχηματζίδες των μεγάλων ιστοσελίδων, πως στην Αντάλια, ο Ετό και η παρέα του έφαγαν τον προπονητή τους και απόψε περιμένουμε να δούμε μια διαφορετική ομάδα. Στα ίδια και χειρότερα η Οσμανλίσπορ, με μόλις 1 βαθμό συγκομιδή και την χειρότερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό. Έτσι όπως είδα τα αποτελέσματα των 2 ομάδων, την βαθμολογία και σύμφωνα με τα όλα παραπάνω, ο ΑΣΟΣ μοιάζει να είναι Value Bet.

Οι επιλογές μου:

Μπέτις - Λεβάντε ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,87
Μάλμε - Έλφσμποργκ ΑΣΟΣ & OVER 2,5 1,80
Άαρχους - Μίντιλαντ OVER 2,5 1,70

Μπαρτσελόνα Β' - Λούγκο ΑΣΟΣ 1,91
Αντάλιασπορ - Οσμανλίσπορ ΑΣΟΣ 2,15

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις  επιλογές σας και στα δελτία σας:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2