Γκολ και Θέαμα στο Champion's League

Τα παιχνίδια στο Champion's League είναι συνήθως καλά διαβασμένα από τους ΜΠΟΥΚ με αποτέλεσμα οι προτιμήσεις των περισσότερων παικτών να αφορούν κυρίως στοιχήματα σε γκολ. Η συγκεκριμένη λογική από την άλλη, ελοχεύει κινδύνους, αφού είναι σα να σπρώχνει κάποιος τον εαυτό του να ποντάρει κάτι με το ζόρι, ένεκα της ημέρας.



Ας μην γελιόμαστε, πραγματικές αξίες στο Champion's League δύσκολα βρίσκει κανείς, όχι μόνο στα σημεία αλλά και στα γκολ. Τουλάχιστον, το θετικό είναι πως τα τελευταία χρόνια σημειώνονται αρκετά τέρματα στα περισσότερα παιχνίδια και γι' αυτό ο περισσότερος  κόσμος κυνηγάει τα OVER και τα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ περισσότερο.
Σ' αυτή την λογική κι εγώ λοιπόν σήμερα, ψάχνοντας να δω  που θα ματώσουν πολλές φορές τα δίχτυα και αν αξίζει κάποια απόδοση για ποντάρισμα. Μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Μονακό - Πόρτο: Αποδυναμώθηκε η Μονακό το καλοκαίρι, αλλά πρακτικά κινείται πάλι σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ. Ο τρόπος παιχνιδιού της δεν έχει αλλάξει και με τον Φαλκάο να είναι σε εκπληκτική κατάσταση, σημειώνει αρκετά γκολ στα παιχνίδια της. Η Πόρτο μετά την ήττα της πρεμιέρας εντός έδρας από την Μπεσίκτας, είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, αν θέλει να λέει ότι έχει ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση. Μπροστά πετάνε φωτιές αμφότερες, ενώ πίσω δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες ομάδες στο θεσμό. Από την στιγμή που η Πόρτο θα κυνηγήσει κάτι θετικό, περιμένω ανοιχτό ματς, όπως τα περισσότερα άλλωστε της Μονακό εντός έδρας και το OVER 2,5 σε συνδυασμό με ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ που πληρώνει σχεδόν 2 μονάδες έχει καλές πιθανότητες.

ΑΠΟΕΛ - Μονακό: Καλή εμφάνιση έκανε ο ΑΠΟΕΛ στη Μαδρίτη στο ματς της πρεμιέρας παρά την ήττα με 3-0. Η Τότεναμ έπαιξε με αντεπιθέσεις απέναντι στην Ντόρτμουντ, παρά το γεγονός ότι ήταν γηπεδούχους και κέρδισε με 3-1. Ο ΑΠΟΕΛ παραδοσιακά αγωνίζεται πολύ σφιχτά στην Ευρώπη, αν δεν το έπραττε άλλωστε δεν θα έφτανε και μέχρι εδώ. Χωρίς Ντέλε Άλι και Έρικσεν η Τότεναμ απόψε, 2 από τα πιο σημαντικά γρανάζια της μεσοεπιθετικής της λειτουργίας, αλλά ακόμα κι αν δεν έλειπαν, πιστεύω πως δύσκολα θα βλέπαμε πολλά γκολ στο παιχνίδι. Για να παίξω UNDER  2,5 θα πρέπει να πληρώνει απαραιτήτως πάνω από 2,00 και να ευνοούν οι ομάδες και οι συνθήκες του αγώνα, γι' αυτό και το έκανα στο ματς του ΑΠΟΕΛ.

Ντόρτμουντ - Ρεάλ: Το ματς της βραδιάς σίγουρα, με την Ρεάλ να μην έχει κερδίσει ποτέ την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Οι Γερμανοί βέβαια την πάτησαν στην πρεμιέρα, παίζοντας ανοιχτά στο Λονδίνο με την Τότεναμ, δεχόμενοι 3 γκολ στην αντεπίθεση. Η Ρεάλ, είναι η Ρεάλ και αν πιάσει ρυθμό, μπορεί να περάσει και αέρας απόψε από το Βεστφάλεν, ειδικά αν η Ντόρτμουντ παίξει με την ίδια αφέλεια όπως με την Τότεναμ. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε πολλές φάσεις στις 2 εστίες και γι' αυτό τα πολλά γκολ έχουν καλές πιθανότητες, αν και θα ήθελα το OVER 3,5 να πληρώνει πάνω από 2,00. Έστω και στο 1,90 έκανα τα στραβά μάτια και το πόνταρα.

Μίντλεσμπρο - Νόργουιτς: Από τα δυνατά φαβορί για άνοδο η Μίντλεσμπρο, δεν παίζει σύμφωνα με το 100% των  δυνατοτήτων της μέχρι στιγμής, αλλά βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και τρέχει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Σε καλό φεγγάρι και η Νόργουιτς, είναι αήττητη στα 4 τελευταία, στα οποία δεν έχει δεχτεί γκολ, τα 3 από αυτά όμως ήταν εντός έδρας και κατάφερε να σκοράρει μόνο σε 1. Το φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Μίντλεσμπρο που δεν έχει δώσει δικαιώματα εντός έδρας και μπορεί να πληρώσει τον ΑΣΟ που αγγίζει το 1,90.

Γκρίμσμπι - Κόλτσεστερ: Ενδιαφέρον αναμέτρηση, ανάμεσα σε 2 ομάδες που σημειώνονται αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής. Η Κόλτσεστερ που έχει μόνο ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια φέτος ανεξαρτήτος έδρας, αλλά δημιουργεί παράλληλα αρκετές ευκαιρίες επίσης και σημειώνει αρκετά γκολ. Σε παρόμοια φάση η Γκρίσμπι που κράτησε λευκό παθητικό μόνο σε 1 αγώνα και το OVER 2,5 που πληρώνει 2,00 τράβηξε κατευθείαν την προσοχή μου. Από 6/9 έχουν και οι 2 ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Μπραζίλ Ντε Πελότας - Λουβερντένσε: Μια ενδιαφέρουσα μονομαχία στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στη Β' Βραζιλίας, με την Μπραζίλ ντε Πελότας όμως να έχει το προβάδισμα, χάρη στην εντός έδρας δυναμική της. Οι γηπεδούχου έχουν μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας και στα τελευταία 5 παιχνίδια τους εκεί έχουν ρεκόρ 4-1-0. Στον αντίποδα η Λουβερντένσε είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στην κατηγορία, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και σίγουρα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απόψε. Ο ΑΣΟΣ διπλασιάζει και τον έβαλα στο παιχνίδι μου.

Οι επιλογές μου:

Μονακό - Πόρτο ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 1,97
ΑΠΟΕΛ - Τότεναμ UNDER 2,5 2,05
Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μ. OVER 3,5 1,91

Μίντλεσμπρο - Νόργουιτς ΑΣΟΣ 1,88
Γκρίμσμπι - Κόλτσεστερ OVER 2,5 2,00
Μπραζίλ ντε Πελότας - Λουβερντένσε ΑΣΟΣ 1,97

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2