Η μέρα προσφέρεται για ρίσκο

Δεν τα πήγα κι άσχημα χτες, με 4 επιτυχίες στις 6 επιλογές να είναι ένας ικανοποιητικός απολογισμός. Στο σημερινό πρόγραμμα του CHL τα παιχνίδια είναι περισσότερο αμφίρροπα και όσον αφορά τα σημεία, αλλά και όσον αφορά τα στοιχήματα σε γκολ. Θα κυνηγήσω τις εκπλήξεις σήμερα λοιπόν, αν και πολλές φορές οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια.





Λειψία - Μονακό: Πρωτάρα στην Ευρώπη η Λειψία, της λείπει σίγουρα η εμπειρία, αφού δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά σε κάποια διοργάνωση. Την Μονακό την θαυμάσαμε όλοι πέρυσι που έφτασε μέχρι τους 4 του θεσμού και παρόλο που πούλησε αρκετά από τα μεγάλα της αστέρια, εξακολουθεί να διαθέτει μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Από εχτές το βράδυ που  είδα τις αποδόσεις, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Με εξαίρεση την Μπάγερν (όχι την φετινή), καμία άλλη γερμανική ομάδα δεν με πείθει ιδιαίτερα, ειδικά όταν πρόκειται να αμυνθεί. Η Μονακό παίζει εξαιρετικά το transition game, είναι πιο μπροστά σε αγωνιστικό ρυθμό από τους Γερμανούς και δεν θα είναι αυτή που θα χρειαστεί να βγει μπροστά, αλλά θα περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Η Λειψία στο μοναδικό σοβαρό τεστ που έδωσε μέχρι σήμερα, ηττήθηκε με 2-0 από την Σάλκε, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Αμβούργο ή την Φράιμπουργκ, οι οποίες όμως είναι σαφώς κατώτερης δυναμικότητας. Βέβαια από την άλλη και η Μονακό έρχεται από βαριά ήττα με 4-0 από τη Νις, μιλάμε όμως για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών (ντέρμπι μίσους), στο οποίο ηττήθηκε και πέρυσι με το ίδιο σκορ. Προσθέτω και την απειρία της Λειψίας στην Ευρώπη και βάζοντας όλα τα υπόλοιπα στην εξίσωση ποντάρω το ΔΙΠΛΟ δίχως τύχεις.

Μάριμπορ - Σπαρτάκ Μόσχας: Η χρονιά θα πρέπει να θεωρείται ήδη επιτυχημένη για την Μάριμπορ, απλά και μόνο επειδή προκρίθηκε στους ομίλους του CHL. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Σλοβένοι θα κάνουν τουρισμό, κάθε άλλο, το σίγουρο είναι όμως, ότι θα αγωνιστούν χωρίς πίεση. Αυτή θα είναι με την πλευρά των Ρώσων που έχουν και την ταμπέλα του φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο μπορούν να την δικαιολογήσουν. Στο πρωτάθλημα τους δεν έχουν ακόμα νίκη εκτός έδρας και γενικότερα διανύουν μια μέτρια σεζόν προς το παρόν. Το παιχνίδι είναι πιο αμφίρροπο από όσο καταδεικνύουν οι αποδόσεις, η Μάριμπορ ομάδες βεληνεκούς Σπαρτάκ τις έχει κοιτάξει στα μάτια στα εντός έδρας, μια έδρα που συνήθως είναι αρκετά καυτή. Αξίζει το ρίσκο του ο ΑΣΟΣ όταν πληρώνει πάνω από 4 μονάδες.

Σαχτάρ - Νάπολι: Το μόνο ίσως λογικό φαβορί της βραδιάς που πληρώνει λογική τιμή η νίκη του είναι η Νάπολι. Η ιταλική ομάδα μπορεί να ειπωθεί πως είναι η πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που μετράει μόνο νίκες στο ενεργητικό της και με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Η Σαχτάρ είναι έμπειρη ομάδα στο θεσμό, έχει χάσει όμως την λάμψη της τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό να επιβάλλει σήμερα τον ρυθμό της στο παιχνίδι. Θεωρώ πως οι Ιταλοί θα θέλουν να ξεκινήσουν δυνατά με νίκη σήμερα, για να βάλουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση και μπορούν να τα καταφέρουν.

Οι επιλογές μου:

Λειψία - Μονακό ΔΙΠΛΟ 3,85
Μάριμπορ - Σπαρτάκ Μόσχας ΑΣΟΣ 4,15
Σαχτάρ - Νάπολι ΔΙΠΛΟ 1,97

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2